søndag den 6. september 2009

Sikke en skøn weekend og kæft hvor er jeg langsom *G*

Det har været en hel igennem vildt dejlig og skøn weekend. Fredag hentede jeg Lisette ved toget kl 23 og så var det hjem og få noget mad, hotwings, kold kartoffelsalat og flûtes, da Lisette var sulten og iseng.
Lørdag stod vi op og kørte mod Bording Forsamlingshus. På vejen derned sagde det pludselig BANG og så havde en due der pludselig lettede smadret vores sidespejl i højre side af bilen :(
Kæft vi fik et chok!! Den kunne lige så godt have taget forruden. Selvmordsduer er ikke at spøge med!
I Bording var vi til Sensommercrop og det var VILDT hyggeligt. At der "kun" var ca 60 gjorde at man fik talt med mange flere også nogle man ikke havde mødt før. Det var en helt igennem lækker dag med dejligt mad, lækre præmier (for nogle hmmpf) og et skønt udvalg i butikkerne. Jeg tror alle fik luftet shopping genet. Jeg fik bla andet købt 3 border punches som jeg er helt oppe og ringe over..de er vildt fede.
Lidt fik jeg da også lavet. Det første layout var til skitsekonkurrencen. Det er vores nabos datter til hendes konfirmation. Det er nu kommet i ramme og skal foræres til hendes mor. Næste år skal lillesøsteren konfirmeres og så laver jeg eet af hende også. Det er første gang jeg ser eet af mine layouts i ramme og det ser jo faktisk ret godt ud.
Jeg lavede eet layout mere men det kan jeg ikke vise lige nu, så det må vente. Det sidste her fik jeg begyndt på til sensommerscroppet men pludselig var der aftensmad (jeg syntes nu lige at vi havde fået frokost???!) og vupti var klokken 20 og vi skulle hjem. Vi kom hjem uden at møde en selvmordsdue :)

Hjemme igen kunne Lisette og jeg da slet ikke stoppe så vi satte os til at scrappe til kl 00.30 og jeg fik lavet mit layout færdigt. Det er det første layout om vores londontur. Jeg er ikke helt vild med den måde det blev på, men sådan er det nu engang imellem.

Dernæst lavede jeg et julekort..se jeg har brugt een af mine nye punches. Den fra martha stewart. Den er da for lækker. Jeg er blevet helt vild med at embosse - det er jo smart og vildt nemt. Her har jeg brugt en limegrøn fra Fru Hansens Kælder.

Kortet er vildt simpelt og her er det så at det kommer ind at jeg er fanneme så langsom opfattende!! Lisette har tudet mig øene fulde de sidste 3 år om Distress Ink og jeg kunne ikke
se fidusen i det?! DEN FES SÅ IND IGÅR kl 00.30. Kortet mangler jo helt vildt distress ink.
Så gæt hvad jeg skal have til Convention..nemlig *G* Hvorfor har jeg ikke opdaget det noget før?
Det er akkurat det samme med embossing *G* Jeg må vel lære det engang ikke bare at tænke jaja..
Idag var vi så et smut i Viborg til Husflidsmessen. Det var superhyggeligt, hvor vi mødtes med Jette og Betina, Heidi Jensen og Fru Ravn :) På messe så vi Kirsten hos Creativ Company og straks stod vi alle og råbte VI VIL GERNE SPØRGE OM NOGET??! *G* Hun var jo lige startet på jobbet og kunne ligeså godt vænne sig til det,..hihi. Det var en hyggelig messe omend noget tam på een eller anden måde. Og der var INGEN DISTRESS INK!!! Men buffeen var vildt lækker. Den spiste vi alle 6 sammen og så dukkede Mia op. Vildt hygeligt.
Kl 15 satte jeg Lisette på toget igen og så gik det hjem og slappe af.
Pyha en weekend, men den var Så fed. Fyldt med dejlige indtryk...kunne jeg bare spole tilbage og nyde den igen og igen og igen og...
Kan i alle have en dejlig uge :)

