søndag den 14. marts 2010

Endnu en skøn lørdag med scrap.

Så er der gået endnu en lørdag med scrap og hvor var det da en skøn dag. Jeg har det idag som om jeg er blevet kørt over af en tank..
Kirsten, Anita, Jette og jeg startede fra Holstebro kl 7 og begav os afsted. Ankommet fandt vi vores pladser og så gik dagen ellers WUPTI med scrap, shopping og tale med mange af de andre scrappere. Vi var virkelig mange samlet og naturligvis skulle der hilses og siges hej til rigtig mange. En superfed dag der pludselig var slut?! Hvor blev alle de timer så lige af..
Jeg fik lavet 2 layouts. Det første her er skolebilledet af min mormors klasse. Papiret er noget ældre MME samt websters pages.
Dette er det sidste månedslayout med Anna Cecilie. Jeg kunne mærke at jeg har udskudt det lidt da det var det eneste jeg manglede at lave og det har faktisk været en hyggelig ting..Så jeg var faktisk lidt ked af at der ikke var flere måneder at scrappe. Men nu er det lavet med pakken fra d. 24 december i min pakkekalender fra Lisette.
Til convention var der ingen goodiebag men istedet fik alle udleveres en kasse fra Fiskars med en taske og produtker i. Supergod gave :)

Jeg fik købt lidt af det nye papir fra Riddersholm design..mums siger jeg bare. Tænderne løb i vand på rigtig mange der shoppede det.
Lidt websters pages samt prima blev det også til.
En lille pakke papir fr websters så jeg ikke behøver at ødelægge det store papir, samt lidt bling.

Jeg måtte også eje nogle af de nye thickers...wee de er lækre. Alfabetet har jeg købt at Jette W og har ledt længe efter det. Så da jeg så hun ville sælge hendes var jeg hurtig til at slå til. Nøj jeg glæder mig til at komme til at afprøve det :)
Hos Kreativ fornemmelser måtte jeg lige have endnu et stempel. Og hos Hobbyboden skabelonen til at lave cirkler på et layout.
Derudover købte jeg en trolley af Anne T, som jeg også er virkelig glad for :)
Hjemme igen kl 22 var jeg virkelig bombet og fik trukket mig i seng et par timer senere.
Idag skal jeg så have ryddet op på mit scrapbord..hmm hvis jeg nu ikke tager brillerne på (nærsynet) så kan jeg vel ikke se rodet?? Hihi. BAgefter skal jeg lige kigge på nogle indbydelser der venter på at blive lavet samt pakke en kuffert.Jeg er ude af landet de næste 3 dage.
Rigtig god uge til jer alle :)

14 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak for en super skøn dag...ja man er noget kvæster her dagen derpå!! Og endnu engang tak for at i gjorde det muligt for mig at komme med...jeg var aldrig kommet hverken derned, ud eller ind af hallen uden jer *G*
Det er nogle super fede ting du har købt...sjovt nok, så findes næsten det samme på mit scrapværelse :D. Guffi-guffi!
Ønsker dig rigtig god tur de næste dage...det bliver jo lidt hårdt, men forhåbentlig ok, når først du er afsted ;)

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Lyder som i har haft en skøn dag og sikre nogle fede ting, du har købt...

Kan se at du har haft gang i de store kageservietter, det ser bare rigtig godt ud....

God tur de næste dage...

Henriette sagde ...

Uhh Netti, du dejlige kvinde! Hvor er du bare en super ven, en genial gave-giver og generelt bare et rigtig godt menneske! 1000 tak for bamsen, den er godkendt og flyttet ind hos os!

Sikke et par lækre layouts, og meget forskellige. Og sikke nogle lækre sager du har fået købt. Jeg synes ikke jeg kom hjem med ret mange ting, men de fleste af dem kostede bare lige lidt mere end 5 ark papir, hi hi...

Hav en rigtig god tur, hvor skal du hen?

mette wad sagde ...

Det lyder som om det var en fantastisk dag igår...
Og wauw nogle LO's du nåede at lave, er vilde med dem begge.
og sikke lækre ting du fik shoppet også.. det er altid spændende at skulle igang med noget af det nye :-)

Ragna sagde ...

Det har også været sjovt at følge de LO's. Kunne nu være sjovt at se alle 12 i et indlæg. Lækre ting du har købt og tak for sidst.

Linda sagde ...

Ja en super dag må man sige. jeg glæder mig allerede vildt til næste gang:-)
jeg fik begyndt på din gode idé med at lave måneds Loér af mine piger... det bliver jeg glad for.
Tak endnu engang for ideen.

Kirsten sagde ...

Ja, det var igen en dejlig Convention.
Dine LO'er super flotte, du er god til at variere stilen på dine LO'er.
Lækre sager du har investeret i. Jeg har sådan fortrudt, at jeg ikke fik købt noget Riddersholm papir med hjem, håber Unik snart får det i webshoppen :-D
God tur de næste dage :-)

Grete sagde ...

Ja det var et rigtig flot arrangement, og jeg synes også at det var en rigtig flot gave vi fik ved indgangen. Det er nogle super flotte LO du har fået lavet, det december LO du har fået lavet med AC, er da bare utrolig smukt.
De papirer fra Ridersholm, er rigtig flotte, jeg har også købt en pæn lille stak af dem.

Anne Thormose sagde ...

Super skønne layouts, du har fået lavet. Det er bare en super idé med sådanne månedsbilleder - det kunne være at man skulle overveje at prøve det en gang. ;o)
Lækre sager du har fået købt, glæder mig til at se, hvad du får lavet med dem.

Linda sagde ...

De var da nogle rigtige lækre ting du har købt. Og sikke flotte Lo'er du har lavet. Jeg vil give dig ret i at man er nnoget bombet efter denne weekend :0)

Linda sagde ...

hej igen... tak for din hilsen på min blog:-) Du spørger efter de brune swirls, de er på det papir fra paperLoft, noget rigtig lækkert papir:-)

lam sagde ...

Lyder til i har haft en fantastsk dag uden mig ;O(
Skønne layouts og dejligt at se,at du kunne bruge gaven. Moms for nogle lækre indkøb

Helle Sahl sagde ...

Sikke mange lækre ting du har fået shoppet. Jeg MÅ til convention næste år.

Jean sagde ...

Ejjjj en lækker gave.. er slet ikke misundelig.. liiige en drømme skæremaskine i gul.. sejt hihi :)


Sikken en masse lækkert papir du fik shoppet :)