søndag den 30. maj 2010

Jeg har sørme lavet Hero Arts-kort!

I torsdags til scrap i Holstebro havde jeg bestemt at NU skulle det være; Jeg ville prøve at lave Hero Arts kort. Lad mig bare sige at det var godt at Jette var der for ellers var jeg aldrig kommet igang. Det er ligesom hjernen skal drejes en omgang med de kort. Jeg har døbt dem mine skaldede kort, for det er godt nok svært at der ikke skal så meget pynt på.
De er lavet til Anna cecilies kusine der blev student med en international eksamen, derfor flagene.

Og ja..det skal jeg så vidst lige øve mig noget mere på :)
Da Erik havde fødselsdag havde jeg lavet dette kort til ham. Stempelaftrykket er fra en gammel stempelswap engang.

Da han KUN ønskede sig penge havde jeg lavet disse tags til ham, inspireret af Majer. Jeg brugt de Quickutz dies jeg nu havde. Og kan derfor konstatere at der er mange jeg mangler :)
Tagsene repræsentere; en middag for to hvor jeg laver maden, en halv times gåtur med Felix, en forboldkamp i TV når Erik vil med servering af chips og øl, samt en fisketur med lækker madkurv og kaffe :)

I fredags da jeg kom hjem fra arbejde, hamrende træt og bare glædede mig til weekend og til at slappe af, stod der disse roser til mig. Dem havde Erik købt! Hvor blev jeg glad og overrasket. Sikke en dejlig måde at starte weekenden på :)

Næste weekend skal jeg til Skagascrap og NØJ HVOR JEG GLÆDER MIG!! Jeg håber at se rigtig mange af jer deroppe :)

mandag den 24. maj 2010

The same procedure as last year? :)

Jep-jep, som de andre år skal i også i år se mit japanske kirsebærtræ som blomstre lige nu. Størrelsen på det kan man rigtig se ved at tørrestativet er med på billedet. Nu håber vi så bare på vestenvind...så får alle naboerne nemlig lyserøde haver og ikke os *G*
Erik er rigtig glad for hans arbejde og vi nyder alle at han nu igen har noget at lave :) Jeg bestod min spanskeksamen, ikke med en stor karakter men jeg bestod. Det var ikke alle der gik op, og min lærer pressede mig til at prøve så jeg er okay tilfreds.

Jeg har skam også scrappet. Først skulle der laves et kort til Anna Cecilie der lørdag skulle til babyshower i Viby i Århus ved en venindes søster. Jeg fik lavet dette kort med et stempel jeg købte i Manchester. Og ja ..de véd at det er en dreng :) De hvide prikker mellem titlen "lige om lidt" er ikke bling, men papiret. Jeg opdagede det ikke før jeg havde limet bogstaverne på.
Igår havde jeg besøg af Jette, Kirsten og Betina til en dag med scrap, snak og hygge. Kirsten viste os nogle nye produkter fra hendes arbejde og i kan godt glæde jer skal jeg hilse og sige. Vi var i hvert fald meget begejstret for dem. Så hold øje med Creativ Company ;)
Jeg fik lavet 2 layouts. Det ene kan jeg dog ikke vise jer, men det andet kommer her. Det er mit dåbsbillede der skal hænge i stuen sammen med Erisk dåbsbillede. Så skal jeg bare lige have lavet Anna Cecilies. Og det her er også så meget white space som jeg kan strække mig til at lave uden at gå i panik!

Til sidst skal i da lige have et stemningsbillede fra igår da vi sad og scrappede. Tusind tak for en dejlig dag piger og tak for den lækre gave, som jeg vil vise jer alle i næste indlæg.

Nu vil jeg så nyde den allersidste helligdag inden jul...puha det er hårdt at tænke på.
Kan i alle have en forrygende uge :)

søndag den 16. maj 2010

Juhu hurra jubiii...

Ja jeg er ovenud glad for Erik har fået arbejde. Han starter på natarbejde der hvor jeg arbejder.
Hvor bliver det dejligt både for ham og os, men sandelig også økonomisk skal jeg hilse og sige! Jeg kan godt forstå at han glæder sig til at komme igang imorgen.

Lørdag aften tog han og jeg på Humlum Kro for vi havde faktisk en del at "fejre"; Eriks arbejde, vores bryllupsdag, min afslutning af spansk på tirsdag, Eriks fødselsdag på tirsdag samt det at vi var alene hjemme da Anna Cecilie var i Tversted. Sikke noget lækkert mad vi fik; Buffet incl soft ice ad libitum og kaffe for 148 kr pr stk. Vi kom ialt af med 396 kr for 2. Det er da billigt!! Superhyggeligt sted..men meget lyserødt indenfor. Stedet gik nok liiidt i stå i 80´erne :)
Den lille ferie her er gået med at læse til eksamen i spansk (shit jeg er nervøs) og næsten ikke andet. Den ene aften fik jeg dog lavet dette bestillingskort til et sølvbryllup.
Hjertet er et chipboardhjerte der er embosset med sølv og dernæste stemplet og embosset med hvid. De blev rigtig glade for det og sagde at de skulle bruge endnu eet til efteråret og det er jo skønt at få af vide :)

Idag skulle jeg til undervisning i spansk i Holstebro, men inden måtte jeg lige et smut forbi Kvickly og købe dette tæppe. Når jeg nu ikke har råd til tæppet fra Green Gate, så er det her faktisk ret okay i stedet :) Og nåe ja..dækkeservietterne dertil måtte jeg da også eje :)

Inden jeg smutter skal i da lige have et forårs-stemningsbillede fra min terasse. Mikkel Ræv og alle han venner boltre sig tit på disse marker. Faktisk så vi ham lige bagefter gennem en kikkert.

