søndag den 23. juni 2013

Et telegram, en gæstebog og et trick :)

 Jeg har lavet dette telegram til mine forældre. der skal til fest :) De skulle bruge et STORT kort til penge, så jeg fandt på dette:

Forsiden. Papiret er fra Maya Design


Når man åbner det:


Og når den sidste flap åbnes, kommer lommen til pengene. Det var rigtig sjovt at lave, men okay det tog også lidt tid :) 


Jeg har også lavet en gæstebog til een der skulle til en bryllupsfest hvor bruden ikke var til romantik men til farver :)


Og sådan kom bagsiden til at se ud :)




Og så til sidst skal i da lige se et trick Anna Cecilie har lært Milo :) Når hun holder ham sådan og siger "spil død" så hænger han helt slap ned...haha :) Men sjovt ser det ud :)


Vi har travlt og glæder os for i morgen får Anna Cecilie huen på. Mine forældre og lillesøster kommer op på skolen og bagefter champagne og kage, skal vi ned og hilse på stedet hvor hun starter i lære på næste mandag. Derefter skal vi spise frokost på Jensens Bøfhus (ja det har hun selv valgt) og hygge. Om aftenen kommer faster, onkel og 2 kusiner. Vi glæder os helt enormt til dagen og er næsten klar :)

Rigtig god ude til dig også :)
Anette

søndag den 16. juni 2013

DT: et kort samt et layout med....?

Jeg har lavet et par DT opgaver. Først et kort til den nye udfordring hos Card and Scrap der hedder:
Brug tekststempel. Igen var vi sponsoreret af 13 arts flotte papir :) 


Jeg har også lavet et layout til Scrapsisters artikel Scrap af børnebillederi forskellige stilarter. Jeg lavede dette layout med Anna Cecilie og Milo der kigger ud af vinduet :) Hvad jeg ikke havde forventet er følgende: Billedet er taget med min Iphone. Da jeg printede det ud i stort format, syntes jeg at der var noget underligt i ruden oven over Milos hoved?


Jeg ved ikke om du kan se det, men vi og mange andre ser omkransen af et damehoved? Anna Cecilies billede kan det ikke være for hun ser ud af runde ved siden af. Måske er der noget med de underlige lyde der høres her? Underligt er det i hvert fald...


Layoutet handler om at lige om lidt flytter hun hjemmefra og det har moren det lidt svært med :)

Kan i alle have en fabelagtig uge..og lad os så alle krydse finger for at vi får liiidt bedre vejr, ikk :)

Knus
Anette