fredag den 29. februar 2008

7 sandheder om mig selv.

Ja jeg er blevet tagget til at fortælle 7 sandheder om mig selv:

1. Jeg HADER ost!!
2. Jeg har engang passificeret en fyr der ville slå mig ned - tror liiige han blev overrasket :o)
3. Jeg drikker meget sjældent alkohold.
4. På arbejdet er der vild orden på mit skrivebord - hjemme er straks værre.
5. Jeg elsker sprog og sprogets finurligheder.
6. Jeg bliver fuldstændig hysterisk når min pc ikke virker!
7. Oprindeligt ville jeg være reklametegner.

At give den videre er vidst ved at være svært da alle har haft den , men sidder der een og ikke har prøvet det så er opfordringen hermed givet..det er ret sjovt.

Ja så er jeg forresten igen uden pc - bliver snart bundhysterisk (skriver fra mit arbejde). Så NU vil vi ud og købe en spritny for nu gider vi ikke mere bøwl. (til sjællænderne ..bøwl er det samme som problemer/besvær hahah)

kan i have det godt allesammen ...

lørdag den 23. februar 2008

Juhu jeg er blevet moster igen :o)

Så er jeg blevet moster igen til en lille dreng. D. 20.02.2008 (er det ikke en flot dato?) fødte min lillesøster sin anden søn Thomas. Liidt før tiden men det gjorde vidst ikke noget da hun var sat til d. 29.02.2008!
Vi skal ned og se vidunderet imorgen og han skal da naturligvis også have et kort sammen med sin gave :o)


Materialerne er rester jeg havde liggende og stemplet er eet jeg har fået af Sabina. Det passer jo perfekt :o)
Tak fordi du kiggede forbi :o)

fredag den 22. februar 2008

Et hurtig kort.

Min svigermor stod og skulle bruge et kort til hendes søster som fylder år så jeg satte mig ned og skyndte mig at lavet dette i en fart. Stemplet er fra Panduro.

Jeg skulle da også lige prøve at lave en bagside som Sofie :o) Og få brugt mit stempel fra Dreampapers.

Tak fordi du kiggede forbi :o)

søndag den 17. februar 2008

Sikke en uge!!

Puha sikke en uge; søndag aften da jeg sad og brugte min pc stod den pludselig fuldstændig af! Min svoger fik den ned mend er var ikke noget at gøre: som han sagde så vidste den ikke længere at den var en harddisk :o( Mandag og tirsdag gik så med at få fat i en anden som svogeren heldigvis havde stående. Få koder til mail og programmer lagt ind igen. Hele tiden tænkte jeg: jeg SKAL nå det til Multis udfordring!

Nå dette er et layout jeg startede på hos Sabina som et par scrappere mente at det skule bare scrappes ellers ville de jage mig til jordens indre :o) Jeg er bestemt ikke vild med billedet *G*


Næste layout er fra Scraps udfordring sidste søndag. Jeg er ikke helt tilfreds med det for jeg har fundet ud af at jeg ikke kan fordrage at scrappe lyserødt..hihi Kirsten :o) Jeg ville egentligt have skiftet baggrunden til en hvid men Anna Cecilie sagde at DET skulle jeg ikke!! Hun er vild med lyserødt/pink. Så her er det:
Det sidste layout er fra mit hemmeligt projekt....mere kan jeg ikke sige da der nogle gange er øjne herinde der ikke skal se for meget...AC!

Lørdag havd ejeg besøg af Jette for at se om jeg kunne vise og lære en venstrehåndet kalligrafi og ved i hvad - det kunne jeg faktisk :o) Vi havde det superhyggeligt og Jette fik øvet sig rigtig meget. Anna Cecilie var dog muggen over at du tog den forkerte bil hjem Jette :o)

Tak fordi du kiggede forbi :o)

søndag den 10. februar 2008

Lørdag d. 9. februar: Endnu en lækker Sabinadag

Først vil jeg lige sige tak til Anita for den rigtig flotte præmie jeg modtog, den passer perfekt til et kommende projekt ;):

Igår var der jo Sabinadag i Skive og igen var det en superhyggelig dag hvor der blev scrappet, grine og snakket en masse. Jeg fik lavet 4½ layout. Nu skal jeg altså også til at fremkalde nye billeder.
Det første layout jeg lavede hedder "os to" og handler om Anna Cecilie og far og deres oplevelser på vores ferie sammen. Da jeg ikke lige havde nogle blomster i den rigtige størrelse, så lavede jeg disse "blomster" selv.
Skitsen er fra Pagemaps.


