søndag den 8. juni 2008

En lækker lille engelsk landsby samt scrap

I onsdags drog jeg til England i forbindelse med mit arbejde. Jeg skulle besøge 3 kunder sammen med vores engelske sælger, Tony.
Jeg blev installeret i den lille idylliske landsby han bor i lige uden for Oxford, på den lokale pub. Den var lige sat i stand af de nye forpagtere, Rboerta og Husnu fra Ungarn. De blev så glade da de fandt ud af at jeg kendte deres hjemby, Györ, i Ungarn :o)

Det var den mest idylliske lille landsby jeg boede i. Total miss Marpel eller Dick Turpin (til jer der ikke kender ham..han var en engelsk landevejsrøver og jeg var sååå vild med hans hjælper dengang tilbage i 80´erne)

Her er pubben udefra:
Og skiltet med navnet; the chequers..kan det blive mere engelsk :o)
På den anden side af vejen mødte der mig dette dejlige syn. (kan lige se Dick Turpin ride forbi)
Jeg boede så natten til fredag på et hotel ved siden af heathrow airport men det tog jeg absolut INGEN billeder af....deres ligesom firmafarve var LILLA!! No freaking way scrapper jeg lilla!! Kæft det var grimt!!
Nå i går, lørdag satte jeg mit på terassen og gik i krig med takkekortene til Anna Cecilies konfirmation. Jeg sad og dampede under vors halvtag hvor der ingen luft var overhovedet.
Da jeg skulle lave 40 kort blev det ikke til de helt store kunstneriske udfoldelser men jeg er faktisk ret tilfreds med dem. Her er eet af dem. Teksten printede jeg så ud og satte bag på kortene der har målene 15x10 cm. Hvilket er meget dejligt da de så passer til almindelige kuverter og der går ikke noget karton til spilde.
Fredag fik jeg også en pakke ind af døren. Jeg havde shoppet lidt hos dreampapers, da jeg havde fået af vide af Annette at hun fik de lækre akvarelblyanter i jordfarver hjem nu her omkring den første juni. Så dem måtte jeg jo lige havde, samt noget af det lækre My minds Eye papir hun også havde fået hjem. Det ensfarvede som ligger til højre for det mønstrede er bagsiden af det som ligger ovenpå...var det til at forstå eller var det forvirrende. Bagsiderne er SÅ lækre og. Elsker bare det papir. Derudover købte jeg et par tags hvor der står: The funny things she does og så er der 8 linier. Dem glæder jeg mig til at bruge. Nåe ja så tiggede Annette mig om at købe Thickers...eller tiggede og tiggede..de var på tilbud og når det gælder Thickers er det næsten det samme i mine øjne: "køøøøb os"
Dette layout ligger på udfordringsbloggen 1-2-3 scrap!! Vi skulle jo bruge rester og jeg fandt en skitse og papir og billede jeg gerne ville bruge og skulle til at gå igang....dooooh..det måtte jo højtst være 10x10 cm, så jeg måtte lige omorganisere lidt. Blandt andet måtte jeg skære en del af billedet så det passede til skitsen så. Layoutet sad jeg og lavede i 30 grader og på første sal i vores hus...da det blev færdigt var jeg IKKE tilfreds og fik et hysterisk anfald og skildte ALT ad igen og startede forfra! Her er så resultatet..jeg har kun brugt rester af mit papir fra MME samt BG. Bogstaverne er nogle gamle chipbords som jeg har malet over. Nu kan jeg godt lide det :o)
Tusind tak fordi du kiggede forbi. Rigtig god uge til jer alle sammen :o)
Psst..chek lige 1-2-3 scrap! (http://1-2-3-scrap.blogspot.com/) ud. Lisette har lavet det sødeste og nemme lille kort :o)

20 kommentarer:

Karen sagde ...

Hvor ser det altså bare idyllisk ud der i England :) Dejligt med sådan en tur, hva? FEDE nye thickers, har slet ikke set dem i vinyl før (det er dem du har købt ikk?) lækre lækre!

Jette / ma11edina sagde ...

Som jeg sagde da jeg så dine billeder, de skriver efter at blive scrappet :-D. Det er SÅ engelsk...måske skulle jeg finde vores gamle billeder fra 1991 hvor vi besøgte min søster, udenfor Cambridge...? Det er et super sødt takkekort, med billede af hovedpersonen, flot og med linierne fra invitationerne o.s.v ført videre! Mums nogle scrapkøb du har gjort, glæd dig til de penne, de er så lækre!

rnielsen79 sagde ...

