onsdag den 7. maj 2008

Glad og fro ringede jeg til dyrlægen idag. Igår havde vi aftalt at han sikkert kunne komme hjem idag, så stemningen var høj herhjemme.
Det blev der dog hurtigt lavet om på...hun fortalte mig at de havde været nødt til at lukke ham op igen for at spule (ja det ord brugte hun) bughindebetændelsen ud. Han havde dog spist lidt om natten (typsik en terrier *G*)..så MÅSKE kunne han komme hjem om et par dage.

Hold da kæft for at sige det lige ud jeg var monster skuffet og sad der på arbejdet og kæmpede for ikke at stortude og sådan rigtig børnehave-agtigt sige: jeg vil ha min hund NU!! Jeg havde allermest lyst til at køre hjem men blev dog på arbejdet.

Alt er ligesom gået i stå her og i venteposition på Tempo. Vi skal hele tiden haven en plan B for hvis han kommer hjem samtidig med at prøve at blive klar til konfirmationen...Det skal jeg hilse og sige dræner een for energi.
Så det korte af det lange er..Tempo er stadig indlagt fra i fredags..

Tak for alle jeres søde ord.

8 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, forventningens glæde kan hurtigt blive vent til skuffelse - men det er dog trods alt godt, at de er opmærksomme, og har styr på hele hans sygdomsforløb...men det er godt nok noget af en omgang og nogle "rutcheture" i får rent følelsesmæssigt....det MÅ da også snart vende til det bedre, så det stille og roligt kan gå fremad.
XXXX alt for at han snart må komme hjem :-)

lam sagde ...

stakkels lille fyr, jeg håber han snart er i bedring, så I kan få ham hjem og alt kan blive "normalt" igen.

Kirsten sagde ...

Jeg kan ski' godt forstå, at du er skuffet. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvordan det må være. Så er det ærgerligt, at man ikke kan blive indlagt sammen med sin hund ligesom man kan med sine børn, - sådan har jeg i hvert fald tænkt, når der har været noget med Cæsar. Bare tanken om, at han skal være i et bur hele natten, uden der er nogen der er hos ham, er forfærdelig synes jeg. Jeg ved godt, at han måske er ligeglad, når han er syg, men man vil jo gerne være ved sin hund, når den har det skidt.
Det er godt, at de har skyllet betændelsen væk, så sidder det da ikke og driller længere, selvom det er hårdt at de måtte åbne ham igen.
Krydser alt hvad der krydses kan for, at det går hurtigt fremad nu, så han kan komme hjem til Jer, som han er tryg ved.

Knus
Kirsten

Charlotte Ravn sagde ...

Uh hvor er det altså synd for jer allesammen og stakkels lille Tempo, hvor er det da bare en slem omgang! Jeg har tænkt rigtigt meget på hvordan det går, så det var rart med en opdatering, selvom den gerne måtte have været bedre end denne! Håber rigtigt meget at han snart kommer hjem til jer igen og bliver sit gamle friske jeg!

marianne sagde ...

Åh, jeg kan godt forstå dig Anette.... Stakkels jer allesammen. Og især stakkels lille Tempo... Håber han snart kommer hjem igen... Tænker på dig.

Rikke Eskildsen sagde ...

Stakkels lille tempo, han skal godt nok meget igennem, men heldigvis luder det til at han er i gode hænder, selvom det er rigtig surt at han ikke kan komme hjem endnu. Jeg krydser lige alt hvad jeg har og sender en masse positive tanker til tempo og jer.

Sofie Thomsen sagde ...

Årh... det var ikke lige DET jeg havde regnet med at høre! Stakkels hund! Krydser stadig alt for at han skal blive bedre... hurtigt, så I kan få ham hjem.
Kan sagtens forstå at det er svært at sætte sig op til en stor fest... og alle forberedelserne til den.

Holder skarpt øje med din blog, om nyt vedr. Tempo.

God-bedring-hilsner fra
Sofie

Betina Olesen sagde ...

Åhhhh.... det er da godt nok noget hø....... nu må det da snart vende sig til det bedre.......
Kan godt forstå at det tager hårdt på jer, alt går jo ligesom i venteposition...... så håber at næste gang du skriver, at så er det godt nyt....

Glæder mig til at se dig på mandag, så skal du få en stor krammer....

Knuz fra Betina...... hov har lige læst din sms.... øv hvor er det træls..... men jo ikke noget nyt med PD..... vel.....