mandag den 18. april 2011

En PRIMA udfordring..

I den forløbne uge var det Lisettes tur til at udfordre os og hun valgte at det skulle være 100% Prima på nær een ting samt 3 billeder. Jeg valgte noget billeder fra Londonturen og fik så ellers amok i farver. Jeg tror det er som modvægt til hvad jeg lavede tidligere på ugen..men mere om dén senere. Jeg fik lavet dette layout som jeg faktisk er rigtig glad for...måske jeg skulle bruge mit Primapapir noget mere? :) Den ting jeg valgte der ikke var Prima var drew drops. Rosenhjørnerne er klippet ud af en journalingside fra Prima en aften jeg skulle være STILLE på mit scrapværelse da Erik sov :) Er i klar over hvor svært dét lige er??? Stillescrap hmmm... en ny kategrogi måske??
Og nu til hvorfor jeg gik farveamok: På Scrapsisters var der en kortspilsudfordring hvor de kort jeg havde trukket fortalte mig at jeg skulle bruge brun og sort og pynte med chipbord og noget embossing og andet...jeg måtte jo ingenting. Nå jeg fik lavet dette layout. Swirlsene er en historie for sig: De blev totalt kikset, men endte med at passe i farven alligevel. de startede med at være hvide.
Weekenden har ellers været rigtig hyggelig. Erik og jeg har været alene hjemme og har tøffet rundt herhjemme, ordnet haven og cyklet en tur. Jeg fik løbet en tur søndag da vejret jo var helt fantastisk. Felix blev også trimmet færdig på trods af at han gjorde ALT hvad der stod i hans magt for at modarbejde mig: så lagde han sig ned når maven skulle trimmes. så kiggede han KONSTANT ned da hovedet skulle klippes...STØN men trimmet dét blev han. På onsdag skal han nemlig være skuespiller i et teaterstykke på Anna Cecilies skole så idag har han også været I BAD..jeg tror efterhånden han hader os :)

Forresten gik det okay til min kontrol med skulderen. Jeg fik lov til at leve 3 månder endnu haha. Ej jeg skal komme igen sidst i juni men så skulle jeg også kunne svinge min arm som et møllehjul sagde han...nåe ja men det lægger da slet ikke et pres på mig! LOL

Kan i alle have en faktastisk påske. Her skal vi have gæster, slappe af og så skal jeg lave bestillingskort til konfirmation og bryllup :)


God påske allesammen :) Anette

14 kommentarer:

Heidi sagde ...

Tillykke med skulderen :) Hvor er det bare nogle vildt fantastiske layouts du har lavet, det Prima layout er super sejt! Bare jeg dog kunne... :)

Sofie sagde ...

Flotte, flotte layouts, og jeg kan da godt forstå der står om de er levende og tillykke med skulderen;o)

aka sagde ...

Helt fantastisk layout med alle farverne. Bare smukt.
Og det dystre lo er også en rigtig flot løsning på den opgave - og den var da svær.

Din stakkels hund.....men man må jo lide for skønheden. Og en hund der føler sig lækker er jo en fornøjelse - husker jeg fra min tid med hunde.

Det lyder godt med skulderen....omsider. Det er et langt forløb du er inde i.
God uge til dig med det driverliv du kan se frem til. hihi.

Charlotte sagde ...

Det prima-LO blev helt fantastisk flot. Lækre farver og pynt!
Synes altså også du fik lavet et godt LO til scrapsisters udfordringen. Lækkert billede!!
Godt at høre skulderen arter sig bedre.
God påske.

Jannet sagde ...

2 meget flotte layout's. Det sidste er layout, kan jeg virkelig godt lide, det hele passer så godt sammen, super dejlig billede.
Rigtig god ferie.

morkaren sagde ...

Flotte LOer og godt din lille hund er ren og fin når han sådan skal optræde, og du kan være sikker på han elsker dig. v.h. morkaren.

nedergaard sagde ...

Ja, jeg tror de er levende. Hvor er det smukt... lækre farver og papir, og så flot med hjørnerne du har klippet ud
Kortspils lo'en er også blevet rigtig flot... nogle svære kort du havde valgt:-)

Du ønskes en rigtig god påske

Heidi sagde ...

Rigtig skønne loér du har fået lavet - er især vild med det første :)

Ha ha ha ja jeg grinede over den stakkels hund ;) Men er nu sikker på når maden bliver serveret og snoren kommer frem så er i et hit igen ;)

Rigtig god påske til dig


ps. kan du scrappe stille hmmm ;)

Mette sagde ...

Hvor er det flot med alle farverne på det første lo. God påske til dig.

Mette

Linda sagde ...

Flotte layouts med nogle lækre farver. Jeg kan nu godt forstår Felix ikke gider blive trimmet - det må ikke vare så rart som bare og blive børstet. Jo - han har lige lov til at være lidt sur ;-)
Men mon ikke han bliver glad igen når han kommer i centrum på efterskolen:0) Stille scrap og det skulle komme fra dig LOL kan fodt forstå det er svært søde Netti :0)
Kan i have en god påske.

lam sagde ...

Godt det gik fint med skulderen. To super lækre layouts, du har fåt lavet, men hvor er det lige du gik farve amok??
Dejligt at du kunne genopfinde det smukke i prima papir ;O) gad vidst om jeg kan det i banner!!

BellaMio sagde ...

Flotte LO's!! Jeg er også vild med Primas papirer, men syntes ofte.., at de kan være lidt svære at få brugt!!
Tillykke med skulderen og god påske!!

SCRAPGIRL : PATTY TANUZ sagde ...

Hola Netti!!!! Your pages are so beautiful!!!! Great Blog!! Kisses from México!!!! If do you want practice spanish, i want practice english jajaja Hasta pronto! :)

Kirsten sagde ...

Det er 12 super flotte og meget forskellige LO'er du har lavet. Det lyder som om det er nogle svære kort du har trukket, men du er sluppet rigtig godt fra det. Prima LO'et er helt fantastisk :-D

Stakkels Felix - hvor kunne I da også gøre det - trimning og også et bad, uha det er slemt HI-HI

Fortsat god bedring med skulderen.