søndag den 30. august 2009

Besøg hos stempelbutikken i London.

Da Anna Cecilie og jeg var i London, var vi et smut inde i stempelbutikken Blade Rubber Stamps..og lad mig være ærlig; det gør jeg så ikke en anden gang.
Vi kom derind efter at have gået hele dagen og Anna Cecilie var træt i benene. Hende der havde butikken stod sådan her hele tiden selv om der var kunder.
Jeg spurgte om hun havde en stol Anna Cecilie kunne låne da hun var træt (der stod en kontorstol bag hende) Nej det havde hun ikke. Hun tilbød ikke og hjælpe, sagde bare at der har vi bryllupsstempler, julestempler og alt det andet. Da jeg spurgte til et bestemt stempel fra Hero Art som jeg havde set på hendes hjemmeside, sagde hun at det havde hun ikke men jeg kunne bestille det på hjemmesiden og så ville hun få det hjem. Da jeg så spurgte til en anden ting jeg havde set på hjemmesiden, sagde hun at de var udsolgt. Jeg sagde, men hvad med den i vinduet...nåe okay så kunne joeg købe den.
Indrømmet, jeg blev sgu sådan lidt børnesur og tænkte: dame så kan du beholde dine ting for dig selv, så jeg købte 3 ting... og så gik vi igen. Hun kunne godt bruge et kursus i kundevenlighed. Ikke at jeg mener man skal tale kunderne et øre af, men bare sådan lidt venlighed ville have gjort en stor forskel. I hvertfald på mig køb.
Denne weekende har vi bare været hjemme. Anna Cecilie skulle til møde ang. sahara-turen her i uge 42. Jeg var vild aktiv og fik gjort badeværelset, køkkenet og mit scrapværelse rent, samt 1½ times motion på motionscenteret, idag søndag, sammen med Anna Cecilie. Dejligt at føle at man har nået noget i weekenden.
Jeg har også scrappet lidt. Det første er et bestillingskort til en barnedåb og da de ikke må få af vide hvad pigen skal hedde skulle der altså stå: kusinen uden navn.
Det prikkede papir samt de pink dråber er fra Fru Hansens Kælder. De to ting kan jeg sagtens blive riiiigtig glad for. Den nye serie Dream Basic er vildt fed!

De næste to kort er bare nogle jeg lavede idag. Under oprydningen havde jeg fundet nogle rub-ons og dem ville jeg lige lege lidt med.

Nu nærmer Sensommercrop sig jo og jeg glæder mig til en hel dag med scrap samt at Lisette kommer herover :)Så ugen skal bare overståes! Ses vi til Sensommercrop?

13 kommentarer:

Pia sagde ...

super flotte kort du har lavet. Jeg har besøgt den butik for nogle år siden og måtte gå igen fordi jeg ikke kunne finde mit dankort som lå løst i min tasken,vi var på vej til 40 års fødselsdag og havde ikke meget tid. Jeg har haft mareridt over det siden,tænk at måtte gå uden at få stempler med.Synd de ikke var mere service minded da du var forbi for der er godt nok mange stempler at vælge mellem.Du må have en god aften.

Helle Sahl sagde ...

Øv, for en oplevelse i den butik. Kan godt forst du ikke gider det igen. Sikker en sur kost.

Super flotte og dejlige pige kort. Jeg er helt vild med dem.

Jep, vi ses til sensommercrop. Det glæder jeg mig sørme til.

Tanja sagde ...

Ejj hvor lyder det bare til at hun uden problemer kunne bruge et KÆMPE kursus hvordan man behandler kunderne... :o(
Der ville jeg også uden tvivl have blevet rigtig børnesur...
Sikke nogle flotte kort og jeg er vild med teksten på dåbskortet - kanon ide´....
Vi ses helt klart til sensommercrop på lørdag... :o)
Scrapknuzz Tanja

Jette / ma11edina sagde ...

Sikke en strigle *G*, godt du nu får det ud, hun kunne godt lære et par ting eller ti!!!! Er så vild med dit dåbskort!! Sødt og med en herlig tekst. Sjovt som man lige falder over noget, som man ikke har brugt i lang tid, har også ofte svært ved at "huske" de rub-ons ;-)
Om vi ses på lørdag?? JA DA!!

Betina Olesen sagde ...

Øv altså.... hvad er dog et for en opførsel, forhåbentligt vardet bare den dag, ellers kunne det job da blive lidt svært at leve af ;-)
Kan godt forstå, at du blev lidt tøzsur, du havde jo glædet dig til at skulle derind på forhånd....
Nå, du må stryge hende af julekortlisten ,-)

Skønne kort, især kusinen uden navn er da bare for sød.
Så er der 6 dage til vi ses, håber at du også er glad for atse os andre ...LOL...

Knuz

angely sagde ...

Sikke da en service ...

Dejligt at se lidt kreativt :) Og hvor har du da været dejligt aktiv.

Om vi ses - det er da det vi gør ;)

lam sagde ...

Sikken nogle skønne kort og ja du kender jo min mening om din oplevelse i den butik .....der skal jeg aldrig ind, hvis jeg kommer til London.

Glæder mig til vi ses IRL på fredag

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

ja kundeservicen i butikken kan da kun blive bedre, den må vist siges at være ikke eksisterende... Synd at hun ikke havde mere interesse i at sælge sådan nogle skønne ting...

Sikke da et rigtig tøsekort du har lavet, det er bare så flot (og den nye serie fra Fru Hansen er genial)

Lørdag bliver så skøn, jeg skal ikke gå glip af den, så vi ses helt sikkert.....

Anne Thormose sagde ...

Træls med sådan en dårlig service i sådan en lækker butik. Jeg vil rigtig gerne der over og shoppe løs - så kan man jo bare håbe, at ekspedienten er i lidt bedre humør. ;o)

Skønt, og humoriskt dåbskort, du har fået lavet.

Linda sagde ...

Ja sikke da en harpe...
Rigtig flotte kort du har fået lavet.
Vi ses på lørdag i Bording

Kirsten sagde ...

Hun er da godt nok ikke særlig kunde-minded, - hvis hun var ansat hos mig ville hun omgående blive fyret. Ærgerligt at hun ikke var interesseret i at sælge noget, for de har da godt nok mange stempler.

Det er nogen super søde kort du har lavet.

Cecilie sagde ...

Det var da en træls oplevelse. I "gamle dage" var den en meget venlig mand i slutningen af 30erne, der stod butikken. Han var altid meget venlig og kompetent. Den opførsel du oplevede er da urimelig... I øvrigt giver det ingen mening, at hun ikke skulle have en stol, for de har en workshop i kælderen. Træls!! Kortene er super fine - og en sød idé med det med "kusinen uden navn". Jeg håber, du får en dejlig week-end.

Lise sagde ...

Skønne skønne kort du har fået lavet, vi må altså snart have gang i en bytte-bytte-købmand ting - strik for kort :-)