søndag den 22. august 2010

En stille og rolig weekend

Erik og jeg har haft en stille og rolig weekend, meget stille for Anna Cecilie valgte at blive på skolen i denne weekend. Vi har så tøffet rundt herhjemme og ryddet lidt op og sådan. Idag har vi besøgt Betina og Ole i Kongerslev for at hente et skab. Det var superhyggeligt lige at se hvor de bor. Desværre skulle vi hjem efter lidt tid for Erik skulle lige nå at sove lidt inden han skulle på arbejde.

Jeg har skam scrappet, men det vil ikke lige som jeg vil så det skal laves om. Men i kan se nogle layouts jeg har lavet til 3 artikler hos Scrapsisters.Næste weekend skal jeg til Herning og scrappe..uha hvor jeg glæder mig. Skal du noget spændende? :)

17 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Hyggeligt med sådan et lille besøg, spændende at se, hvordan skabet kommer til at stå hos dig ;))
Skønne layouts som altid, meget forskellige og flotte på hver deres måde.
Tro det eller ej....jeg er snart færdigt med et RIGTIGT layout...måtte hellere komme i gang igen med feriebillederne fra Gran Canaria!!! Vi ses jo til Herning-scrap....jeg glæder mig enormt til en hyggelig dag med nogle skønne Q´er :))

Berit Bilde sagde ...

Flotte farver i det øverste LO
Ja, det er lidt mærkeligt at teenagerne ikke er hjemme lige pludselig - heldigvis er Tobias hjemme i denne weekend.

Næste weekend skal Henrik og jeg til 40 års fødselsdag hos en af mine veninder på Fyn - det bliver noget med overnatning i campingvogn (med hundene.... så det ikke skal være alene hjemme) og søndag står den på hygge med nogen af de familier vi lærte at kende under Silas´ "cancerforløb"

Det må også blive en dejlig weekend!

Grete sagde ...

Sikke nogle skønne LO du har fået lavet, med nogle rigtig lækre detaljer. Dejlig med en stille og rolig weekend.

Linda sagde ...

Skønne layouts du har lavet, de er virkelig meget forskellige og flåtte på hver sin måde. Det sidste du har lavet med Bobbyerne, hvad er det for en blonde i mørk du har under i højre side. Altså den der ligner en kageserviet;0) Og Netti er det så dig der bestemmer hvor skabet skal stå?

aka sagde ...

Rigtig flotte layouts. Meget forskellige, men utroligt flotte og gennemførte, hver for sig.

Heidi sagde ...

Ih hvor jeg glæder mig til at de dig, det er alt for længe siden. Jeg skal også vide hvad det er for en blonde serviet du har brugt på det nederst smukke layout?

Betina Olesen sagde ...

Ja, tak for besøget... men måske det bliver lidt længere næste gang, nu hvor bilen kan finde vejen ;-)

Skønne LO'er... især blev London LO'et nærstuderet, da det jo er næste projekt ;-) Er det en sort kageserviet du har brugt, eller har du gjort noget ved den??

Charlotte Ravn sagde ...

Skønne layouts du har lavet. Ja der er stille, når de tager på efterskole de kære unger! ;)

Engel sagde ...

Kære Anette, sikke nogle stemningsfyldte sider du har kreeret. Total flot effekt med de gennemsigtige knapper på december-siden... meget flot opsætning på dem alle!
Knus
Engel..

Anne Thormose sagde ...

Rigtig skønne layouts. Spændt på at se, hvad det er, der har drillet dig. ;o)

mette wad sagde ...

Rigtig flotte LO's, er især vild med det miderste, synes farverne passer så godt til billedet... Det hele virker koldt, de klare knapper kunne virke lidt som istapper:-)

Henriette sagde ...

Jaaah, det bliver VILDT hyggeligt på lørdag til Herning-scrap! Jeg glæder mig rigtig meget, og allerede nu er jeg så småt igang med at overveje hvilke ting jeg skal have med. Der er jo i hvert fald en meget vigtig ting jeg skal have med til dig!

Dine layouts er altid super smukke, og det er altid hyggeligt at komme på blog-besøg hos dig!

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hvor er det dejligt med en stille og rolig weekend :-), selvom det jo indebærer at AC ikke er hjemme... Kunne godt forestille mig at det er lidt tomt, men så er det jo godt, at hun ikke er særlig langt væk..

Super skønne lo´s, især vinterloét er lige mig, eeeelsker farverne derpå.....

lam sagde ...

Sikken nogle skønne layouts. Lyder som I har haft en hyggelig weekend og at du få endnu en i næste weekend. HMM lave noget spændende , nej bare arbejde øv

Bertram sagde ...

Lækre Lo's, især det sidste. Det er lidt sjovt.

Helle Sahl sagde ...

Dejlige LO´er alle tre. Lyder skønt med scrap. Hyg jer rigtig meget.

I weekenden har både Emma og Claus fødselsdag her hjemme og søndag skal jeg til hundeprøven med den lille hund. Det skal nok blive en udfordring.

Kirsten sagde ...

som altid nogle skønne layouts,Ja jeg skal jo desværre arbejde lørdag så jeg håber i får en hyggelig dag. Håber snart at kunne være med i herning det er jo rigtig hyggeligt og nogle skjønne quinder der mødes der :-)