tirsdag den 10. februar 2009

Hjemme igen efter en skøn skøn weekend..

Jeg har haft en virkelig dejlig weekend. Fredag kl 22.30 landede jeg i København, hvor Lisette, Anders og Signe kom og hentede mig. Hjemme hos Lisette hyggede vi på hendes scrapværelse et par timer med snak og så ellers i seng, for lørdag skulle vi til Scrapn´Dream i Høje Tåstrup. Det var et virkelig, virkelig dejlig arrengement; dejlige scrappere, lækre lokaler, skøn skøn mad osv.
Udvalget af butikker var lige tilpas.. Jeg fik lavet et dobbeltlayout, layouts og 2 kort..det er da ret godt gået når jeg også skulle handle, snakke, drikke cacao og spise soft ice. Ja der er nok at se til sådan en dag :)

Jeg viser jer først dobbeltlayoutet. Det var faktisk det aller sidste jeg lavede. Jeg er ikke specielt vild med det, men det er nogle billeder jeg har ville scrappe i lang tid. De er dog lidt svære da der er mange farver på..men nu er det lavet:
Jeg nåede ikke at lave et kort af resterne, men det skal nok komme.

Dette er nogle billeder jeg også har haft kig på i lang tid og NU skulle det være...Anna Cecilies første skoledag i 1. klasse:
Og naturligvis et kort af resterne:
Stemplet er ikke malet da det var et stempel jeg købte hos Mulit i lørdags, så det fik lidt glimmer og bling i stedet.

Sidste layout var sjovt at lave: jeg havde bestemt at jeg ikke ville lave et layout med Tempo i de sædvanlige farver. Jeg kommer nemt til at scrappe ham i brun, grøn eller blå, så jeg tilsatte denne gang rød:
Kortet er af resterne der var tilbage efter layoutet:
Nu er jeg så hjemme igen..og har bihulebetændelse. Erik er ved at mene at jeg ikke kan tåle at komme til scrap på Sjælland for jeg blev også syg sidste år efter SAM, meeen den hopper jeg nu ikke på :)
Kan i have en god vinterferie. Jeg har fri torsdag og fredag. Idag er jeg syg.

16 kommentarer:

LaChris sagde ...

Æv at du nu ligger med bihulebetændelse...og det har IKKE noget med scrap på Sjælland at gøre !!!! Tsk tsk ! Du var godt nok også flittig, må jeg sige...skønne layout du fik lavet..ja og kort også. Synes det er flot med den røde farve til Tempo...rødt klær ham :O) Kan du nu ha god bedring, stakkels dig.

Lise sagde ...

Uh lækkert bloglayout du har fået dig... rigtig tøset!

Som sædvanlig laver du skønne ting med dine scrapdimser.

God bedring - og god ferie.

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det nogle lækre ting du har lavet! Super flotte....er slet ikke misundelig på din tur!!! ;-)
Sig til Erik, at man ikke behøver tage til crop for at blive syg....burde også ligge hjemme i min seng, men man tager jo på arbejde - for så at holde fri (eller ligge syg) de næste 3 dage!!
Håber vi ses ;-)

madamtridse sagde ...

Åh ikke igen så bihulebetændelse. Æv. Nej nej det har absolut ingen forbindelse med scrap på Sjællande at gøre. Det kan du roligt sige videre til din mand. ;)
Nogle skønne LO's du fik lavet. Du er kanon til at brug resterne til kort, de er super flotte.:)
Du må ha' rigtig god bedring.:)

lam sagde ...

Stakkels dig og jeg er også syg...så hvis du ikke kan tåle at scrappe på Sjælland, så kan jeg nok ikke tåle,at have en jyde boende hele weekenden ;O)
tak for en fantastisk weekend og sikken en masse du fik lavet ,til trods for alt det is du spiste...LOL
Jeg er vild med layoutet med Tempo

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Tror du nu ikke Erik har lidt ret???...smiler.... Nej spøg til side, træls at du igen er syg, du ahr sørme været godt med her den sidste tid...

Men hvorfor du ikke kan li dit dobbelte lo, forstår jeg ikke. Jeg synes det er flot og du har ramt farverne i billederne fint.. De andre lo´s er som sædvanlig super gode, og at du holder ved den der med et kort af resterne er s.. imponerende...

God bedring...

Linda sagde ...

Rigtig god bedring med dig - det gør bare nas sådan noget bihulebetændelse. Griselampen på så du får godt med varme. Det hjælper. Det er nogle fede ting du har fået lavet. Godt gået på en dag når du også har nået alt det andet. Også god vinterferie til dig.

Kornum sagde ...

Hej Anette
Sååå mange flotte loer og kort du fik lavet. Din Tempo ser bare så sød ud . Skønt i havde en dejlig weekend :)

Pialine sagde ...

hhmm bihulebetændelse det var ikke godt men at det skulle have noget med scrap på Sjælland he he nej det passer ikke ;o) ...måske har shoppegenet blevet luftet lidt rigeligt...;o) Du må have en rigtig god bedring!
Super flotte LO´er og så synes jeg de alle er harmoniske både i farver, opsætning og pynt.
Knuzzer
Pialine

Jannet sagde ...

Super skønne ting du fik lavet.
Håber du når at blive rask til dine fridage, så god bedring

Charlotte sagde ...

Du fik da bare lavet rigtigt meget i lørdags!! Super skønne layouts.
Det med Tempo er herligt! Sjovt med "little dude" tekstboksen - den passer godt til.
Og så rigtigt god bedring til dig!! Ikke morsomt med bihulebetændelse.

Heidi sagde ...

sølle dig - syg igen ;o/ håber du snart er på højkant igen. Rigtig skønne layout du fik lavet(og mange) og kort også, ser du også måtte eje det nye stempel med muffin - det er også for skønt

Linda sagde ...

Super flotte ting du har fået lavet, og så meget:-) det er da skønt. Hvad er det for nogle bogstaver du bruger til dine overskrifter, den kan jeg godt lide.

BellaMio sagde ...

Øv.., rigtig god weekend og ikke mindst god bedring!! Herlige ting, som du har fået lavet.. :-)

Engel sagde ...

Håber du snart er ved at komme på højkant igen. Jeg er dybt imponeret over, så meget I har nået at lave til scrapeventen i Tåstrup.. Dejligt at se dit super flotte dobbeltLO :o)

Betina Olesen sagde ...

Øjjj nogle skønne Lo'er du fik lave til croppet... er absolut helt vild med det af Tempo, tror faktisk at jeg kan huske det ben fra campingvognen i sommers.... det er altså smart med at få lavet kort af resterne... siger jeg igen ;-) det har desværre bare ikke hjuplet hos mig endnu...LOL..

Knuz Betina