søndag den 22. november 2009

En dejlig julehygge dag :)

Idag har været en rigtig hyggelig dag. Jeg kørt i morges ud til Jette for at lave juledekorationer. Vi er jo ikke hjemme i næste weekend, så de skulle laves nu. Bilen var godt læsset til med dekorationsmateriale. Erik spurgte om jeg ikke skulle have en trailer med *G* Dog ikke.
Jette og jeg fik lavet en hel masse, men det må i vente med at se til december. Franz hyggede sig også. Han er jo en indekat så han nød at naturen kom til ham. Som jeg sagde da Claus spurgte hvor Franz var? Han er i skoven (bryggerset fyldt med mos, gran, kristjørn osv) Her lå han det meste af dagen, når han ikke liige drillede :)

Rikke kom også ud fra sit værelse og snakkede lidt. Vildt hyggeligt. Mens vi lavede den ene fantastiske dekoration efter den anden, spillede julemusikken i baggrunden ..det var SÅ hyggeligt.
Nå men jeg har også scrappet lidt. Dett layout er mit forslag til opgaven hos 1-2-3-scrap. Vores sidste. Det er efter en skitse fra Inspired Blueprint (igen). Bagefte ropdagede jeg at den også kunne passe til een af opgaverne til Scrapfestivalen - smart.

Det sidste jeg vil vise er et layout med Felix. Han er bestemt ikke nem at fotografere da han ikke vil! Men her er det lykkedes meget godt. Det er lavet til Scrapfestivalen. Faktisk er det lidt anderledes end det der ligger hos scrapsisters for jeg var ikke helt tilfreds med swirlen, så den byggede jeg om.
Det var alt hvad jeg havd epå tapetet. I den kommende uge skal jeg pakke og pakke og glæde mig til Sommerhusscrap. Fredag kommer Jette kl meget tidligt og efter morgenmad går det mod Hobro hvor vi mødes med Betina og så ellers mod Dronningmølle.
Kan i alle have en super uge...jeg skal bare have den til at gå hurtigst muligt.

søndag den 15. november 2009

Endelig er der lidt lys forude.

Ja endelig synes jeg at det ser lidt lyst ud; Erik har gået arbejdsledig siden marts. Der er ingen jobs i denne landsdel og det har været hårdt både at have ham til at gå herhjemme, men også økonomisk. Når der mangler 4000 kr hver måned er der ikke mange penge til sjov pg der skal virkelig tænkes inden der bliver brugt penge.. Men nu har han fået et 3 måneders "vikariat" på hans gamle job. Hans makker, Peter, skal 3 måneder til Thailand og så overtager Erik imens. Når han så kommer hjem igen, vil de se om der er arbejde og økonomi til at han evt. kan fortsætte. Men lige nu er vi bare glade for at der er lidt flere penge i julen.

Jeg har scrappet i ugens løb og jeg kan da vise 3 af de layouts jeg har lavet til Scraåfestival.

Det første er mit bidrag til at bruge et kort som inspiration. Jeg valgte farverne på kortet til at lave et layout fra vores Londontur. Og denne gang lavede jeg et dobbeltlayout.
Nærbillede af een af blomsterne.
Til dette her skulle der bruges julepapir. Jeg havde nogle billeder til overs fra sidste års jul.

Det sidste jeg har nået er udfordringen hvor det skulle være lag på lag og med 3 mønsterpapir.
Jeg fik lavet endnu et månedslayout med Anna Cecilie.


Kan i alle have en dejlig uge. Min er ikke så slem for min spansklærer har aflyst imorgen (jubii)
Så er det kun spinning og scrap i Holstebro :)
Jeg tæller totalt ned til Sommerhusscrap. Nøj hvor jeg glæder mig..min største skræk er at jeg skal blive syg og ikke komme med!!!


søndag den 8. november 2009

Jeg har holdt crop med mig selv.

