søndag den 16. august 2009

Så er hverdagen tilbage.

Dette er et langt indlæg..så er du advaret!! :)
Ja hverdagen er tilbage for fuld skrue herhjemme. Anna Cecilie er startet i 9. klasse og jeg er begyndt på arbejde igen.
Vi havde en rigtig hyggelig tur til London og det kan varmt anbefales. Anna Cecilie og jeg har nok aldrig gået SÅ meget som i de 5 dage vi besøgte London. Mine fødder og ben var totalt ødelagte da vi kom hjem og er nu her en uge efter ved at vænne tilbage til normale tilstande.
Anna Cecilie i London Eye. Den lille korte jakke havde hun købt på Camden Market for £4,80. Det er sådan ca 42 kr.
I min ferie fik jeg ikke scrappet så meget, men derimod slappet af. Dog fik jeg lavet julekortet til Charlottes julekort inspiration i august:
Dette layout er jeg ikke tilfreds med. Jeg startede på det til scrap i Herning og blev ikke færdig med det. Da jeg så langt senere ville gøre det færdigt, kunne jeg ikke huske ideen med det..men nu bliver det sådan her!
Til scrap i Skive fik jeg lavet et dobbelt layout, som skulle bruges til den nye udfordring hos 1-2-3 scrap! Det er en skøn skitse at få brugt en masse billeder på. Jeg kom endelig igang med billederne fra julen 2008.
I torsdags kom jeg på en svær opgave. Anna Cecilie skulle til begravelse om fredagen hos en klassekammerats far, der var død under deres ferie i Italien og hun bad om ikke jeg ville lave et kort. Det synes jeg var meget svært..og jeg tænkt længe over det. Resultatet blev dette kort:

Idag har jeg været ude og besøge Jette og scrappe sammen med hende. Det var enormt hyggeligt og tiden støg afsted..Som kolorit kom Franz og blandede sig fra tid til anden; tog min stol og ville IKKE forlade den igen eller satte lige sine kløer i mit lår. Den kat altså!! :)
Lidt fik jeg da lavet..2 julelayouts samt startet på et trejde. De 2 julelayouts kommer her:

Pludselige kom jeg til at se på klokken..guuud den var 17.35!! Så fik jeg travlt med at pakke sammen, men det har været en dejlig dag.

Nu starter en ny uge så..jeg synes ellers lige det har været fredag. Kan i alle have en dejlig uge.

10 kommentarer:

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Ja jeg havde godtnok tænkt på at du ikke havde opdateret bloggen, hehe.

Men ferie skal der altså til!!! Fedt at jeres tur til London gik godt og ja når man først kommer igang efter en ferie, flyver tiden bare afsted.

Vi ses den 5 september til en rigtig hyggelig dag... Knuzz

Jette / ma11edina sagde ...

Dejligt med en skøn mor-datter tur til London - og ja, jeg forstår godt at AC er vild med Camden Market ;-).
Du er bare en hurtig-scrapper, skønne og lækre LO´s du nåede i dag - og tak for besøget, det var enormt hyggeligt...Franz kan jeg ikke gøre så meget ved...han tér sig som han nu gør...haha.. we love him! Ja, jeg ved heller ikke hvor tiden blev af...vi kunne såmænd nok have siddet her endnu *S*.

Cecilie sagde ...

Velkommen tilbage til hverdagen. Du har fået lavet en masse, og det er alt sammen super. Jeg kan mægtigt godt lide din farvekombination på julekortet - så friskt og lækkert. Jeg kan godt forstå, at begravelseskortet var svært, men det er flot.

Pia sagde ...

wow hvor ar du lavet mange flotte kort og layouts

Heidi sagde ...

skal da love for du ikk spil´der tiden ;o) Har selv været i london 2 gange men kunne stadig bruge megettttttttttt tid der ;o)

Skønne loér og kort. ja det med kort til begravelsen er en svær en men du gjorde det super ;o)¨

Er det en punch du bruger som (jule)blomster ???

lam sagde ...

Sikken nogle lækre kort og layouts og hold da fest jeg glæder mig, til vi snart skal ses igen IRL

BellaMio sagde ...

Hvor hyggeligt, man kommer helt i julestemning af dine skønne LO's!! Ja det bliver desværre hurtigt hverdag igen.., men den har alligevel også sin charme!! London.., en dejlig by!!

Betina Olesen sagde ...

Har set alle dine billeder på FB, det ser ud til at i har haft en fed tur, og at i boede et hyggeligt sted.

Skønne ting og sager du har lavet, og noget af det har jeg set blive lavet... og jeg synes altså stadig at det med Tempo er for skønt, og er også vild med din løsning af dobbelt LO'et.... flot flot...

Knuz

Berit Bilde sagde ...

Ja, det er et svært kort sådan et til begravelse. jeg kan godt huske hvordan det var, da jeg fik den opgave.

Tempo er da skøn at scrappe - og jeg er da ikke i tvivl om at AC elsker ham ganske højt :-)

Mette Ellingsgaard sagde ...

Dejligt med en tur til Londo :-)
Jeg kan specielt godt lidt dit dobblet LO fra julen.
God weekend