søndag den 17. maj 2009

Nu er der snart ferie igen..jubii.

Ja nu har vi snart ferie igen, det er jo skønt. Det kunne jeg sagtens blive vant til :) Vi drager naturligvis til nordjylland.
Jeg har fået scrappet lidt bla. dette kort til Charlottes skrappe udfordring hvor der denne gang KUN må bruges lim, karton og mønsterpapir. Da jeg først lige var kommet igang var det faktisk en sjov opgave. Men den kræver lige en tanke eller to :) Men jeg blev faktisk ret glad for resultatet...indrømmet sværten savner jeg nu :)
Dette er et kort min lillesøster har bestilt.

Layoutet er mit forslag til den nye konkurrence hos 1-2-3 scrap! Den er lige sat igang idag, så hop ind og vær med :) Papiret er fra en Mosh-Posh månedspakke.
Kan i nu alle have en dejlig uge og nyd de feriedage som der kommer - jeg ved at det vil jeg!

lørdag den 9. maj 2009

De sidste krampetrækninger.

Det har været en dejlig uge, hvor jeg har haft fri. Jeg har virkelig nydt det fuldt ud og nået en del synes jeg.
Jeg har scrappet lidt ind imellem, men dog ikke layouts. Det har været konfirmationskort og bordkort det meste af tiden. Jeg kan godt mærke at jeg er ved at køre liidt træt i konfirmationskort :) Så her er de sidste krampetrækninger mht konfirmation.

De første 3 kort er til Anna Cecilies fætter Martin. Det er svært nok i forvejen at lave drengekort og så 3!! Men andre i familien skulle også bruge kort til ham.

PS de her rummænd der er på det første kort har jeg lånt af Jette...de er sgu da for cute, så dem må jeg have engang :) Den ene ligner ET haha.. Nå men her er de tre kort til Martin:

Søndag skal vi til Jeanettes konfirmation og jeg har lavet dette kort til hende. Og ja hun er en hestepige :)
Hendes mor bad mig lave nogle bordkort, så jeg gik igang...pyha et projekt for det der græs vil ikke standses rigtigt ud så jeg måtte klippe efter...det tog laaaang tid. Men de blev glade for resultatet :)
Da min svigermor havde fødselsdag fik hun ud over gaven denne hilsen fra os:
Til min mor på morsdag har jeg lavet følgende og sendt med posten:
Jeg glæder mig til at høre hvad hun synes om det :)

..Og lige et closeup. Jeg er ved at lære at tage nærbilleder. Jeg har lært at der er noget der hedder macro som gør det meget nemmere...haha. Tak for tippet Berit :)
Nu truer en ny uge snart med arbejde og den sidste spansktime inden sommerferien..Hola hvor der er FEDT!!! Eneste triste er at vi får en spanskbog med hjem som vi skal læse. Sådan på meget nem-nem stadiet...men jeg sveder næsten allerede over det :)
Kan i nu have en dejlig uge og nyd at det gode vejr vidst kommer tilbage :)

søndag den 3. maj 2009

Jubi JUBI jubi... :))

Jeps jubiii for jeg har ferie..godt nok tvungen ferie fra arbejdet da der er totalt lukket i uge 19, men jeg nyder det nu alligevel :) Der er så meget jeg skal; først det der skal overståes, AC skal til bøjletandlægen og til lægen og have den sidste vaccination mod livmoderhalskræft og så skal vi begge til frisør. Jeg får også besøg af en tidligere kollega, hvilket jeg glæder mig meget til, og torsdag tager Erik og jeg bilen op til Tversted når Anna Cecilie er taget i skole. Vi har planlagt en tur langs vestkysten med madkurv og så kører vi hjem samme aften...vi vil bare lige sige hej til campingvognen..lyder det ikke hyggeligt?? :)
Her er det kort jeg lavede til Charlottes kortudfordring i uge 18. Endnu et kort til Line (uden bling og lyserødt)

I lørdags var jeg til Scrap i Skive, som var rigtig hyggeligt. Jeg fik i alt lavet 2 kort og eet layout. Det ene kort kan jeg ikke vise endnu, men det andet kommer her. Jeg har førsøgt at lave et drengekort. Jeg er bare vild med lige netop det papir fra Graphic 45 og har lige bestilt 3 ark mere :)

Mit layout er jeg rigtig glad for. Jeg har prøvet den teknik som jeg så Betina lærte i Middelfart hvor man tegner rundt om det hele..det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver det, for det giver sådan en fed effekt. Layoutet er om en lille frø der kæmpede for at komme op af en brandslange med gled ned hele tiden. De andre mente at jeg skulle hjælpe den op, men som en rigtig scrapper tog jeg et billede istedet *G* Ingen hjælp her - men et sjovt billede.

Nu vil jeg så nyde at jeg ikke skal på arbejde imorgen. Næste uge skal jeg helt sikkert også scrappe en del :) Kan i alle have det skønt og tak for jeres dejlige kommentarer :))