søndag den 15. februar 2009

"I sne står urt og busk i skjul,,."

Ja jeg tror at pencillinen er steget mig til hovedet :) Men nu er sneen kommet til Ejsing og kan jeg så komme ud i den? Næ for jeg er ikke rask endnu og tager derved ingen chancer!! Men idag listede jeg mig ud på terassen og tog lidt billeder.
Her er mit fuglehus som trænger til nyt foder. Hm jeg har fuglene og hundene mistænkt for at samarbejde: Fuglene skubber brødet ud over kanten og hundene spiser det. Det er helt sikkert at når vi lukke dem ud suser de hen til fuglehuset og ser om der ligger brød på jorden..
Og en kristjørn dækket i sne...
Det er sjovt at obeservere som hunde er forskellige; Felix hader sne og alt der kan gøre ham vådt så derfor ingen billeder af ham udenfor. Tempo derimod er helt pjattet med det. Hittet er at smide en snebold..for hvor hunnen bliver den af??
Igår var jeg nogenlunde frisk og fik scrappet lidt...Og endelig fik jeg prøvet at bruge bølgepap. Det er ikke noget jeg er specielt stiv i, men det kommer nok.
Og et kort af resterne som altid :)
Så er min ferie slut og gik den som vi havde planlagt? Niks ikke en pind for jeg har været under dynen. Mandag skal jeg på arbejde igen og til spansk om aftenen..og så starter trumlen forfra igen..Hvornår mon næste ferie er?? :)
Kan i alle have en dejlig uge.

12 kommentarer:

LaChris sagde ...

Du har da godt nok været hårdt ramt af div. influenzaer, forkølelser, ørepiner...her stopper listen forhåbentlig ! Kan godt forstå, at du MÅTTE ud bare et kort øjeblik...og det kom der jo nogle skønne fotos ud af. Og et smadder godt LO du fik lavet...MED bølgepap...og god idé at punche blomster ud af det...den må jeg huske. Kan du nu ha god bedring.

Pialine sagde ...

hmm kan du så se at blive rask det er da træls at være syg i sin ferie. Dejlige billeder af sneen kan godt forstå at du listede dig derud ;o)
Lækkert LO og kort.
Knuzzer

Pia sagde ...

Lækkert lo, kan godt se du er lidt forsigtig med brug af bølgepap, måtte lede lidt hi hi og flot kort og nogle dejlige billeder af nyfalden sne. Du må have fortsat god bedring.

lam sagde ...

Wow I har godt nok fået sne. Her er ingenting.
Som altid et skønt layout og et fint kort

Charlotte Ravn sagde ...

Dit skravl, nu må du altså snart se at blive rask! Sikke nogle dejlige billeder du har taget af sneen og gi' da den stakkles hund noget mad, så han ikke behøver stjæle fra fuglene hehe.....underligt, at hunde er så vilde med gammelt tørt brød? SuzziQ åd også altid fuglenes brød.
Dejligt LO og kort du har lavet.

Betina Olesen sagde ...

Skønne billeder... men kan du så komme ind.... vi skal have dig helt rask nu ;-)og Tempo, skøn som altid.

Skønt LO og kort du har lavet, det ser skide godt ud at du har delt det dotti ann, på den måde.... det bliver vist et lift...

Knuz Betina

Anne Bente sagde ...

skønne billeder, ja vi fik pludselig sne, men her var det faktisk væk igen i går,

rigtig god bedring til dig, håber du snart er frisk,

skønne ting og sager du igen har lavet, og bølgepap er sjovt at bruge, men har du et fif til hvad lim der kan holde der på, hvis du har giver du så lige et pip på min blog,

ha en god dag.

Heidi sagde ...

Hvor surt for dig - håber idag mandag du er mere på toppen, har selv startet året med forkølelse mm. gang på gang ;o/

Flot lo du har fået lavet, ser godt ud med de blomster i bølgepap og er vild med dit kort a rester ;o)

Rigtig god mandag

Charlotte sagde ...

Skønne snebilleder. Her ligger sneen også fin og hvid og det drysser stadig stille ned fra himlen!
Ærgerligt du skulle ligge syg i din ferie. :-( Her i huset er manden min og jeg også vææææældigt snottede og jeg har en snert af ondt i halsen. Skal på aftenvagt i aften - INGEN vinterferie til mig. *snøft*!
Lækkert layout! Synes du klarede det med bølgepappet rigtigt flot. Dejlige farver du har valgt.
Fortsat god bedring og god start på din arbejdsuge.

Sofie sagde ...

Hvor er det øv med alt den sygdom... Men hold da op, en hyggelig blog du har fået, elsker det nye look!
Som jeg også skrev på facebook, så elsker jeg det layout, det er de gladeste farver;0)

Rigtig god bedring min ven!

Jeannette Lauridsen sagde ...

Du har da godt nok også været syg rigtig længe, godt at du er ved at være på højkant igen.
Super dejligt LO du har lavet, og sikke kreativt at resterne også er blevet brugt.
Håber du får en god uge.

BellaMio sagde ...

Øv.., sådan er det ofte med ferie!! Alle de lede vintersygdomme.. Rigtig godt LO og dit kort er rigtigt lækkert!! Jeg har ingen gang fået taget nogle gode vinterbilleder.., så måske vi får mere sne..!! Så kan jeg være med.., langsom!! :-)