torsdag den 15. maj 2008

Scrapbook Queen opgave 8

Så har der været opgave 8 hos Iben hvor man skulle bruge een farve, eet billede samt et citat i en tekst. Jeg valgte et billede jeg holder vildt meget af - nemlig eet af Tempo samt farven brun som jeg er vild med. Min mand siger tit om jeg da skal fotografere den hund så tit men han er så dejlig fotogen. Da dette billede skulle tages i december satte han sig villigt op hvorimod Felix gik ind igen..det gad han sgu ikke *G*
Jeg er selv supertilfreds med mit bidrag og glad for at jeg lavede det.
Tempo er fortsat hjemme og hygger sig. Det er faktisk svært at se på ham at han er syg og vi må tit holde ham igen men alle hans udskejelser :o) Han får stadig medicin og smertestillende og skånekost men det har han det fint med.
Lørdag nat skulle han ikke sove oppe i sengen da han stadig dryppede lidt væske fra såret så jeg puttede ham i hans bur og lagde mig på at par madrasser så han kunne se mig..NUL PUTTE! Han hylede og tudede. Nå så rykkede jeg madrasserne helt hen til hans bur så jeg kunne stikke hånden igennem - så kunne han jo mærke mig: NUL PUTTE han tudede helt vildt. Så åbnede jeg buret og han kom under dynen som han plejer. Der lå han så som et lille barn der har stortuden og hiksede efter vejret..hihi ja hvem narede hvem - men jeg fik nattero :o)
I mandags skulle han chekkes hos dyrlægen og jeg var lidt spændt på hvordan han ville reagere på at komme der igen, men han ligefrem trak mig afsted for at komme derind!! Superdejligt.
Jeg har købt en stor æske Merci chokolade som dyrehospitalet skal have på mandag når han skal have fjernet stingene. Det skal de for at vise at vi sætter pris på alt deres arbejde for at redde ham. Vi har fået af vide at vi er heldige at vi har ham. Så vi er SÅ lykkelige.

I mandags var jeg til scrapdag i Skive sammen med Anna Cecilie og det var vildt hyggeligt. Jeg fik lavet 3 layouts men de må komme en anden gang for puha vi har travlt.
På søndag skal vi nemlig have konfirmation så der er rigeligt at se til. Typisk mig at sige nej til at forsamlingshuset står for bordpynt og blomster (som faktisk er med i prisen)..næ jeg vil da lave det selv :o)

Jeg og Lisette er SÅ glade for alle de flotte bidrag der er kommet til vores blog - men i kan nå det endnu..så klø endelig på :o)

Nu vil jeg gå op og lave bordkort..kan i have en dejlig weekend UDEN REGN!!

13 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor er den dog skøn, supert opsæt skønne billeder :)

Kornum sagde ...

Super flot lo i skøn farve med din lille søde Tempo :0)

lam sagde ...

så dejligt at høre at han er i bedring og jeg glæder mig til at ham og jer selvfølgelig på lørdag.

Betina Olesen sagde ...

Det er bare så superflot dit LO, skønne farver og en skøn opsætning, du har bare løst opgaven rigtig flot.....
Ja, skønt at det går så godt med ham, og nu er der så ro og plads til at holde konfirmation....

Selv tak for en superhyggelig dag, det er alligevel nogle af de hyggeligste scrapdage vi har... skal lige høre...passede sokkerne???

Knuz fra Betina

Jannet sagde ...

Rigtig flot layout. Dejlig at høre at det går fremad med Tempo.

marianne sagde ...

Hvor dejligt, at han har det godt igen ;o) Dit LO til konkurrencen er vanvittigt flot!!

Sofie Thomsen sagde ...

Du har fået lavet et rigtig flot LO med Tempo. Tit mangler jeg inspiration til "nordiske"-hunde LOs. Jeg er ikke så meget til de der "pusse-nusse" kæledyrs LOs fra USA... og derfor synes jeg dit er: lige i øjet! Tak for det.

... og SUPER dejligt at høre at det går fremad med Tempo! -og nu er det min hund der må holde sig i absolut ro for at gro et brækket ben sammen.

/Sofie

Jette / ma11edina sagde ...

Dejligt at Tempo nu er så meget i bedring - og igen vil, mere end han må ;-)
Dit LO er super flot, jeg synes billedet, teksten, hundepoterne, snoren...det hele fortæller jeres situation i øjeblikket...hvad han betyder for jer, hvordan han er og snoren som et symbol på den snørklede vej han må gå for at blive rask! Det er virkelig flot ramt. Topkarakter :o)
Og rigtig god konfirmation til jer alle sammen :-)

Rikke Eskildsen sagde ...

Det er bare et dejlgit Lo, specielt når man tænker på hvad den lille fyr har været igennem. Jeg tror ikke jeg vil svare dig på hvem der narre hvem :0). dejligt at høre at Tempo har det godt.

Stinne sagde ...

lækkert lo - må have været svært at lave eet kun i een farve ( jeg sparng over denne gang)
Dejligt at høre han er hjemme igen- og at han stadig kan sno dig om sin lille finger. Kan i nu have en skøn konfirmation - tillykke med hende!

piabau sagde ...

Super flot lo i skønne farver og så har du så mange fine detaljer med, søde poter og godt at høre at Tempo er i bedring det var da også en slem omgang

Lisen sagde ...

Hvor er bordkortene henne? - og ja selvfølgelig er det et flot LO du har lavet, det er det jo altid :-)

- Lise

Karina sagde ...

Du kan også sagtens være super tilfreds med dit LO. Flot i brunt og sød hund ; )