søndag den 4. januar 2009

Så er ferien slut...

Ja så er ferien slut og imorgen skal jeg på arbejde igen. Det er ikke lysten der driver mig afsted, for jeg har hygget mig enormt med at scrappe, gå ture og være sammen med familien. Hm men der er vel ingen vej udenom...så afsted imorgen!

I fredags var der udfordringer hos Scrap-is-fun. Rikke kom med en række gode udfordringer til os. Den første var en skitse. Jeg fik lavet dette layout og brugt BG hvilket er stort hos mig da jeg ikke er SÅ vild med det. Jeg ved ikke det spiller bare ikke sammen med mig, men nu har jeg brugt noget af det meget BG jeg har.

Opgave 2 var at se en video med et kort og så lave kortet bagefter. Opgaven var den der flap-ting man kunne skubbe væk og så stod der noget under. Jeg valgte at bruge de rester jeg nu havde af det papir jeg havde fremme alligevel. Ikke jordens kønneste kort - men det er der :)
3. opgave var: 3 stk mønsterpapir, 5 brads og 6 knapper og INGEN SORT...det var faktisk lidt svært for der er godt nok sort i meget papir. Jeg fik lavet dette bidrag.
Og sørme om jeg ikke vandt lodtrækningen som Rikke/Scraps stod for...tak Rikke.
Igår - og noget af idag - var der så Galla Cypercrop hos Scrapsisters. Første opgave hed "Tak" og man skulle skrive en takketale. Jeg valgte at skrive een til alle deltagerne til Anna Cecilies konfirmation:
Opgave 2 kunne jeg ikke lave da jeg havde lavet et forslag dertil og dermed kendte den på forhånd, så jeg lavede istedet to lette kort af de rester jeg nu alligevel havde fremme.

Opgave 3 hed "med pynt på" og man skulle lave et smykke af en art. Der var virkelig mange flotte bidrag. jeg havde lige fantasi til at lave et nyt navneskilt til Scrapn´dream. Igen lavet af rester.
Den sidste opgave hed vidst "på dansegulvet med løft" og man skulle lidte et layout lavet af Charlotte Ravn. Jeg udfordrede mig selv endnu mere og brugte CherryArt papir, hvilket jeg intet mindre end hader :) Men jeg synes at jeg fik camoufleret det ret godt. Det skal dog siges at lige netop disse ark er ikke af det der er grimmest.
Så nåede jeg ikke mere. Eller det gjorde jeg, men det kan ikke se dagens lys lige nu. Jeg fortsatte nemlig til kl 24. Jeg var lige så godt igang:)
Nu kalder hverdagen så igen....man skal tidligt op og ser næsten ikke dagens lys mere...men nu går det fremad mod lysere tider og DET er altid noget :)
Kan i have det rigtig godt allesammen..og pas på jer selv.

12 kommentarer:

Pia sagde ...

Super flotte bidrag og sikke meget du nåede, jeg nåede aldrig at komme igang, der gik hyggesnak i den hos os

lam sagde ...

nogle rigtig flotte bidrag og jeg synes det er rigtig fedt ,at du udfordre dig selv. jeg er fuldstændig enig med dig, i dit syn på Cherry art. Jeg bryder mig generelt heller ikke om papirene derfra

Sarah sagde ...

Flotte bidrag du har lavet til udfordringerne.
OG du har camoufleret "hade"papiret godt. Det kan være noget af en udfordring at bruge noget man virkelig hader.
Jeg har desværre været på arbejde hele weekenden og har ikke kunne deltage. ØV ØV - tilgengæld skal jeg kun lige på arbejde i morgen og så har jeg fri en lille uge!

Charlotte sagde ...

Dejligt med sådan en scrappe-slappe af-familiehygge-ferie. Du fik sørme lavet meget både på Scrap is Fun og hos Scrapsisters. Rigtigt flotte bidrag. Kan ikke forstå du ikke kan sammen med BG - for jeg synes det gik fint! :-)
Rigtig god arbejdslyst.

Heidi sagde ...

Jeg har fri idag og har glædet mig til hele familien skulle a sted - tror bare ikke de var enig med mig ;o))
Helt vildt alt det du nåede at lave super flot og skønne loér og kort du har lavet :O)

Håber du kommer godt igennem første job dag

madamtridse sagde ...

Det var nogle super flotte LO's og kort du fik lavet. Det du fik lavet med BG (ro) er utrolig flot. Smukt billede. (jeg er lidt vild med BG papir, jeg har en del) Jeg kan godt lide kortet med fuglen på.
Godt camoufleret af papiret. Resultatet blev kanon. Cherry art der er jeg enig med dig.
Håber du havde en god arbejdsdag.

Maribi sagde ...

Sikke mange og flotte ting du har fået lavet. Hvad er der med dig og BG,blev da et flot LO! Hmm, hvorfor har du meget af det??? hi hi.
Ja, tænk nu er ferien slut og vi skal ud af dynerne tidligt om morgenen og det er koldt og mørkt... Nå, det går nok:0)

Cecilie sagde ...

Sikke en masse du har nået! Jeg nåede slet ingen af udfordringerne, men sådan kan det jo gå ind imellem.

Jeg håber ikke, at hverdagen var for hård ved dig i dag.

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke nogle skønne ting du har lavet, til trods for at du ikke er så vild med hverken BG eller Cherry arte. Jeg synes dit LO til opgave 4 er kanon flot! :)

Pialine sagde ...

Flotte bidrag og du er vist både effektiv og superkreativ :o)
Jeg har lagt en award til dig på min blog :o)
Knuzzer

Tanja sagde ...

WOW WOW nogle flotte kort, Loér og andre kreative ting... :o)
Jeg har tildelt dig en award - tjek min blog..
God søndag!!

Scrapknuzz Tanja

Mette Ellingsgaard sagde ...

Jeg har sendt dig en award - se på min blog