søndag den 18. marts 2012

Trækker vejret..

Jeg er lidt bagefter med min blog, så indlægget bliver langt denne gang.

Jeg var til Scrap i det jyske og det var en virkelig hyggelig dag. Det er første gang jeg har fået lavet SÅ lidt, men til gengæld fik jeg shoppet og talt med en masse. Superdejlig dag. Hjemmefra havde jeg lavet skitsen og det blev til dette layout:
Og på selve dagen fik jeg kun lavet dette ene layout. Det er vidst aldrig sket før at jeg har nået SÅ lidt...

Weekenden efter tog Jette og jeg et smut til Concention i Middelfart. Endnu en rigtig hyggelig dag hvor der igen blev shoppet og hilst på en masse dejlige scrappere. Jeg fik lavet lidt mere denne dag og det første jeg lavede var skitsen til konkurrencen:


Derefter fik jeg lavet endnu et layout med Anna Cecilie og Milo og forsøgt mig ud i flagkunsten..hmm det svinger ikke lige for mig.


Det sidste layout jeg nåede den dag var fra den skønne weekend i Dronningemølle. Lidt nogle svære farver at scrappe, men scrappes det skulle det!


Og mere nåede jeg ikke den dag..


Jeg har det rigtig rigtig skidt for tiden. Tirsdag morgen valgte min chef at nedlægge min stilling og fritstille mig. Jeg havde ingen anelse og det tror jeg heller ikke mine kollegaer havde. jeg er rigtig ked af det og forsøger i de her dage bare at trække vejret. Pludselig efter næsten 11 år, at blive sagt op, er for mig rigtig hårdt. Mit hoved var jo fyldt med de projekter jeg nu havde gang i på arbejdet og VUPTI er det hele taget fra mig...

Heldigvis har min nu tidligere arbejdsplads en psykologordning og sådan een vil ring til mig på mandag for jeg har det skidt; får ikke sovet meget da tankerne kører rundt og spist bliver det heller ikke meget til (det overlever jeg så nok de næste 7 år)..

Det er så svært pludselig at skulle søge arbejde, når det eneste jeg vil er at have mit gamle job tilbage. Jeg savner det og mine kollegaer helt forfærdeligt... Det er rigtig svært..


Så jeg er ikke lige i hopla for tiden, men håber at det bliver bedre..een eller anden dag..

17 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Puha. Det er jeg da rigtig ked af at læse. Havde godt nok også tænkt på, hvorfor du lige pludselig var så sølle (din kommentar til min statusopdatering), men i min egen elendighed fik jeg ikke spurgt.

Sikke et chok at få. En rigtig mavepumper :-(

Håber at du med tiden ser det sådan, at når en dør lukkes så åbnes der en ny - og jeg håber, at der bag denne dør gemmer sig noget rigtig godt og spændende til dig

Sabina sagde ...

Søde venne..

Det er bare så smukke layouts du har lavet til de forskellige dage. Jeg er glad for at du havde nogle gode dage, når nu dagene er så hårde som de er.

Jeg tænker utrolig meget på dig i tiden, og det din lille familie har skullet igennem de sidste år... bedst som i troede at det nu skulle til at køre på skinner, kommer dette.
Du må sige til hvis jeg på nogen måde kan være en hjælp - også hvis du bare har brug for en til at lytte...

KnuS fra mig...

lam sagde ...

Super flotte layouts, du har fået lavet.

Jeg føler med dig, det ved du og jeg ville ønske jeg kunne trylle, eller havde de helt rigtig ord at sige, men det har jeg desværre ikke.

Sender dig det største cyper kram der nogensinde er sendt.

Annette sagde ...

Hvor er der bare nogle super flotte og elegante layouts du har lavet. Syntes bestemt også dit vimpel layout er blevet flot.
Hold da op for noget skidt med dit job. Godt du ta den hjælp du kan få. Det skal bestemt nok hjælpe dig i den rigtige retning. Sender de bedste knus og kys til dig.

Annette sagde ...

Superflotte layouts du har fået lavet denne gang. Især det første er bare såååå smukt. Og så spotter jeg lige en af de smukke rammer. TAK for mine.....nu er spørgsmålet så, om jeg kan nænne at bruge dem - efter at have ønsket mig dem i lange tider. hihi.
Jeg fatter stadig ikke hvordan man får scrappet til den slags arrangementer...., men jeg har fundet ud af, hvordan man snakker og shopper...

