søndag den 4. oktober 2009

Convention..og en forelskelse!

Så er Convention i Middelfart veloverstået. Jeg og Jette kørte derned sammen og det var som sædvanlig en hyggelig kørttur derned. Hjem var en anden historie for hold da op hvor det blæste og regnede. Vi kørte et langt stræk med 80 km i timen på motorvejen.
Selve conventionen var rigtig hyggelig og fyldt med glade scrappere. Det eneste minus var at der var enormt koldt der hvor vi sad. Nøj vi frøs!!

Jeg fik kun lavet 2 layouts denne gang. Det første var til skitsekonkurrencen og sørme om ikke jeg kom på en anden plads med dette layout af Tempo. Papiret var noget BG vil fik til Sensommercrop. Jeg kan ellers ikke lide BG men en gang imellem er det godt at udfordre sig selv.
Det andet layout er fra Tversted hvor vi har Gerda. Jeg er faktisk rigtig glad for dette layout. Det tog lang tid at lave, men pyt :) Knapperne er fra Netto. Dem købte Erik til mig og sagde stolt..idag har jeg købt for 50 kr scrap!!
Jeg fik ikke lavet nær så mange layouts som jeg plejer for Jette og jeg skulle møde vores forelskelse...vores nye TOTE! Kæft den er lækker og fylder ikke nær så meget på bordet når man er til crop og på een eller anden måde ser den ikke nær så rodet ud. Jeg var så heldig at få min Tote 2 solgt til Convention så det gik næsten o-p op. Der kan være næsten lige så meget i denne her om i den anden jeg havde.
Vi har sat FasterHeidi på opgaven at designe en regnfrakke til den.

Den har også den fordel at den kan stå på mit scrapbord. Det kunne den anden også men den fyldte bare for meget så den havnede altid ned på gulvet. Denne kan fint stå inde ved skråvægen. Som bonus kan man bruge den flade top som en ekstra bordplads når man er til crops og ikk har plads nok :)
Se så fint den står på bordet:

Jeg fik lavet 2 af opgaverne til uge 2 i Kortmester 2009: Opgave 1 der var en skise med grønt.
Jeg lavede dette julekort.
Opgave 2 var at bruge hjemmelavede blomster. Jeg er ikke SÅ begejstret for dette kort, men det er der da :)
Det var alt hvad jeg havde at vise jer.
Idag har været en dovendag i nattøj. Jeg har ryddet op på scrapværelset, scrappet 2 af udfordringerne til Kortmester2009 samt vasket tøj. Nu vil jeg pakke kufferten inden det imorgen går mod Budapset..hvor jeg lige vil tilføle at der er 23 grader :))
Kan i have en god uge alle sammen. Tak fordi i efterlader jeres kommentarer her. Det er altid hyggeligt at læse så bliv endelig ved med det :)

12 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak for en skøn tur - igen :-), og sikke en drøj køretur hjem! Ja, det var en rigtig dejlig dag til convention, fik lavet lidt og shoppet og snakket også...præcis som sådan en dag skal være. Jeg har slet ikke været omkring min tote i dag da vi skulle fejre vores fødselsdag ;-). Det er nogle herlige LO´s du har lavet, og TILLYKKE med 2.pladsen, det var velfortjent. Rigtig god tur til Ungarn...væk fra efteråret her i det DK. Ses torsdag.

Pia sagde ...

sååå flotte layout og kort du fik lavet, ja vores tur til sjælland foregik også med lavere fart og regn der piskede ned.

Berit Bilde sagde ...

tak for sidst. Du fik også lokket mig til at købe sådan en Tote. Glæder mig til jeg får den, for hun havde desværre ikke flere med.

flotte kort - jeg kan nu bedst lide nr. 2, så det behøver du ikke skamme dig over :-)

god tur til Budapest

lam sagde ...

Tak for en hyggelig lørdag. Din nye forelskelse er fin ,men da den ikke kan fåes i rød beholder jeg min tote ;O)
Tillykke med andenpladsen ,det er et rigtig flot layout.
Lækre kort

Heidi sagde ...

tak for sidst, det var rigtig hyggeligt :)
Jeg fik også købt mig den tote, mums altså ;)
Du må godt lige give mig et bip hvis hun får lavet et overtræk til den tote ;)
God tur til Ungarn :)

Charlotte sagde ...

Jeg kan rigtigt godt li begge dine layouts. Det med Tempo har nogle skønne, skønne farver og en fed opsætning og den med Gerda har en dejlig historie!! :-)
Rigtig god tur til Budapest - det lyder totalt dejligt med 23 grader.

Tanja sagde ...

Det lyder til at have en været en rigtid god convention... :o)
Lækker tote og jeg kan godt se at den har en masse muligheder...
FLOTTE layout´s - jeg er helt vild med det med Gerda... Fede farver og nogle skønne detaljer, især de knapper... :o)
God tur til Ungarn..
Scrapknuzz Tanja

Rikke sagde ...

kan godt forstå du er forelsket, den så bare rigtig lækker ud

tillykke med 2. pladsen, sikke et flot lo

ja jeg sendte jer en tanke da jeg kørte min korte tur hjem til svendborg, pyh et vejr

Linda sagde ...

Ja en super dejlig dag i Middelfart. Jeg syntes også det var koldt i hallen, rart at høre jeg ikke er den eneste frossen pind:-) Rigtig fine Loér du fik lavet og dine kort, jeg kan nu godt lide kort nr. 2, Lækker tote.
Ha en super regnfyldt mandag aften.

Helle Sahl sagde ...

Sikke da en tur. Godt at i alt i alt havde en god tur trods temperaturen. Måske vi skal have sokker med til Asdal. Kommer du?

Så meget fint du har lavet og skønt langt indlæg med det hele (mangler bare nattøjet).

Kornum sagde ...

Hej
2 søde kort og sååå flotte loer du har lavet det med Tempo er da bare sååå skønt :)Knus fra Ann

Grete sagde ...

Rigtig skønne LO, især den med "Gerda", rigtig sød historie.
Kan ikke helt forstå at du ikke er så vild med det sidste kort, synes at den er "vildt" sød.