torsdag den 29. januar 2009

Jeg måtte overgive mig..

Jeg blev træt af at se på at bloggen var dekoreret med snemænd så nu er jeg altså gået i forårs-mode!! Så må vi se hvor længe jeg kan holde ud til at se på den :) Men er den ikke lidt funky?

Ja som overskriften siger måtter jeg overgive mig..nu er jeg så syg. I forrige uge kom Anna Cecilie hjem med hovedpine og ondt i halsen, så måtte Erik blive hjemme hele sidste uge. I denne uge er han så på arbejde. Mandag og tirsdag i denne uge var Anna Cecilie hjemme ford hun havde ondt i halsen, maven og hovedet. Nu er hun så frisk og nu ligger jeg så. Jeg fryser, er træt og hoster så jeg tror at lungerne kommer med op. Vi er sgu nogle sølle nogle :) Det er pussigt, men når jeg får ondt i halsen så spiser jeg koldt; isterninger eller is. Det må være fordi det bedøver ligesom halsen. Nå men det går vel over igen.

Forresten den begravelse vi var til i fredags..puha det var hårdt. Under gudstjenesten sang et familiemedlem til den afdøde. Jonas er 20 år og han sang operasangen "Ave Maria"..det lød simpelthen så godt. Og var der ikke et øje tørt før så sørgede han for det.

Jeg har fået scrappet lidt og ikke alt kan jeg viser her endnu. Men jeg har deltager i Lindse/Karens telephonegame hos Scrapsisters. Jeg kan desværre ikke linke til den da de skifter server lige nu...men her er mit bidrag.
Jeg er helt vild med bling her for tiden...jeg skal VIRKELIG styre mig for ikke at overplaske alting med det. Det er sjovt som jeg får sådanne flip med enkelte ting..gør du også det? Og i så fald - hvad? Jeg har haft flip med knapper, doodling og meget andet..

Jeg er også blevet tagged af Sofie og Berit (ejer af Tempos bror og far) til at vise det billede jeg har i den 5. mappe i billedmappen og så det 5. billede. Var det til at forstå?
Billedet er eet Anna Cecilie har taget af vores japanske kirsebærtræ..hvor kommer jeg helt til at savne de lyse aftner og den lune luft..
Ugens højdepunkt:
Der er sgu ikke rigtig nogen sådan som vi falder som fluer for tiden...jo:
HÅNDBOLDDRENGENE!!! For hunnen de er seje...
Kan du have en fortsat god uge :) Tusind tak for de søde kommentarer i alle ligger..

15 kommentarer:

lam sagde ...

stakkels jer og dig, nu må du se at blive frisk til du skal herover ;O)
Super lækkert layout af Tempo

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Pyha Anette, jeg håber du kommer hurtig igennem, så du er helt frisk til du skal til scrap over på øen....

Og så er dit lo med Tempo da bare for lækkert, rigtig fede farver og lidt bling er da aldrig af vejen..

God bedring...

Pialine sagde ...

...lyder lidt som influenza som også huserer herover, jeg håber du kommer hurtigt igennem det. Flot LO og lækker bling bling ;o)
God bedring...
Knuzzer

Charlotte sagde ...

Super flot layout du fik lavet til telephone game. Det var sjovt at se dem allesammen, da Lindse "offentliggjorde" dem i går.
Ojjjjj et stort, lækkert japansk kirsebærtræ i har. Det er simpelthen mit yndlingstræ. Det er bare ærgerligt det har så kort blomtringstid!
Rigtig god bedring! Under dynen med dig, så du kan blive helt frisk igen.

Anne Thormose sagde ...

Åh, din lille stakkel. Ned under dynen, tænd op i brændeovnen og frem med scrapbladene. Håber du snart bliver frisk igen.

Heidi sagde ...

Sølle dig / jer - her er vi også begyndt at ligge som fluer ;o((

Et rigtig skønt lo du har lavet og sjovt nok har jeg det også med bling pt. uhmm elsker det og jo mere jo bedre hi hi så ja bling til tak ;o)

Rigtig god bedring og torsdag til dig

Anne Bente sagde ...

stakkels jer, god bedring, her ligger vi også igen :(

super super flot lo af Tempo

Tanja sagde ...

Vil lige starte med at ønske dig god bedring...
Det er et rigtig lækkert LO af Tempo - elsker også bling... :o)
Når jeg ser dig billede så glæder jeg mig også til de lysere tider samt varmere vejr...
Hvor er din blog blevet rigtig fin, rigtig sommerlig..

Scrapknuzz Tanja

Karen sagde ...

håber snart I kan rejse jer uden sygdom, hold op det er meget i omløb for tiden!
FEDT lo, jeg synes det var så skægt at lifte det, drejede det en omgang! Håber du vil være med næste gang også hehe..og bare rolig jeg har det også sådan at jeg forelsker mig i noget pynt og så kommer det bare på ALLE layouts hehe..

Jette / ma11edina sagde ...

Nysselig og frisk blogudseende ;-) - jo, det får én til at længes efter forår og nye dufte....
Dit LO til tlf.game er super lækkert, så det jo blive til, og det kørte jo bare!! Bling...hvad er det for noget?*G* Ja, kan vist heller ikke komme uden om det.
Håber altså snart at i alle er helt friske igen - vi er sluppet - håber du var smittefri i aften *S*. Vi "ses" til håndbold i morgen!!

Cecilie sagde ...

Vi er i samme sygdomsbåd - det er dælme træls. Jeg håber, at du får det bedre hurtigt!

Det er et fint layout, og jeg kender godt det med at gå igennem faser, hvor man skal være forsigtig med ikke at putte x på alting.

Charlie sagde ...

Jamen rigtig god bedring til dig og jer allesammen. Sjovt at du er sat til at finde foto 5 i mappe 5 - vi andre skulle vise nr 6 i mappe 6. Men PYT med det - det er jo et FINT træ. UHA man længes efter forår når man ser sådan et. God weekend til dig.

Berit Bilde sagde ...

Håber du snart er på højkant igen! jeg kan faktisk godt huske at have set billedet af træet før. Super flot!
Du mangler da at sende udfordringen videre til 5 andre!!

madamtridse sagde ...

Åh I stakler håber I snart komemer på hægterne.:)
Et super lækkert LO af den lille skovtrold.;)
Ih et dejligt billede af jeres japanskekirsebærtræ. Jeg er vild med de træer.:)
Rigtig god bedring.

Betina Olesen sagde ...

Forår på bloggen???? med Jordbær må det da være højsommer ;-)

Lækkert LO med Tempo...det ser hammer godt ud, flot med det bling... men Skovtrold....hø hø hø skulle det ikke have været monster istedet.... ajjj pjat han er nu sød.

Håber at i er ved at have det bedre... knus