søndag den 15. juni 2008

Sikke en træls uge..

Sikke en uge vi har haft. Erik fik ondt i højre fod sidste weekend, men tog på arbejde mandag. da han kom hjem blev han dog enig med sig selv om at han hellere måtte se en læge om tirsdagen - og når han selv siger det - SÅ er det nødvendigt. Hun mente at det kunne være urinsyregigt og han fik taget blodprøver som han ville få svar på mandag og så skulle han tage Ibumetin til smerterne. Han cyklede hjem igen.
I løbet af ugen blev det ikke bedre og den hævede først i foden, så i lægmusklen. Fredag ringede han til lægen igen for at høre om der var svar: det var ikke urinsyregigt. Da han fortalte om hvordan hans ben var; hævet, rødt og varmt bad hun ham komme ind. Denne gang tog han dog Falck da vi har et abonnement hos dem. Kl 9 ringede han til mig ude på arbejdet at de ville have ham til Holstebro Sygehus for at undersøge ham og nu ventede han på Falck! Spørg lige om jeg gik levende. der sad jeg på mit arbejde og kunne ikke rigtig gøre noget. Anna cecilie var kommet afsted uden nøgler så hun kunne ikke komme ind. Jeg ringede til skolen og sagde at hun skulle gå over til farmor. Så lavede jeg mit mest nædvendige arbejde færdigt og kørte op til ham (jeg havde heller ingen nøgler med - typisk).
Jeg fandt han i akutmodtagelsen. De havde taget blodprøver og ultralydsscannet hans ben og det var heldigvis ingen blodprop hvilket alle tegn ellers indikerede. Erik mente at jeg skulle køre hjem til Anna Cecilie igen - det var kl 12.30.
Kl 15 ringede han at han stadig ventede. Langt om længe kom han til og de fandt ud af at det er en blodansamling i lægmusklen han har. Og det at han har spise Ibumetin som er blodfortyndende har ikke gjort det bedre. Han skulle gå hjem og ligge sig ned med benet hævet over hjertehøjde. Han kom hjem fra sygehuset kl 19!!! Han så ligget på ryggen hele weekenden. Han kan næsten ikke gå på benet da han jo sad med benet nedad i 10 timer - hvor smart er det lige?!!! De lader ham sidde og siger at det skal opad.
Nå vi skulle til fødselsdag idag hos min lille nevø og min mor. Jeg måtte lave to kort. de er ikke sådan vildt flotte men de er der.
Her er det min mor fik:
Stemplet er fra Unik-hobby og pigen hedder Agnes :o)

Dette fik min nevø:

Stemplet er fra en stempel-swap på SIF. Det er ikke så flot malet men jeg havde travlt.
Hvad jeg ellers har scrappet kan i se på 1-2-3 scrap! :o)
Tak fordi du kiggede forbi :o)

17 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ih altså, godt de da fandt ud af hvad der er galt...men det er godt nok ikke smart at sidde ned så mange timer, med et ben der skal være løftet..!! Håber sørme at det snart vender, så han også kan vende tilbage til sit nye job. Og uvisheden er ofte det værste. Godt nok har du haft travlt - jeg synes det er rigtig søde dine kort, enkle men smukke. Herlige stempeler du har brugt!!

lam sagde ...

siken noget med ham Erik nu lever han da rigtig op til hans navn "sofadyret" ;O) Håber han snart er i bedring og på benene igen.

Kortne er da super søde og jeg er sikker på de vakte lykke hos modtagerne ,selvom du ikke var helt tilfreds selv.

Anne Thormose sagde ...

Rigtig god bedring med manden, sikke en træls omgang. Vi var sørme også lige to gange på sygehuset i den forgange uge - Emma har brækket albuen, men det blev ikke opdaget første gang vi var der ude - først efter to ekstra dage....

Kortene er super søde, og jeg har da vist samme drengestempel, så det kunne være, at skulle tage mig sammen og "teste" det. ;o)

Betina Olesen sagde ...

Ja, det er godt nok noget værre noget med ham.... men godt i har fået noget vished....
Men jeg har jo fortalt dig, hvad du kan sætte ham til....LOL...

Men ellers kom jeg til at tænke på bagefter, at du jo kunne skifte ham ud med 2 stk på 17.... LOL.... som om du kunne holde til det ....LOL...LOL...

Super søde kort, synes da fint de kunne afleveres----

Knuz Betina

MH72 sagde ...

Hvor træls - men godt det viste sig "bare" at være en blodansamling...

Christina / LaChris sagde ...

Pyha for en dag ! Godt at det "kun" var en blodansamling...men kan godt se det tragisk/komiske i, at han sidder med benet nedad i 10 timer !!!
Kortene er da smadder søde, dem kan du sagtens være tilfredse med :O)
God bedring til manden din.
(ps. hende der irriterer mig i Pagemaps er Mrs. Fleck herself!)

Lisen sagde ...

For pokker da en møg start på weekenden - men godt at det trodsalt ikke var noget "slemt"

Søde kort.

Kærligst
Lise

Diana sagde ...

Pyh, det lyder da ikke særlig rart, men heldigt at det "kun" var en blodansamling.

Karen sagde ...

Sikke noget hø med benet! Det var da godt at det ikke var en blodprop, så skal man bruge ENDNU mere tid på hospitalet! Hvis jeg nu spørger RIGTIG pænt, vil du så ikke skrive materiale liste til dit nye LO til 123 scrap? Det er edderdylme et lækkert LO! Det skal liftes (og ikke kun skitses), men dine detaljer!

Netti sagde ...

Hej Karen.
jeg har skrevet hvad det er hos 1-2-3 scrap! under kommentarer. Men det er bare papir fra MME.

Charlotte Ravn sagde ...

ih sikke da noget, i har da elelrs haft sygdom nok med Tempo! Rigtig god bedring med ham!
Synes dine kort er rigtig søde, selvom du ikke selv er tilfreds!

marianne sagde ...

Synes da godt nok, at I er lidt uheldige..... Godt, at det ikke var værre - og god bedring med ham ;)

Rikke Eskildsen sagde ...

Sikke noget træls noget at skulle igennem, men heldigt at det ikke var en blodprop.
Jeg synes nu at kortene er rigtig søde, selvom du havde travlt.

Kirsten sagde ...

jeg skal da ellers love for at i er uheldige, nu må det da snart vende til det bedre.
Jeg synes da dine kort er rigtig søde.
Vi ses vel torsdag?

Sarah sagde ...

Håber det går fremad med mandens ben. Skal hilse og sige at vi på den anden side knokler for at klare tingene så hurtigt som muligt. men mandag er verdens dårligste dag at blive syg, da jeg mødte i mandags var der 9 der ventede i modtagelsen og så alle dem der kommer løbende. Ja ja jeg fik aftensmad kl 23.50 og sov fra 6.15 til 7.00. Så jeg var helt bombet da jeg kom hjem.

Fine kort.

Anne Bente sagde ...

ejjjjj det var sørme da noget træls noget:(

super flot kort du har lavet

Sofie Thomsen sagde ...

God bedring med manden!
... og de der kort, -de er altså ikke værst. Jeg kan bestemt godt li' det lidt "drengede" til nevøen.