fredag den 2. maj 2008

Nu kan jeg snart ikke mere..

Ja nu kan jeg snart ikke mere..Tempo er indlagt igen.

Først på dagen var vi på dyrehospitalet da han ikke ville spise, men alt så fint ud og vi tog hjem igen. Her i aften var Anna Cecilie og jeg så til open by night i Skive og pludselig ringer Erik. Han er noget nervøs da der siver væske ud af Tempos syning under maven. Vi kører hjem med det samme!
Da vi kommer hjem ligger han i gangen da der er klinker på og en rose væske siver ud af ham. Jeg ringer straks til vagtdyrlægen som siger at det er meget normalt efter en operation så stor at der komme noget væske. Hmm okay og jeg ligger på. 5 min senere rejser Tempo sig op for at drikke noget vand og det drypper lige så stille ud fra hans mave. SÅ ringer jeg endnu engang lettere desperat og siger at nu står han og drypper som en vandhane!! Okay vi skal komme med ham. Jeg tudede helt vildt, men vi får pakket ham ind i et tæppe og så afsted.
Da vi kommer ud på dyrehospitalet må han nok indrømme at det er en del mere end hvad normalt er...og jeg tuder igen. Han siger endnu engang at det jo er en stor omgang han har været igennem. Jeg havde lyst til at råbe JA DET VED JEG - FIX HAM!
Han sys at Tempo skal indlægges og jeg måtte igve ham ret for jeg turde ikke have ham hjemme, så han ville lige gøre et bur klar til ham. Dog måtte han forsikre mig om at Tempo ikke var alene hele natten. Da han tager Tempo op for at bære ham ud i buret står der en fin lille stråle med rosa væske ud fra maven. Behøver jeg sige at jeg tudbrølede...
Nu skal vi ringe imorgen kl 9 for at høre hvordan det går med ham. Han talte om at han skulle på noget antibiotika der var stærkere end det han fik nu og måske have drop alt efter hvor meget væske han drak.
Det her må saftsuseme godt snart stoppe. Jeg kan bare ikke holde til det. Erik indrømmede på vejen hjem at han havde også været hammerræd. Anna Cecilie kørte en tur på sin cykel da hun ikke kunne lide at se Tempo sådan.
Puha sikke en aften..Nu venter vi bare på at klokken bliver 9 imorgen.
Tak fordi du læste hele vejen...men jeg skulle bare lige have oplevelsen ud af kroppen.

17 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige - andet end at føle med jer. Jeg kan SÅ tydeligt huske da vi havde Malle, og siden Dina, indlagt...Man er totalt magtesløs, og det er jo dyr som ikke kan fortælle, kun reagere...og så ved vi jo straks at noget er helt galt. Ens første fornemmelse er desværre sjældent helt forkert. Men godt at i ringede igen og insisterede! Jo, jeg forstår skam godt at du har stortudet - jeg stortudede hele vejen gennem ventesalen også dengang - andre dyr og mennesker var luft for mig!! Tja, dette er nok ingen trøst - og jeg håber, at de snart får styr på processen, så hans sår heler bedre, og han lige så stille kan komme sig. Men tænker på jer ;-). God bedring til jer alle sammen! Stort Knus!

Rikke Eskildsen sagde ...

Den lille hund altså. hvor er det bare synd for ham. Jeg ved lige præcis hvad I går igennem har stået i næsten samme situation med min gamle hund. han blev kørt på at et tog, og på mirakuløs vis overlevede han og blev lappet sammen og levede mange år efter. I får lige et stor cyperknus allesammen (også lille Tempo).

Jannet sagde ...

Uha hvor jeg føler med jer, det er bare så svært, man føler sig virkelig magteløs.
God bedring til Tempo

Rikke sagde ...

tænker på jer netti og kryder fingre især klokken 9

knus

Bitten sagde ...

Jeg har 7-9-13 ikke selv prøvet at have et alvorligt sygt dyr, men jeg kan sagtens forstå at du græd hele vejen. Håber det nemt kan fikses og god bedring til Tempo.

Christina / LaChris sagde ...

Åhh søde Anette...hvor jeg føler med Jer !!!! Nu er klokken snart halv ni og jeg ved hvordan I må ha det. Vores hund har også været indlagt og "været tæt på hundehimlen" nogle gange..og man er fuldstændig opløst !!! Jeg krydser fingre..og får min Snoopy til at krydse poter...mange kærlige tanker til Jer og Tempo !!!

lam sagde ...

stakkels lille fyr og stakkels jer. jeg ved hvor meget han betyder for jer og hvilken herlig personlighed han har. han er bare en af de hunde, der går ind i folks hjerter.
jeg kryders alt hvad der krydses kan og håber at beskeden her til morgen er positiv......ellers har du mit nummer og ringer bare

abc sagde ...

Pyha.... Kan godt forstå at det her tærer på kræfterne. Stakkels lille hund og hans søde familie...

Håber at i får en rigtig god besked kl 9, og at I snart har en rask og glad hund igen....

Mange kram og tanker herfra
ABC (har selv en 15 år gammel westi)

marianne sagde ...

Puha Anette.... Er helt tom for ord - men jeg håber, at de får ham helt rask igen. Sender et stort kram.

charlotte sagde ...

Åhh nej altså. Stakkels Tempo - og selvfølgelig også stakkels dig og din familie. God bedring med ham!

Charlotte Ravn sagde ...

Åh hvor jeg føler med jer, det er bare så hårdt! Håber på alt det bedste!

Betina Olesen sagde ...

Åh-ha søde, nu må det da snart ende... det er da ikke til at holde ud.... håber virkelig at i får ham hjem imorgen, og at det nu kun går en vej, nemlig fremad....
Ellers får han altså snart rumpen på komedie.....
Håber ihvertfald at du snart har nogle gode nyheder til os...

Stort knuz
Betina

Kirsten sagde ...

Pyh Anette, kan godt forstå du har fået nok. Håber i har fået en god nyhed her til morgen.
Krydser fingre
Knus Kirsten

Kirsten sagde ...

Åh nej..hvor er det synd for Tempo og Jer.
Hvor var det godt, at du holdt fast i, at dyrlægen skulle kigge på ham. Man bliver jo helt ude af den, når ens dyr er syge. Det er næsten lige så slemt, som når det er børnene.

Er der noget nyt?

Knus
Kirsten/Kimic

MH72 sagde ...

puuh sikke en omgang. Jeg krydser fingre for at I har fået godt nyt...

Sofie Thomsen sagde ...

AAAAaaarrggghhh... NEEEeeeejjjj, sidder igen med lukkede øjne og læser din blog.

/Sofie

Lisen sagde ...

Jeg var så heldig at jeg læste fra den anden ende, dvs jeg fik den lykkelige afslutning først :-)

Godt i kom afsted!

- Lisen