Hvor er det bare trist læsning med dit job. Det er jeg rigtig ked af at høre. Det er jo en krise du står midt i - så vær glad for at tilbuddet om hjælp er der.
Tag imod psykologhjælpen - også selv om du føler, det er noget hyggesnak, du får. DET ER DET GARANTERET IKKE. De psykologer kan, uden du opdager det, vende dine tanker, så du kan se fremad igen. Og det er jo nødvendigt.
Måske kan det ende med at kaste dig ud i nye ting - du så kan blive glad for. Sug dig fast i den hjælp du kan få. Tud, spark i jorden og råb.....det hjælper også.
Og skriv så lidt her om hvordan du har det.

Gode tanker og mange knus til dig. Fra Annette

Dorthe ◕‿◕ sagde ...

Kære Netti ♥
Sender dig mange varme tanker og knus, håber at det hele ender positivt for dig og du finder dit drømmejob.
Elsker dine Lay Outs, du er simpelthen så dygtig ◕‿◕
Knus og kram fra
Dorthe♥

nedergaard sagde ...

Hvor er jeg ked af at høre af at høre at du har mistet dit job... sikke en chok sådan lige pludselig at møde op på sit arbejde en morgen og så få at vide at jobbet er nedlagt. Tag imod al den hjælp du kan få og så se hvad tiden bringer. Der skal nok være et andet super godt job til dig, når du lige har vænnet dig til tanken om at være arbejds søgende.
Super smukke LO'er i din helt egen stil med masser af lækre detaljer
Knus fra mig... ses på onsdag

maria sagde ...

Hold op noget l... med dit job, sikke et chok at få.
Super fantastiske LO du har lavet med så mange skønne detaljer :0)

Grete sagde ...

Hold da op, sikke en melding, kan godt forstå at det er en svær / træls situation. Håber du snart kan se frem til lysere dage.
Er dybt imponeret af alt det du kan nå på en (scrap)dag, og hvor er de bare flotte de LO du har fået lavet.

Mayfair Creatives sagde ...

Øv, øv, øv med arbejde - det er bare ikke fedt, når det sker på den måde. Jeg føler virkelig med dig.

Du har fået lavet nogle super fede LO, og jeg kan faktisk godt lide dit LO med vimplerne :-)

Jette W sagde ...

Det er jeg ked af at læse.
Tænker på dig.
Som Berit skriver så åbnes der altid en ny dør. :)
Kram Jette

Gitte sagde ...

Rigtig smukke layouts du har lavet. Det er da noget skidt med dit arbejde. Håber at du kommer godt igennem det, selvom det kan være svært at overskue lige nu.

Jean sagde ...

Pyha det godt nok en hård mavepuster at få..
Jeg forstår ikke man som arbejdsplads bare kan komme fra den ene dag til den anden med sådan en hård besked uden varsel..
Håber du via psykolog samtaler og nogle gode daglige gåture i det nu smukke forårs vejr kommer til at se fremad og se mulighederne i fremtiden der nok skal komme... Lige nu må du prøve at nyde al den fritid du lige pludselig har for dig selv... tid til gå ture, tid til scrap, cafe ture måske osv... Håber det hele snart løser sig for dig alligevel...

Skønne LOér du har lavet.. der er godt nok mange smukke detaljer på dem..

Jette Munkbøl sagde ...

Det gør mig ondt at du har mistet dit drømmejob, ønsker dig alt held og lykke til fremover: God du har mulighed for at snakke med en psykolog, tag endelig imod alt det du kan, det vil hjælpe dig, måske du ikke kan få øje på det i starten, men det kommer:)

Nogle meget smukke LO du har lavet, smukke billeder, farver og pynt.

Mette Wad sagde ...

Super flotte LO's allesammen og skønne billeder.

Åhh nej dog, hvor er det dog trælst for dig med dit job, især når man slet ikke er forberedt. Håber det bedste for dig og at du snart finder et job du kan blive ligeså glad for.

Heidi sagde ...

Jammen sødeste - ja glemte pludselig alt om lo'er mm. Hvor er jeg ked af at høre det. Pyyyy et chok, sender et stort varmt kram

Charlotte Ravn sagde ...

Super skønne layouts du har lavet!
Hvor er det bare noget øv med dit job! Håber snart der dukker noget andet og hvem ved - måske mere spændende op! Knus