søndag den 22. februar 2009

Så gik der endnu en uge..og vi nærmer os Scrap i det Jyske mere og mere.

Ja så er der gået endnu en uge og dagene bliver længere og længere..det går den rigtige vej :) Jeg har ikke haft tid til at scrappe det helt vilde, men lidt er det da blevet til. Først mit forslag til skitsen til 1-2-3 scrap! hvor vi har sat vores udfordring igang. Der er allerede kommet mange flotte bidrag: Mit layout er fra vores sommerferie i Tversted. Jeg brugte noget gammelt papir fra MME, men syntes det passede flot i farverne:
Så har jeg lavet et kort til Charlottes kortudfordring, der denne gang er en skitse. Jeg gik amok i lyserød, da vores naboer lige havde fået en pige, og nøøøøj hvor var hun sød :)

Idag skulle vi til min lille nevøs 1 års fødselsdag og efter at have bagt en kagemand til ham igår aftes, skulle jeg kl 23.30 til at lave et kort. Der var ikke den store fantasi så jeg kopierede mere eller mindre charlottes udfordring igen... men her er det.
Forleden da jeg kom hjem mødte der mig dette syn. Det var sgu svært at skælde Tempo ud for han så bare vild morsom ud. Han lagde på Anna Cecilies ben og så kunne hovedet lige være på bordet, men efter billedet fik han nu alligevel af vide at han skulle NED! :) Totalt upædagogisk *G*
Kan i allesammen have en dejlig uge. På fredag skal Anna Cecilie have bøjle på. Vi er lidt spændte på hvordan det kommer til at gå.

søndag den 15. februar 2009

"I sne står urt og busk i skjul,,."

Ja jeg tror at pencillinen er steget mig til hovedet :) Men nu er sneen kommet til Ejsing og kan jeg så komme ud i den? Næ for jeg er ikke rask endnu og tager derved ingen chancer!! Men idag listede jeg mig ud på terassen og tog lidt billeder.
Her er mit fuglehus som trænger til nyt foder. Hm jeg har fuglene og hundene mistænkt for at samarbejde: Fuglene skubber brødet ud over kanten og hundene spiser det. Det er helt sikkert at når vi lukke dem ud suser de hen til fuglehuset og ser om der ligger brød på jorden..
Og en kristjørn dækket i sne...
Det er sjovt at obeservere som hunde er forskellige; Felix hader sne og alt der kan gøre ham vådt så derfor ingen billeder af ham udenfor. Tempo derimod er helt pjattet med det. Hittet er at smide en snebold..for hvor hunnen bliver den af??
Igår var jeg nogenlunde frisk og fik scrappet lidt...Og endelig fik jeg prøvet at bruge bølgepap. Det er ikke noget jeg er specielt stiv i, men det kommer nok.
Og et kort af resterne som altid :)
Så er min ferie slut og gik den som vi havde planlagt? Niks ikke en pind for jeg har været under dynen. Mandag skal jeg på arbejde igen og til spansk om aftenen..og så starter trumlen forfra igen..Hvornår mon næste ferie er?? :)
Kan i alle have en dejlig uge.

tirsdag den 10. februar 2009

Hjemme igen efter en skøn skøn weekend..

Jeg har haft en virkelig dejlig weekend. Fredag kl 22.30 landede jeg i København, hvor Lisette, Anders og Signe kom og hentede mig. Hjemme hos Lisette hyggede vi på hendes scrapværelse et par timer med snak og så ellers i seng, for lørdag skulle vi til Scrapn´Dream i Høje Tåstrup. Det var et virkelig, virkelig dejlig arrengement; dejlige scrappere, lækre lokaler, skøn skøn mad osv.
Udvalget af butikker var lige tilpas.. Jeg fik lavet et dobbeltlayout, layouts og 2 kort..det er da ret godt gået når jeg også skulle handle, snakke, drikke cacao og spise soft ice. Ja der er nok at se til sådan en dag :)

Jeg viser jer først dobbeltlayoutet. Det var faktisk det aller sidste jeg lavede. Jeg er ikke specielt vild med det, men det er nogle billeder jeg har ville scrappe i lang tid. De er dog lidt svære da der er mange farver på..men nu er det lavet:
Jeg nåede ikke at lave et kort af resterne, men det skal nok komme.

Dette er nogle billeder jeg også har haft kig på i lang tid og NU skulle det være...Anna Cecilies første skoledag i 1. klasse:
Og naturligvis et kort af resterne:
Stemplet er ikke malet da det var et stempel jeg købte hos Mulit i lørdags, så det fik lidt glimmer og bling i stedet.

Sidste layout var sjovt at lave: jeg havde bestemt at jeg ikke ville lave et layout med Tempo i de sædvanlige farver. Jeg kommer nemt til at scrappe ham i brun, grøn eller blå, så jeg tilsatte denne gang rød:
Kortet er af resterne der var tilbage efter layoutet:
Nu er jeg så hjemme igen..og har bihulebetændelse. Erik er ved at mene at jeg ikke kan tåle at komme til scrap på Sjælland for jeg blev også syg sidste år efter SAM, meeen den hopper jeg nu ikke på :)
Kan i have en god vinterferie. Jeg har fri torsdag og fredag. Idag er jeg syg.

søndag den 1. februar 2009

Rask,,næ nej ikke helt endnu..

Jeg troede lige at jeg var blevet rask, men nej så min weekend har stået på at sove. Kedeligt, men sandt. Så jeg har ikke scrappet en pind i weekenden, men dog får muget lidt ud på mit scrapværelse. Det var dæleme også tiltrængt :)

Jeg deltog i Dreampapers januarudfordring med dette layout. Det er Lisette der er ved at gå amok over at hun ikke kan finde sine ting. Kortet dertil er vist i et tidligere indlæg.
I ugens løb fik jeg lavet dette layout fra vores sommerferie. Tempo ville så gerne være med :) Skitsen er fra forsiden af bladet Scrapbook Trends, december 2008. Og ja igen er jeg gået amok med bling..det må da snart være ovre :)


Restekortet er ikke videre prangende eller flot, men det er der og jeg har brugt alle resterne fra layoutet.

Næste uge skal jeg se at blive rask og også gøre klar til min weekend over på den lille ø kaldet Sjælland. Jeg skal bo hos Lisette og hendes familie og så skal vi til Scrapn´Dream..uha hvor jeg glæder mig. Kommer du?