lørdag den 3. november 2007

Vidersendelse af award.


Ja først undskyld undskyld..jeg er diskret blevet gjort opmærksom på at jeg også har modtaget denne "You make me smile" - award fra Jette og Betina. Tusind tak for det piger :o)


Jeg sender den hermed videre til:


1. Lisette aka Lam; du er simpelthen så dejlig og tusind tak for de mange timer og år vi har kendt hinanden :o)

2. Annette Madsen fra Dream Paper; som er med i a.madsen-klanen. Det er sgu så hyggeligt når vi møder hinanden til conventions rundt om.

3.Kit; for dit gode humør når jeg ringer til dream paper for at spørge om noget.

4. Sofie; det var ENORMT hyggeligt (og dyrt hihi) at besøge dig i Fru Hansens Kælder i sommerferien - jeg kommer igen næste år!

5. Gurli; tusind tak fordi du ville bestille de to bøger om håndskrift hjem til mig - det er 2 meget lækre bøger som jeg helt sikkert vil gøre meget brug af.

6. Mine scrapchicks som har send mig denne award: Betina, Jette og Sabina; det er altid SÅ hyggeligt at scrappe med jer. Fyldt med kreativitet og grin.

7. Til min datter Anna Cecilie som jeg ikke længere kan have noget scrap i fred for! tak for nogle hyggelige dage hos Sabinas scrapdag.


Denner her er til aller jer dejlige tøser:4 kommentarer:

Sofie sagde ...

Ihh.. Tak;0) Og hjertelig tillykke med denne nye blog. (Det var også på tide.Griner...) Kigger helt sikkert snart forbi igen:0)

Betina Olesen sagde ...

Hej søde

Velkommen hjem, var det en god dag? Trods det manglende selskab
;-)

Tak for en tilbagesendelse af awarden....meget er jeg blevet kaldt, men tror godt nok deter mange år siden jeg har været i kategorien "chick's". Den nomeinering er jeg næsten endnu gladere for LOL LOL LOL

Knuz fra Betina

Jette / ma11edina sagde ...

Hejsa!
Tak - og selv tak :-) håber i klarede dagen igennem i går uden os andre "sludrechatoller" hehe...glæder mig til at følge med her på bloggen....måske går AC dig også i bedene her? LOL...

charlotte sagde ...

Tillykke med bloggen, netti! Herligt at dig også i blogland.
Glæder mig til at følge lidt med her. :-)

God søndag.