søndag den 14. februar 2010

Kan man få forårskuller nu?

Ja jeg kan! I år er det godt nok kommet lidt tidligere end det plejer, men jeg tror det er pga kulden og sneen. Derfor blev jeg jublende glad da jeg fik en pakke fra Lisette med papir fra Pink Paislee i dejlige forårsfarver. Godt nok er det en valentinesserie but how counting :)

Jeg sys næsten det var synd at klippe i papiret, men efter en dyb indånding fik jeg lavet dette layout til Henriettes vinterferieudfordring hos scrapsisters. Man skulle bruge; borderpunch, sommerfugl, cirkler, banner samt 3 billeder på rad. Man kunne dog vælge bare at bruge 3, men jeg fik brugt alle 5.
Jeg fortryder som overskriften er sat, men den er limet på så sådan bliver det!
Igår var Erik og jeg ude og handle og jeg kunne ikke stå for denne hortensia. Så nu står den i stuen og stråler langt væk af forår.
Jeg er vild med farverne i hortensiaen. Jeg købte også en hvid til min svigermor så hun også kunne få lidt forårsstemning i hendes stue :) De kostede 20 kr..det sys jeg var billigt.

Erik er blevet forlænget på hans arbejde, så det nu går frem til sidst i juni og pyha hvor er vi enormt glade for det. Derefter skal det bestemmes om han skal fastansættes. Jeg krydser fingre.
Anna Cecilie skal sammen med de piger hun går til showdance med optræde i en musical. Struer Gymnasium skal opføre musicalen Askepop og manglede dansere. Så på 5 uger skal hun lærer dansene til 5 scener og den står på meget træning, men sikke en oplevelse det bliver. Pigerne skal optræde sammen med 38 gymnasielever og får syet kostumer. De skal have krøller i håret og strutskørter på. Een ting er sikkert..vi skal se den!. De knokler pt med at lære jive og som Anna Cecilie siger...den går godt nok stærkt!! :)
Rigtig god uge til alle, men specielt os der skal på arbejde ;)

12 kommentarer:

Ragna sagde ...

Sikke et dejligt forårs LO. Jeg trænger virkeligt også til forår. Bare tanken om, hvor skønt det bliver uden flyverdragter og diverse tilbehør om morgenen er nok til at jeg længes :-)
Kan godt se, hvad du mener med titlen. Men sådan er det nu engang nogle gange :-)
Knæk og bræk til datteren. Kanon oplevelse.

MH72 sagde ...

Hvor bliver det da bare en super fed oplevelse for jeres datter!
Jeg har faktisk ikke speciel længsel efter forår endnu - så længe der ikke kommer mere sne men vejene er fri som nu, så synes jeg det er perfekt. Meeen garanteret at forårslængslen kommer inden længe!

Mio sagde ...

Sikke en oplevelse for din datter, det skal nok blive rigtig sjovt : )
Dejligt Lo, du har fået lavet, savner forår NU ; )

mette wad sagde ...

JA man kan få forårskuller nu.. tror også jeg er nået dertil.... trænger til farver, farver og atter farver!!!

Og dit LO er jo så flot, fed opsætning og dejlige farver.

Held og lykke med datteren.

lam sagde ...

Dejligt at du kunne bruge min gave og sikken et skønt layout ,du fik lavet. De kager ser godt nok lærke ud.

Ønske AC held og lykke fra mig.

Helle Sahl sagde ...

Ja, det synes jeg da helt sikkert man kan. Jeg trænger også til forårsfarver. Jeg gider ikke mere sne men synes dog det giver mere lys.

Dejligt LO. Elsker farverne.

Sikke en spændende oplevelse hun får sig der din datter.

Charlotte sagde ...

Dejlige forårsfarver der er både på dit LO og i din stue. Smuk, smuk hortensia!!
Hvor godt, at AC skal være med i Askepop - skøn oplevelse for hende.
God ny uge til dig fra mig.

Cecilie sagde ...

Ja, man kan bestemt godt blive forårskulret, og du har nok ret i at sneen hjælper kulleret på vej ;o)

Dit layout er dejligt farverigt.

BellaMio sagde ...

Man kommer ellers i forårsstemning med det LO.., og det ser også "lækkert" ud!! UHM!! Jeg glæder mig helt vildt til foråret!! Held og lykke med datteren, det bliver da så spændende!! Også en god uge til dig!!

Kirsten sagde ...

Det var da et skønt LO :-)
De farver blive man glad i låget af. Jeg kan godt forstå, at du måtte have billeder af alle de lækre kager, det er imponerende som nogle kan pynte cupcakes, det kunne vi godt lære noget af hjemme hos os ;-D

Jeg kan rigtig godt lidt banneret forneden "CandyCakes".

Mette sagde ...

Mums et lækkert LO, og ja lad os håbe på forår snart.
God weekend,
Mette

Linda sagde ...

Lækkert LO - lige til at spise. Ja det er dejligt at vi går en dejlig tid i møde med masser af lys og dejlige farver. Det kan jeg heller ikke få nok af. Og heller ikke Hotensiaer:0) Hvor en kanon oplevelse som din datter skal være med til. Og dejligt at der er noget nyt at scrappe når det skal ses. Held og lykke med det. Også god uge til dig Netti :0)