Det næste layout hedder BILEN fordi Erik og AC var meget facineret af de mange lækre biler de så på Grand Canaria. Denne bil måtte de have et billede af. Desværre er det her blevet noget mørkt, men i virkeligheden er bilen mørkeblå.


Så kom jeg i tanke om at jeg aldrig har scrappet et layout om min mand - det måtte da prøves og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet:

Ved Sabinas scrapdag var der nogle piger der absolut skulle provokere mig til at scrappe om mig selv! Jeg hader at scrappe om mig selv eller se mig selv på billeder så det her layout gjorde ondt!...næsten.

Det var en rigtig hyggelig lørdag og jeg glæder mig allerede til at se de piger igen samt mange flere til scrap i Ejsing :o)

Tak fordi du kiggede forbi :o)

torsdag den 7. februar 2008

Mit bidrag til My Scrapcorner.

Dette layout havde jeg egentligt sendt over til My Scrap Corner men da bladet desværre lukker har jeg valgt at vise det her. Pilen er tegnet og doodlet ud i fri fantasi. Det er Tempo og Mariannes Nynne der gerne vil bytte pladser :o)

Ja så har jeg fået noget så håndsvagt som seneskedehindebetændelse i VENSTRE håndled?! Og jeg er højrehåndet..jeg fatter det ikke. Jeg ikke engang sms´er med venstre hånd. Nå men nu går jeg med hvad jeg kalder en pensionistskinne på mit håndled (sådan en grim beigefarvet ting). Hmm hvis jeg ikke kan scrappe med den på på lørdag til endnu engang lækker Sabinadag ja så tager jeg sgu den af!!
Tak fordi du kiggede forbi :o)

lørdag den 2. februar 2008

En sjov fredag.

Igår fredag havde jeg en pussig oplevelse. Jeg sad på arbejde - dybt koncentreret i en leveringsplan fra en stor kunde, da jeg fik en sms; "tillykke" stod der fra Jette. Med hvad? svarede jeg. Så skrev hun at jeg havde vundet januars skitsekonkurrencen på Scrap Is Fun. SÅ måtte jeg lige slippe leveringsplaner og smutte ind og se og jo sørme..jeg havde vundet. Det har jeg aldrig prøvet før med scrapbooking! Jeg deltog med dette laytout som faktisk er en masse billeder jeg havde i overskud fra forrige jul. Dem punchede jeg så de blev til små firkanter - ret nemt :o) Skitsen er een Scraps har lavet med hjælp fra Marolle så vidt jeg kan huske.
I torsdags var jeg til scrap i Holstebro og som sædvanlig hyggede vi os. Dog tror jeg at Marianna, Kirsten, Ragna, Jette og jeg gik i selvsving ang. diverse conventions for de nye sagde ikke eet ord - indtil vi sagde bare afbryd os :o))
Her er hvad jeg fik lavet, den er fra fri fantasi i mit hoved og med mit ynglingspapir fra My minds Eye - love it:

Så har jeg også deltaget i Multiscraps udfordring som lød på:
1 billede.
Maling
1 udskåret figur.
Jeg fik lavet dette her bidrag hvor bogstaverne startede med at være MØRKEBLÅ - det var de eneste jeg havde med alle bogstaverne. Er i klar over hvor meget maling der skulle til for at dække det??? :o)) Derudover er doodlingkanten også malet med en pensel samt der hvor teksten står.
Min udskårne figur skal forestille en anemone haha.
Billedet har Anna Cecilie faktisk taget og jeg er SÅ vild med det.

Idag har jeg så siddet og lavet nedenstående layout fra vores sommerferie. Skitsen er fra Pagemaps og kan varmt anbefales. Den var sjov at lave.
Nu er jeg snart igennem alle de billeder jeg fik fremkaldt i efteråret. ALDRIG fremkalder jeg 200 billeder på een gang igen! Og jeg vil ikke fremkalde nye før disse er brugt.

Tak fordi du kiggede forbi :o)