Ja det kan man faktisk godt kalde det i den her weekend. Lørdag aften lavede jeg en masse hyggelige ting, så jeg dog ikke kan vise endnu, men lur mig om det ikke kommer på Scapsisters engang. Men jeg kan sige at det har noget med jule at gøre ;)

Idag sendte jeg Erik og Anna Cecilie til fodboldkamp i Herning, hvor de så FCM-Randers. Selv låste jeg dørene og gave mig til at scrappe. Ud over de her 3 layouts nåede jeg eet mere, men det kan jeg heller ikke vise endnu.
De 3 layouts er til Scrapfestivalen på scrapsisters og er de 3 første opgaver.
Denne her var en skitseudfordring. Jeg valgte at bruge nogle gamle billeder af Anna Cecilie og Anne. De har lagt længe, forberedt, men manglede at blive lavet så NU skulle det være.
Her skulle man lade sig inspirere af order smil. Jeg kom til at tænke på da vi alle 2. juledag jagtede min kusine fordi hun ikke havde et profilbillede på facebook...det fik hun :)
Skitsen er fra Inspired Blueprint.
3. opgave var at bruge 20 brads. Jeg fik nu brugt 24 inden jeg fik hold i det.
Skitsen er fra Inspired Blueprint igen. Uha jeg elsker de skitser derfra.
Det var alt for denne gang. Vi har i den forgangne uge været ude og kigge på en anden skole til Anna Cecilie næste år, så hun kan få en lidt bedre skolegang. Hun skal bare væk fra den hun går på nu. Men nu må vi se hvad vi ender op med :)
Kan i have en god uge allesammen :)

søndag den 1. november 2009

Hurra hurra hurraaaaaa!!

Jeps..hurraaa min blog fylder 2 år idag..vildt som tiden flyver. Jeg kan huske at det var Jette og Betina og Sabina som pressede på med at jeg skulle altså se at få en blog og jeg må sige at de havde ret. Det er nu meget hyggeligt :)

Først vil jeg lige vise mine bidrag til den sidste uge af Kortmester 2009:

Opgave 1 var en skitse og brugen af pastelfarver. Jeg skulle lave et kort til en ældre dames fødselsdag, så jeg slog 2 fluer med eet smæk.
Opgave 2 var at bruge mønsterpapir. Jeg kan ikke huske om det var 3 eller 4 stk:
Opgave 3 var noget til Halloween. Den var værre da det slet ikke er mig. Jeg er nok for gammel for det siger mig ikke en pind, men jeg fik da lavet et navneskilt :) Flagermus, spøgelse, hat og spindelvæv er hjemmelavet...og edderkoppen haha.

Til kortudfordringen hos scrapsisters denne uge skulle jeg lave et kort med striber. Da jeg havde endnu en bestilling på et kort til en dame der blev 90 år, ja så slog og også de to opgaver sammen.
I fredags siger Erik så; forresten jeg har loet at du kan lave et kort til Dagny der skal til barnedåb hos sit oldebarn på søndag. Gisp. Det skulle ikke være et ret stort kort, så jeg har lavet det i 10x10 cm. Jeg gad ikke male hesten fra Magnolia så en embossede den og distressede bagefter. Da jeg næsten var færdig kunne jeg ikke lade være med at komme de 2 myrer på ;)
Idag har jeg været til scrapsag i Herning, og det var vildt hyggeligt. Vi var 14 scrappere. Men som altid fløg tiden bare afsted. Betina havde kørt hele vejen fra Ålborgkanten, og det var skønt også at se hende igen.
Jeg fik da lavet lidt. Først et par kort som jeg ikke kan vise nu. Men sørme også 2 layouts. Begge med skitser fra Inspired Blueprints som har nogle virkelig gode skistser.
Første layout er fra foråret, på stranden i Tversted. Ac synes ikke om ideen med en tur i vandet..hvilket Tempo ellers lige var klar til. Læg lige mærke til kanten rundt om det sorte karton: den er først doodlet og derefter i hvert 3 bue har jeg sat en rhinsten. God effekt, men det tager ret lang tid.
Næste layout er i min føljeton med månedslayouts af Anna Cecilie.
Kan i nu alle have en dejlig uge og tusind tak for jeres kommentarer. Det er altid enormt hyggeligt at vide at nogle gider at tage sig tiden til at skrive på min blog..og nu med fødselsdag :)
Kan i holde jer munter!!