søndag den 31. oktober 2010

En hård men god dag.

Jeg har næsten ikke fået scrappet i denne uge da vi har haft travlt med begravelsen som var i torsdags. Det var en hård men fin dag. Kirken var flot pyntet og der var enormt mange buketter. Dagen sluttede vi af med at være ude og spise med mine forældre på Sevel Kro..en god afslutning på en trist dag. Selv præsten havde blanke øjn under prædiken da han også kendte min svigermor så det var en enormt personlig tale han havde skrevet.

For at det hele ikke skal være trist kan jeg vise jer lidt jeg har lavet tidligere. Først mit kort til Card Chain Challange hvor jeg valgte at bruge skitsen og farverne. Jeg har en tendens til at lave Hero Arts kort i brun, blå og grøn, men nu skulle der prøves andre farver!
Til magasinet hos Scrapsisters havde jeg lavet dette layout til artiklen om mix og match med Susanne. Vi havde sommerhusscrap i sommerferien da vi feriere 5 min fra hinanden. Det er bestemt ikke sidste gang vi prøvet det :)
Til artiklen om at bruge sin Big Shot havde jeg lavet dette kort hvor jeg har leget med staniol.

Jette havde lavet en kort-artikel om trifoldcards og jeg fik lavet dette kort. Indrømmet det drillede en del men efter at have kasseret eet kort, kom jeg frem til dette med Hero Arts stemplerne.
Og indeni ser det sådan ud..

Nu ser jeg faktisk frem til en helt almindelig uge hvor Erik og jeg arbejder og Anna Cecilie er på sin skole igen. De sidste 9 dag har været lidt for kaotiske.
Kan i alle have en dejlig uge og tusind tak for at i gider skrive kommentarer her i min lille verden. Det sætter jeg stor pris på :)
Pas på hinanden :)
Anette

søndag den 24. oktober 2010

Vi har haft en virkelig trist uge.

Som overskriften siger har vi haft en virkelig trist uge og vi er rigtig kede af det; min svigermor døde meget pludselig i onsdags. Hun var blevet indlagt onsdag, med hvad vi alle troede var kold lungebetændelse og da jeg besøgte hende efter arbejde, døde hun mens jeg var der.. Men hun var heldig for blodprøverne havde vist at hun havde en aggresiv kræft i nyre og leveren som ingen vidste noget om. Som jeg sagde til lægen; skidt med os, men hvor er det heldigt for hende at hun slap for en masse behandling og endda at få af vide at hun havde kræft. Jeg var alene om at besøge hende og bagefter talte og talte og talte lægen og jeg sad bare og tænkte så hold dog mund så jeg kan ringe til Erik og hans søskende. Der var totalt kaos i mit hoved og naturligvis havde jeg glemt min mobil.
Sidenhed er næsten alt vores tid gået med at ringe eller snakke med familiemedlemmer, bestille blomster, begravelse osv. Og ikke mindst at være der for Anna Cecilie som er rigtig rigtig ked af det. Det tærer meget på vores kræfter og energi er der intet af.

Nå for at det hele ikke skal være så trist kan jeg da stadig vise lidt scrap jeg har fået lavet. Det første layout er til scrapfaestivalen, som jeg ved at jeg ikke når mere af. Men pyt det har været sjovt.
Kortet her er eet min mor skulle bruge til en veninde der har 25 års jubilæum hos Århus kommune som først dagplejer og nu som børnehavepædagog.
Lørdag var Kirsten, Jette og jeg oppe og besøge Betina. Først vidste jeg ikke om jeg kunne få tid eller overskue det, men Erik mente at dét skulle jeg..basat. Og det var godt tænkt af ham..godt nok har jeg aldrig lavet så lidt, men det var dejligt at komme lidt væk. Jeg havde taget en skitse med som de andre skulle lave og så trak vi lod om en præmie jeg havde med. Lykkens gudinde var Betinas datter Malou, som trak Kirsten. Imens de lavede skitsen, fik jeg lavet et layout til vores nabos datter. Storesøsteren fik eet sidste år så det skulle lillesøster naturligvis også have. Det skal så i en ramme og hænge på hendes værelse. Nu skal jeg så også lave eet til mormoren :)

Jette havde taget en udfordring med op til Betina; vi skulle pynte tændstikæsker. Igen var Malou lykkens gudinde og trak Kirsten..IGEN. Hm mon hun var bestukket?? Her er de to æsker jeg fik lavet.
Jeg nåede ikke mere hos Betina, men vi havde en hyggelig og lang dag med masser af mad, hygge og grin. Tusind tak for en dejlig dag piger.
Nu vil jeg tage en dyb indånding og gå næste uge imøde. Pas godt på hinanden derude.

søndag den 17. oktober 2010

Scrapfestivalen og besøg af Berit.

Så kom jeg da vildt lige bagefter. Jeg skal forsøge at indhente det forsømte. Denne weekend startede med at jeg fredag fik besøg af Berit og hendes 3 hunde; Diva, Charlie og Ninja. Men de hyggede sig i haven og blev nusset af Erik, fik Berit og jeg lige næsten et par timer til at gå med at lave julekort til Cancerkort. Aldrig før jeg har prøvet at lave 9 julekort på 1½ time..det var SÅ sjovt og bestemt ikke sidste gang jeg prøver det!!
Resten af weekenden er gået stille og roligt da vi ikke skulle en pind ud over at få campingvognen i vinterhi..så jeg har listet mig op til mit scrapværelse og hygget mig dér :) Her er hvad jeg har fået lavet til Scrapfestivalen indtil videre:






Og lidt julekort til Cancerkort også lavet til scrapfestivalen..

Næste uge skal jeg bare arbejde for Anna Cecilie er ikke hjemme. Sammen med hendes skole skal hun til København og more sig. Kan i have det godt derude og god ferie til jer der måtte have det :)

søndag den 3. oktober 2010

Convention var helt fantastisk!

Igår var jeg til convention som det halve af scrapdanmark jo var :) Det var en super hyggelig dag, hvog jeg fik talt med mange. Både kendte og nogle jeg ikke kendte så godt på forhånd.
Jeg fik shoppet det jeg lige syntes jeg manglede. Faktisk havde jeg penge med hjem igen..dét er ikke sket før!!
Jeg kan jo som sagt ikke tage til conventions unde at skulle lavet noget. jeg ved ikke hvor jeg har fået den irriterende idé fra. Men i hvert fald fik jeg lavet dette dobbeltlayout fra vores Londonstur. Jeg fik også begyndt på et enkeltlayout, som i mellemtiden er blevet færdigt, men det kan jeg ikke v ise jer.
Klanen var også samlet igår og det var vildt hyggeligt. Vi fik taget et billede med vores fine trøjer på, men dét holder jeg for mig selv haha.
Idag har været en slappe af dag og vaske tøj dag, men også en scrapdag. Iaften skal jeg køre Anna Cecilie om på skolen igen og vupti-snupti så er den weekend gået :)
Kan i have en helt fantastisk uge. Her står den på Zumba og spinning mandag og tirsdag :)