søndag den 28. oktober 2012

Av...

Jeg har haft en fantastisk weekend med scrap og motion...derfor AV i overskriften :) Men jeg starter lige bagfra, altså med scrap:
I dag havde vi en heldags scrapdag i vores klub. Jeg fik stablet mig på mine ømme ben og kom afsted. Det første kort her er dog lavet i onsdags. Jeg så denne teknik på Pinterest og den måtte jeg straks prøve. Det er superhurtigt at lave og er bestemt ikke sidste gang jeg prøver den :) 

Nå men til dagens scrap, startede jeg med et bestillingskort. Det skulle være til en jubilar der har været graver i 25 år. Indrømmet dét kort har jeg spekuleret en del over hvordan jeg skulle løse og resultatet blev dette: 

Jeg lavede også et andet julekort men det var ikke lige i min smag så det ryger ud. I stedet kan jeg vise dette med samme teknik som det første...elsker den :) 

 Og så til min lørdag eftermiddag:
Anna Cecilie og jeg var til Vild med Zumba i Vinderup. 3 timers zumba for fuld skrue med 1 kvarters pause. Hold nu kæft det var hårdt! Men samtidig rigtig skægt. Instruktørerne var: Thomas Evers Poulsen. Mie Moltke Yde, Michelle Evers Poulsen og Steen Lund. Hvad den ene ikke lavede af vilde moove, lavede den anden. Billedet her er lånt fra vores gruppe på Facebook:

 I pausen mente Thomas at vi skulle have taget et gruppebillede. Man kunne også få taget billeder med dem og een selv, men jeg skulle ikke nyde noget: Kokrød i hovedet og svedende...nul du :)
Og er du så øm i dag Anette? spørger du måske ...tjooo det eneste jeg ikke er øm i er nakken. Resten er øm, træt og brugt...men på den gode måde :) Tirsdag går det løs med Zumba igen...dog kun 1 time :)

Kan i alle have en dejlig uge og tak for jeres kommentarer :)

Hilsen
Anette

10 kommentarer:

lam sagde ...

jeg kan godt forstå du er øm, det lyder vildt hårdt.
Skønne kort......men hvad går den teknik du elsker lige ud på. kan ikke rigtig lure det fra billedet

Jean sagde ...

Det ser smart ud med de kort, har du et link til den teknik du har brugt??

Hold da op et kæmpe hold i var..!
Lyder godt nok hårdt, i må da have svedt nærmest hvert et gram fedt ud af kroppen med 3 timers hård zumba ;)

Annette sagde ...

Stakkels dig....Sikke da en omgang. 3 timer er vildt længe på den måde.
Men du må jo se ung og spændstig ud i aften....haha.


Dine kort er superskønne.
Jeg kan godt nok ikke lige se, hvordan du har gjort....Kunne man få lidt vejledning ?

Dit graverkort er bare så godt lavet - for den var da lidt svær. Super løsning.

Jytte sagde ...

Dejlige kort - og pyha da... zumba i højeste gear, lyder det til. Vild imponerende med 3 timers zumba!!

10na sagde ...

Jeg har også været til zumba marathon med de kendte :-) i foråret. Det var en kæmpe oplevelse og HÅRDT. Men sjovt og skønt. Fint kort til graveren. God måde at få dt hele med på. Kh 10na der først har zumba på onsdag ;-)

10na sagde ...

Jeg har også været til zumba marathon med de kendte :-) i foråret. Det var en kæmpe oplevelse og HÅRDT. Men sjovt og skønt. Fint kort til graveren. God måde at få dt hele med på. Kh 10na der først har zumba på onsdag ;-)

ingejc sagde ...

Skønne kort dui har fået lavet. Og det Zumba lyder da bare for vildt

nedergaard sagde ...

Skønne kort... ser super godt ud med embossingen. Håber ømheden har fortaget sig lidt ;-)
God tirsdag

Lone sagde ...

Flotte kort du har lavet... Det zumba arrangement ser da ud til at det har været sjovt...omend lidt hårdt :-) Men fedt bagefter kan jeg forestille mig ;-)
Tak for din søde kommentar på min blog...

Dortesjs sagde ...

py haaa og duper super kort