Sikke nogle skønne sager du har købt. Jeg må vist lige forbi og tjekke de blyanter ud hos DP. Scrap udenfor..... hmm synes det blæder for meget. Men måske jeg skulle prøve.... Vil du ikke scrappe lilla... fnis fnis...

Betina Olesen sagde ...

Hold da op en smøre.....;-)
Kan fint huske Dick Turpin, og hans unge medhjælper Swiftnick....var helt vild med den serie.... men jeg havde jo også alderen da den kørte på Danmarks eneste tv-kanal...LOL...
Men du har ret, det er sådan et sted vores landevejsridder opholdt sig.

Ohhhh.... sikke lækre ting du har købt.... det papir er da bare for lækkert.... glæder mig til at se det IRL d. 21....
Og sikke søde kort du har lavet, trods varmen, hun er bare så sød AC..
Synes det er et rigtig flot LO, du har fåetlavet, er især vild med den ring forneden.... men Hurra for at det ikke kun er mig der skille det hele af igen..LOL...

Knuz Betina

Diana sagde ...

Uhhh, husker TYDELIGT Dick Turpins hjælper, haha !!

Glæder mig til at se at du får scrappet de billeder !

Lisen sagde ...

Lækkert takkekort - men hvorfor er det kun moderen der har knoklet i heden, hvad mon konfirmanden lavede? :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud! lækre ting du har købt og flot LO!

charlotte sagde ...

Jow da!!! Jeg kan sagtens huske hr. Turpin. Jeg e-l-s-k-e-d-e at se den serie!! ... Gode minder! :-)
Dejlige billeder ovre fra England - der er virkelig mange idylliske steder derovre.
Jeg synes takke-kortene blev flotte. Smukt billede af din datter! Må have været mega-varmt at lave dem under det halvtag... pyyyha!
Og LOet du lavede til 1-2-3 scrap kan jeg rigtigt godt li'! Totalt lækre farver og en flot skitse du har brugt!!
Jeg købte også Thickers hos Annette i Dreampapers - de var jo ugens nullertøs - og mig og Thickers enes RET GODT!! hehe! :-)
God dag til dig.

Netti sagde ...

Lisen hun hjalp ikke da hun var på arbejde hele lørdagen - efter at have festet hele natten til lørdag :o)

Sarah sagde ...

Hvor hyggeligt - kan det blive mere engelsk?
Lækre ting du har købt...

lam sagde ...

jeg kan lige se ham ride forbi, det var da en fantastisk flot idyllisk by.

Sikken nogle lækre varer du har fået ind af døren og sjovt nok så hørte jeg også thickernes kalde "køb mig" man går da ikke af vejen for et godt tilbud.

glæder mig til at modtage det flotte takkekort og studere det rigtigt IRL

Rikke Eskildsen sagde ...

Det ser rigtig skønt ud i England.
Takkekortet ser super ud, kommer til at svede bare ved tanken om at lave 40 stk. i sådan en varme.

Anne Bente sagde ...

åhhh så skønne billeder, og så meget lækkert du har købt også, og den lo er bare så flot, jeg e rigang med min :)

marianne sagde ...

Hvor idyllisk!!! Glæder mig til at se de nye scrapting blive brugt ;o)

maria sagde ...

Sikke en masse lækre ting der er kommet ind af din dør, de farve er bare så skønne :0)

rigtig flot takkekort

Maribi sagde ...

Sikken en idyl, kan lige se den gode Turpin og Swiftnick komme ridende:-)
Flot og enkelt takkekort.
Sikke en masse skønne varer du har fået ind af døren. Thickers skriger nærmest på at blive købt, hi hi.
Er vild med dit LO, skøn skitse og ser rigtig godt ud med "to" på cirklen.Har desværre ikke nået at lave nogle af jeres udfordringer endnu, må tage mig sammen...
Ha en skøn dag.

Christina / LaChris sagde ...

UHHHHH jo jeg husker sørme også Dick Turpin...og især Swiftnick...mums :O) Hvor sjovt at tænke tilbage på :O) (husker du også Adam Ant med "Stand and deliver") Skønne skønne billder, det ligner lige et sted for mig !
DU `BLIVER NØDT TIL AT SCRAPPE MED LILLA, NU DA DU ER KOMMET MED SÅDAN EN UDTALELSE...HA HA HA HA.

Gitte sagde ...

Ja, lige så idyllisk en engelsk landsby kan være, ligeså grim kan londons udkant se ud. Lækre ting og sager, du har fået ind af døren og flotte ting, du har lavet.

Anonym sagde ...

Amiable brief and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

Anonym sagde ...

thanks about your post. very gud.


ne kupish' lyubov' minus viagra