torsdag den 29. maj 2008

Lidt scrap update herfra.

Puha det er lang tid siden at jeg har skrevet eller vist hvad jeg har lavet, men der har bare være SÅ meget og bagefter har jeg været enormt træt.

MEN nu vender jeg stærkt tilbage.

Først har jeg fået en aaward af Cecilie, og tusind tak for den Cecilie (har bloggen chez cecilie). Hun skrev : du får awarden, fordi du er så sød til at lægge kommentarer og komme forbi her på bloggen. Og fordi du fortæller din historie på din blog. Tak fordi vi må følge med.

Jeg sender den videre til:

Sofie (fru hansen): Tusind tak for et vildt lækkert arrengement i Hjørring. Og farven på denne her award er jo lige dig :o) Du skal også have den for alle de lækre kort du laver.

Lisette: For at lave 1-2-3 scrap! sammen med mig og fordi din blog altid er fyldt med gode ideer og vilde ting du prøver :o)

Anne Thormose: ja vender man ryggen til dig i 2 dagen..slam så er det 7 indlæg fra dig :o) Du lægger nogle flotte ting i ideer på din blog.

Jette: For alle de lækre layouts du har lavet og for at være min legekammerat.

Sofie Thomsen: Fordi vi får mulighed for at følge dig og dine hunde..stakkels Quark.

Betina: Fordi du vil lege sammen med os i Skive samt fordi begge dine blogs er spændende at følge med i.

For et stykke tid siden var jeg til endnu en dejlig Sabinadag hvor vi hyggede os enormt. Jeg fik lavet et par layouts. Jeg har faktisk blackout med hvad jeg ellers lavede den dag. Det første her er nogle små ikke sååå gamle billeder jeg fandt af mig. Jette og Kirsten har moppet/provokeret mig til at bruge magic mesh..det giver faktisk en fed effekt. Opsætningen har jeg selv fundet på.
Teksten i layoutet handler om alle de ting jeg kan huske fra da jeg var lille..

Dette layout er jeg helt vild med. Tempo står dagligt sådan da han elsker at være ude. Teksten handler om han lille "leg" hver gang han skal ind. Jeg har brugt en skitse for Pagemaps bogen.
Papiret er noget gammelt BG og bogstaverne er fra dp, nogle at de nye. De er SÅ fede at bruge.
Så kom min post forbi med hele to pakker på samme dag...det er næsten bedre end juleaften: Den første her er fra Dreampapers. HUndepapiret måtte jeg bare have. Den lilla "pung" er til clearstamps og kan varmt anbefales..pludselig kan jeg se hvad for nogle stempler jeg har og jeg ved hvor de er, samt de er nemme at transportere.
Næste pakke kom fra UnikHobby. Jeg er SÅ vild med det papir hun har. Det jeg købte er fra Bo-Bunny, Dream Street Papers og MME Confetti. Jeg glæder mig for vildt til at bruge det. Jeg var knap så standhaftig som da Anne Thormose var hos Unik..jeg kom også til at købe 3 stempler fra Plysselgården med pigen Agnes. De er ikke vist da de ikke er monteret endnu.

Så var jeg jo til Crop i Hjørring, og det kan varmt anbefales. Det var SÅ hyggeligt. Kirsten, Jette og jeg startede ud kl 7.30 og samlede Betina op i Ålborg. Det var en rigtig lækker dag med dejlig selskab og god mad. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køre derop.
Jeg fik lavet 5 layouts. Jeg kan kun vise de 4 da det 5 lige skal have tekst på.
Det førster er fra et scrapbook trend maj 2008 som jeg har kopieret. Det er om da der kørte en bil ind i siden på mig. Jeg skal lige har skrevet liiidt mere tekst samt årstal men mener det er fra 1997. Papiret er fra Fream Street Papers.
Det andet layout er fra da Anna Cecilie, en veninde og jeg var i cirkus. Erik måtte blive hjemem for at passe Tempo. Papiret er fra Daisy Buket mener jeg.

3 layout er om Felix. Erik siger ofte at det altid er Tempo jeg scrapper..hvem mig??? *G* Men grunde er at Felix er knap så fotogen, men her har jeg dog været heldig. Det var først bagefter at jeg opdagede det sjove i overskriften...jeg havde først skrevet Felix..og så var der plads i overskud og jeg tilføjede the dog..det minder jo om the cat..hhi. Papiret er rester samt MM købt i Sverige. Og ja så gik jeg lige doodling-amok :o)

Dette layout var sjovt at lave. Papiret er fra Dream Street Papers. Egentligt er billedet bare et fjollebillede, men jeg kan godt lide det.
Det var så alt fra mig denne gang. hvis du ikke er faldet af i svinget..så tusind tak fordi du hang ved. Jeg er superglad for alle jer der kigger forbi og jer der lægger en kommentar :o)

19 kommentarer:

marianne sagde ...