God uge til jer alle og kryds endelig fingre for mig på tirsdag :/

søndag den 9. maj 2010

Et smut i England.

Jeg var i denne ige 3 dage i England for at besøge nogle af mine kunder derover. Jeg startede ud i en lille engelsk landsby, Charney i Oxford. Ren idyl. Klovnen Anette glemte at stille den ene mobil 1 time tilbage, hvilket jeg opdagde da jeg havde været i bad og fået tøj på. Da var klokken blevet 05.20. Nå vejret var skønt så jeg gik på fotosafari i landsbyen:

Her er pubben som jeg overnattede på.
Hovedgaden i byen. Jeg mødte en mand med en border collie der lige ville spille bold med mig. Superhyggeligt. Han fortalte stolt at den var trænet af en RAF soldat. Efter lidt boldkast gik jeg videre.
Alle blomster og træer stod i fuld flor. Jeg næste jublede da jeg så denne syrenbusk. Jeg siger jer den duftede herligt.

Dette billede er jeg ret glad for. Jeg kunne ikke se over hækken men rakte bare mit kamera op. Nogle gange har man lov til at være heldig :)

Nå men jeg kom hjem igen og skulle lige lave det sidste til genboens konfirmation. I ved det der lilla projekt. Gæstebogen blev lavet. Af alle resterne af papiret punchede jeg sommerfugle som blev drysset ud på mindten af bordene. Sådan kom jeg af med dét papir *G*

Bagefter skulle jeg lave de sidste konfirmationskort i år. Jeg skal nok selv sige at man godt kan se at det er de sidste krampetrækninger. Jeg trænger lidt til en pause fra konfirmationskortene.
Dem her skulle jeg dog selv bruge.
Det første her har jeg leget med mit nye heroart stempel med påfuglen. Halen på fuglen har fået en gang glimmer med stickles og bagefter glimmermist.

Mathias skulle have et fodboldkort. Igen tak til Jette for at jeg måtte date hendes fodbolddie da jeg besøgte hende :)

Idag var vi til konfirmation. Kortet til Cecilie er med papir fra Ungarn. Pigen er vild med heste så jeg ville ikke dække papiret for mege til. Blomsterne er fra England ;)

Og så se lige hvad min hund kan!! Han kan lave kort..kan jeres hunde det?? *G* Konfirmanden elsker at gå tur med ham da hun ikke selv må få hund. De har 3 katte og 3 heste så jeg forstå godt at mor siger stop.
Felix gav hende en hundesnor da hun nogle gange kommer og låner vores samt en bøtte med godbidder og så havde han sørme lavet dette kort:


Indeni havde han skrevet følgende:

Han skal vidst øve sig liiidt på de der bogstaver ;)
Kan i allesammen have en dejlig kort arbejdsuge. Her står den på 2 x zumba. Når vi får ferie skal jeg bare læse og læse til eksamen i spansk..GYS!!!

søndag den 2. maj 2010

Bordkort med Hero Art stempel.

Igår aftens mens resten af Danmark spillede Bingo Banko, fik jeg lavet bordkortene til en konfirmand. Hun havde valgt farverne sort, lilla og pink. Jeg valgte at stemple selve kortet med mit runde lace stempel fra heroarts og så ellers punche en pokkers masse sommerfugle ud. 46 x 4 stk er...en hel masse. Indrømmet jeg måtte holde pause inden jeg satte dem på for jeg havde krampe i fingrene.
Her er alle 46 stk.
Igår fik jeg også lavet et kort til min svigermor der holdt fødselsdag. Hun bager altid så meget
til os så hun fik lidt bagværk fra mig i form at Hero Arts muffin stemplet som jeg har farvelagt med mine tusser, Memento og givet det en gang glimmer.
I skal her til sidst lige se hvad jeg fik af Jette i fødselsdagsgave: salt og peber samt viskestykke i Green Gate. Det passer jeg perfekt til sukkerskålen som jeg fik af min lillesøster :) Me like..


Nu truer lektierne i spansk og så ellers endnu en hektisk uge. Mandag; klippes, zumba og spansk og tirsdag-torsdag er jeg i England...og jeg HAR fundet en scrapbutik :) Min sælger bliver SÅ glad...NOT *G*
Forresten se lige min counter i siden. 57 kort og KUN 18 layouts..Det kan jeg godt mærke panikker mig lidt at jeg ikke har nået flere layout. Men jeg kan ikke alt.
Kan i have en dejlig uge allesammen.