søndag den 4. juli 2010

Et layout der gjorde ondt.

Denne uge har jeg ikke fået scrappet en pind, men bare nydt varmen. Men jeg kan vise jer et layout jeg lavede til en artikel i Scrapsisters om at scrappe andet end det sjov og søde - det der gør ondt. Da opgaven blev lagt ud, tænkte jeg at NU skulle det layouts laves. Jeg havde udskudt det rigtig mange gange da det ville gøre for ondt - og det gjorde det også. Det er slet ikke blevet som jeg gerne ville have det, eller havde forestillet mig det, men jeg kunne mærke på mig selv at det her skulle der ikke dvæles for meget ved. Det gjorde stadig ondt.
Her et nærbillede af teksten.
Jeg har et album med Felix og Tempo, hvor alle siderne var scrappet på nær den sidste..den var gemt til dette layout. Nu er albummet helt.

16 kommentarer:

aka sagde ...

Du har fået lavet et meget smukt layout , over et svært emne.
Jeg kan godt lide de små detaljer - bla. de røde hjerter i blomsterne ! Smukt, det siger jo meget om dine tanker om Tempo undervejs !
Vi har mistet 3 hunde, og det er bare så forfærdentligt......

lam sagde ...

ja jeg ahr jo fortalt dig, hvad jeg følte første gang jeg læste tksten. Super flot layout og godt du fik det lavet

Berit Bilde sagde ...

Ja, jeg så jo godt dit LO, da jeg var på besøg hos jer, men jeg kunne slet slet ikke læse teksten - kunne knap nok kigge på billedet af Tempo. Det gør også alt for ondt på mig........

Helle Sahl sagde ...

Hvor er det fint og også utrolig vigtigt at få en afslutning i det album synes jeg.

Ha´ en dejlig sommeruge

Heidi sagde ...

Rigtig flot - snøft - men godt du fik alle brikkerne på plads i albumet :O)

Raziel sagde ...

Flot LO, og sikke et dejligt billede af din lille vovse. Synd han ikke er mere :(

Brit sagde ...

Hvor er det en smuk tanke at lave et LO om en kær ven...
For knapt et år siden var jeg selv igennem den svære beslutning og jeg gru'r for den dag vi skal tage den svære beslutning igen.
Men utroligt smuk tanke og ide!

Annette sagde ...

Godt gået at du har fået lavet dette LO. Kan godt forstå det var hårdt. Jeg har også billeder af min kat liggende jeg skal have scrappet, selv om det nu er over 1 år siden hun døde, ved jeg at jeg vil tude når jeg går igang. Måske jeg bare skal kaste mig ud i det...

KÆMPE knuser
Annette

Charlotte Ravn sagde ...

For fa.... Anette, jeg sidder lige her og tuder igen! Det var bare så trist, at i måtte have Tempo aflivet, men for hans skyld var det godt, at i gjorde det! Knus!

Stinne sagde ...

Pyh ha . engang imellem får man lavet noget som man bare trænger til at få ud. Og det er i sidste ende de LO-er man kommer til at sætte mest pris på gennem sit scrappe liv.
Det er et fedt Lo og meget fyldt afr følelser for et elsket dyr.

KNUS

Majer sagde ...

Uha sikke en tekst! Det hele vender lige tilbage til mig, fra i efteråret hvor vi måtte aflive vores ene kat, fordi han var mentalt forstyrret. Super svær beslutning, men det eneste rigtige at gøre.
Flot LO du har fået lavet om ham.

mette wad sagde ...

Ja det gjorde ondt,jeg har selv lavet et album om vores hund vi måtte aflive mell. jul og nytår, det hedder "drøm sødt Anton" Men det er et super godt minde når det er færdigt, skønt at kunne tage det frem sammen med børnene og mindes.
Dit LO er blevet rigtig godt og sødt billede.

Mette sagde ...

Rigtig lækkert LO - kan godt forstå, at det var svært at lave.

Linda sagde ...

Så sidder man her og har lidt vand i øjene igen. Hvor er det et lækkert LO og en rigtig god tekst. Mange dejlige detaljer man kan blive ved med at finde :0)

Kirsten sagde ...

Uh... Jeg kan godt forstå at det har været et svært LO at lave, men måske er det en god afslutning på noget der har betydet rigtig, rigtig meget for én.
Du har i hvert fald fået et super fint LO ud af det.

Knus
Kirsten

Siv Anne sagde ...

Utrolig nydelig og følelsesladet side