Sikke en masse lækre LOs!! Især er jeg helt vild med Tempo, der vil ind-LOet - og det Lo med bilen... De er vildt fede begge to..... ;o)

Kornum sagde ...

Super flotte loer du har fået lavet
og så sød en lille felix du også har. Dejligt at høre lidt fra dig igen :0)

Jette / ma11edina sagde ...

Har godt nok også ledt efter dig på bloggen...;-)men vidste jo at du var "der" lol...Ja, du kan lige så godt kapitulere, og få gang i brugen af magic mesh ;-) Det er alle sammen nogle super flotte LO´s du har lavet, fede titler, farver og din doodling er helt i top...selv om du har forklaret det, er jeg lige paf hver gang du laver det hehe...Også tak for en fed tur til Hjørring, det kan vi sagtens gøre om igen, det var en herlig dag, og til sidst, 1000 tak for awarden, den er jeg rigtig glad for :-D.

Sofie sagde ...

Hey, en ny award! Jaa... Er helt pjattet med den her:0) Det er nemlig liige mine farver ( hvor ved du mon det fra?) Tusind tak for den og rigtig mange gange tak for sidst;0) Ses snart igen

Rikke Eskildsen sagde ...

Sikke en masse du har nået. Vildt skønne LO'er. Dejligt også at få et "ansigt" på Felix. Kan godt se at Tempo nok er lidt mere på.
Jeg har også problemer med at få nogle gode billeder af vores Futte. Han er simpelhen for doven til at lave narrestreger.

Christina / LaChris sagde ...

WAU nogle skønne LO's du har lagt på ! Alle samme flotte og så forskellige. Det med Tempo er jeg helt vild med...den må liftes..må straks placere min Snoppy i dørem:O)

Lisen sagde ...

Åh gid det var mig der kunne prale af nye los - men det kommer forhåbentligt snart, jeg kan mærke at jeg er klar igen til at lave noget nyt.

Tak for kommentaren omkring E´s konfirmation :-)

God weekend.

MH72 sagde ...

Tillykke med awarden - den er fuldt fortjent :-)
Super skønne layouts du har lavet... med nogle gode historier på :-)

lam sagde ...

Tusind tak for en dejlig lørdag og hold da fest du har været produktiv.
jeg er især vild med de to sidst. Doodling "blondtekanten " på felix the dog er total lækker.

Betina Olesen sagde ...

Hold da op et indlæg.... aner jo knap nok hvor jeg skal starte og slutte......

Men allerførst...tusind tak for awarden.... du er en snut...

Skønne LO's allesammen.... Men det med Tempo i døren er bare mums.... og det du lavede i Hjørring med Felix er også bare så skønt.... hmmm... gad vide om jeg har noget med hunde....

Øjjjj... så har shoppegenet slået til igen.... der er godt nok mange lækre papirer imellem.... hov den stempelbog så jeg da ikke.... det er jeg altså lige nødt til næste gang vi sås... ;-)

Knuz, Betina

Majer sagde ...

Hold da op nogle lækre ting du har fået lavet :-)

maria sagde ...

wow en masse flotte LO du har lavet og sikke en masse skønne ting du har fået ind af døren :0)

Anne Thormose sagde ...

Hold da op, du har været flittig - sikke en masse skønne layouts, du har fået lavet - og lækre indkøb.
1000 tak for den fine award og de søde ord - awarden er hermed givet videre.

rnielsen79 sagde ...

Wauw en masse lækre LO's du har fået scrappet. De er bare rigtigt flotte allesammen. Kan især godt lide Cirkus LO'et. Mixet imellem distance fotoet af teltet, og så billedet i fokus, som går helt tæt på følelsen af, at sidde i det store tæt og få gåsehud og sød candyfloss på tungen.

Jette W sagde ...

Sikke en masse lækre LOer du har fået lavet,
Det er en dejlig hund du har, jeg har 2 af samme slags. De kan godt holde gang i en.
Shoppet nogle lækre ting.

Anne Bente sagde ...

åhhhhh du milde så mange super flotte loer du dog har lavet :)

Stinne sagde ...

sikke du ryster Loer ud........ supre lækre og vi har vist samme smag i papir - for jeg har købt magen til dig fra Unik!

Må lige sige - Hold op hvor var din datter smuk til hendes konfirmation!

Kirsten sagde ...

Hold da op, hvor har du været flittig. Super skønne LO'er alle sammen, men jeg synes helt specielt godt om hunde LO'erne. Dét med Tempo er da bare for nuser ;-)

Betina Olesen sagde ...

Hejsa

Vil du sende mig din mail adr.

Knuz Betina