11 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

*S*G*...du skriver så levende, at man næsten kan høre dig...hehe..ja, undrede mig godt nok også over, hvor hulen i blev af, da klokken nærmede sig 1 minut i 10!!! Konfi-LO´er er så sødt og let på en skøn måde, flot-flot! Dit embossede julekort er smukt - også uden distressing....ja, jeg er så lidt hurtigere, jeg nåede nemlig at shoppe en del af dem i går *G*. SÅdanne crops er nogle af de fedeste oplevelser som scrapper - man møder nye og kendte "lidelsesfæller", og selv de nye synes man, at man kender via forum o.s.v.! Og så er man SÅ træt, bombet, fyldt op af indtryk - og hel høj efter sådan en dag. Godt der kun er knap en måned til vi skal på farten igen :D. Håber også du får en dejlig uge...skal nok puste lidt sol op til dig *G*

Engel sagde ...

Dejligt at høre, at I fik hygget jer. Og sikke nogle skønne sider du har kreeret. Hun er rigtig køn,konfirmanden - og det får du virkeligt fremhævet med farvevalget :O)

Pialine sagde ...

Ja, jeg stemmer i du skriver meget levende. Jeg kan se det hele for mig *LOL* Lyder til at I har haft en fantastisk weekend - super flotte LO´er og kortet med embossing er skønt. Når du nu nævnede embossing så kom jeg til at tænke på at det bruger jeg heller ikke så meget men det ser jo fantastisk ud så jeg må da også hellere snart få "grejet" frem igan ;o)
Ha en dejlig dag
Knuzzer
Pialine

Charlotte sagde ...

Det lyder så super hyggeligt! Og sikke flotte layouts du har lavet. Sjovt nok, så kan jeg rigtigt godt li' det du har lavet fra London-turen. Fed opsætning og skønne farver. :-)
God uge til dig. ... og pas nu på duerne - for de ER mega nærgående .. har selv været ved at køre en i smadder! *gisp*... ;-)

Anne Bente sagde ...

hold da op, det lyder som en hyggelig weekend, og for nogle skønne ting du har fået lavet,de punch der er jeg også blevet total vild med,

Musen sagde ...

Hej..
Det lyder som en hyggelig weekend du har haft dig! :)

Ville bare sige at jeg igåt var så heldig at finde to distress ink i panduro til kun 34,50 DKK. !

Så det kunne jeg da ikke lade gå forbi :) Men ja hvis du har en panduro, ville jeg da lige kigge forbi og se om de havde nogle på tilbud :)

hilsen Mia

lam sagde ...

Tak for en fantastisk weekend, hvor jeg virkelig hyggede mig.

Flotte kreationer som altid.

Og ja jeg kan kun give dig helt ret, du er for langsom til at opdage de fede ting ;O)

Linda sagde ...

Hvor er de fine dine LO'er, som Jette skriver så vil jeg jo sige at man næsten kan høre dig helt til Århus sådan som du fortæller :0) Dit julekort er også super flot det der embossing er sgu en god opfindelse. Måske det der med at du langsom det er måske fordi du begynder at ligne "Møghe"
God uge til dig Netti.

Majer sagde ...

Det lyder da som en skøn weekend!! Lækkert at der er én mere i DK, der har opdaget fidussen ved Distress Ink... bedre sent end aldrig ;-)

BellaMio sagde ...

Det lyder ellers som en hyggelig weekend!! To flotte LO.., det første er så skønt med alle blosterne..

Betina Olesen sagde ...

Selvmordsdue...LOL...LOL... hvor godt ;-)

ja, tak for en skøn weekend, det kan som altid kun blive en ommer...

Skønne ting og sager du har fået lavet, især Lo'et fra Sensommercroppet, er da bare for lækkert...

Ja, jeg er så en af dem der sidder tilbage, og stadig ikke helt ved hvad jeg dog skulle bruge distes inks til??? men det må du jo så vise mig ;-)
Knuz