søndag den 28. februar 2010

Når livet slår en kolbøtte..

Dette bliver sikkert et lange indlæg, så er i advaret i tide :) Dog håber jeg at i har lyst til at læse hele vejen.
Ja som overskriften sige slog livet lige en kolbøtte i vores hus; Erik blev fyret torsdag. De har faktisk ret travlt, men de maskiner og dele de skulle have hjem fra Indien i marts, kommer ikke før sidst i maj og i mellemtiden er der så ikke nok til ham. Jeg er enormt ked af det og orker bare ikke at det hele skal være så stramt igen, men der er jo ingen anden udvej. Erik selv er naturligvis hammertræt af det, men der er ikke noget vi kan gøre. Forbandede indere! Ja undskyld.
Oven i det skal skal Anna cecilie på en slags efterskole næste år som koster os 3100 kr i måneden, men den bliver der ikke pillet ved. Vi må bare spise lidt mere rugbrød. Hun skal på Struerskolen i 10. klasse for at få lyst til at gå i skole igen. Hendes nuværende klasselære er en klovn for at sige det meget mildt og har slæbt os og Anna Cecilie igennem helt utrolig og urimelige ting. Nu har hun så sagt til Anna Cecilie at hun nok har behandlet hende for hårdt!? No shit..det er jo det vi har sagt i 1½ år! Hun har pillet Anna Cecilie helt ned og det skal der rettes op på næste år. Vi ser alle 3 frem til at hun får gejsten ved skolen igen :)

Nå det skal ikke være trist det hele..jeg har skam også scrappet. Det meste kan jeg jo så ikke vise da det er til Scrapsisters magasin, men jeg kan da vise hvad jeg lavede til Jette. Jeg besøgte hende i torsdags og havde denne med til hende: Det er et ringbind jeg har pyntet foran og bagpå og indeni har jeg printet en masse layoutskitser og kortskitser ud ;)

Stempler er en Cling fra Kreative fornemmelser. Den skal jeg helt sikkert lege noget mere med.
Det næste er lidt ældre ting som jeg har lavet til januarudgivelsen:


Til sidst vil jeg lige vise jer hvem der er flyttet ind hos os:

Er hun ikke lækker?? Hun er så grim at jeg ikke andet end kan holde af hende. Erik grimmes *G* Jeg tror hun skal hedde Esmaralda for hun ligner sådan een. Det er min veninde der sælger den på Trendsales og jeg måtte bare eje een til mig selv :)
Her er hun tættere på:

Nu er det jo snart tid til Scrap i det jyske...uha hvor jeg glæder mig. Måske skulle jeg kigge på skitserne dertil. Har du lavet dem?Og HUSK: navneskilt ;)
Rigtig god uge til jer alle.

17 kommentarer:

Sofie sagde ...

Py ha, ja det er ikke altid lige let. Men med en god og dejlig familie kan man klare næsten alt!
Hvor er det flot alt det du har fået scrappet. Alt sammen;0)
Jeg glæder mig også rigtig meget til scrap næste lørdag og til at se dig, det er længe siden nu.

Det er så svært og læse teksten på din blog efter du har lavet nyt design.
Knus og god søndag;0)

Heidi sagde ...

Kære du, sikke en trist historie. I får alle knus og 1000 tanker herfra, jeg VED hvor hurtigt livet kan vende.

Esmaralda er da bare for cute ;)

Knus, og vi ses på lørdag

Rikke sagde ...

Åh nej Netti det er trist at høre

kan kun sende et par varme knus. så de er her med sendt..

Linda sagde ...

Hej Netti, en stor krammer herfra - hvor er det rigtig træls på ægte jysk. Krydser finger for at din mand snart finder et godt job igen. Og at din datter finder glæden igen ved at gå i skole. Jeg skal hilse at sige at det herhjemme fra har ændret sig meget at man kom på rette hylde i nye omgivelser. Og så til sidst - dine LO'er og kort er bare så flotte. Jeg kan skisme godt lide alt det du laver. hilsen og kram fra Møghe :0)

Karina sagde ...

Lækre layouts og kort, du har lavet.
Hvor er du altså sød, at lave sådan en gave til Jette og flot blev den.
Jeg håber, at der snart kommer en løsning, så familien kan komme ovenpå igen.

Anne Bente sagde ...

hold da op sååå meget lækkert du dog har lavet.

og ja det er ikke spor spændende når noget sådant sker, her har manden gået sygemeldt siden jul, så jeg ved hvad det vil sige det der øvøv

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, det er noget rigtig surt noget, i står i lige nu...men som sagt, du er stærk, og holder hovedet højt, og i skal nok komme styrket igennem, det her. Men forstår godt at du tænker..."åh nej, ikke igen...ikke mere af den slags..." Hold ud, min pige ;-) Og selv om oddsene er svære, så har du altid overskud til at være noget for andre ;-), det mærker jeg jo selv....1000 tak for inspirationen og sludderen den andenn dag :D. Fremover tør jeg ikke længere sige "..jeg ved ikke hvad jeg skal lave..." så får jeg bare svadaen: "Kig i din mappe!" *G*G*G*. Vi ses næste lørdag, en hel dag i scrapperiets, skræpperiets, og shopperiets tegn!! Knus

Helle Sahl sagde ...

Ej, hvor er det bare træls for jer. Håber der snart dukker noget op. Min mand har også gået uden arbejde længe og føler sgu snart vi lever som efter et afsnit af luxusfælden, bare uden festforbruget først. Helsigvis går det hele alligevel. Kæmpe krammer fra mig.

Er da forresten HELT vildt forelsket i hende Esmeralda.

Lone sagde ...

Øv øv øv kan godt forstå at det ikke er rigtig sjovt iøjeblikket :-( Men godt I holder fast i at jeres datter skal skifte skole, ikke noget vigtigere end at vores børn får en ordentlig skolegang. Held og lykke med det hele. Super flotte ting du får lavet på trods af modgang....og Esmaralda er da bare for lækker :-)

lam sagde ...

Stakkels jer, jeg føler med jer og jeg tror det er den rigtige beslutning for AC.

Sikken en skøn ide at give jette, sådan en kan jeg da også bruge ;O)

Skønne kort og layouts som altid

Grete sagde ...

Super flotte ting du har fået lavet.
Det er strengt, når arbejdsløsheden rammer, men man må jo håbe at det kun bliver for en kort periode.
Og ja det er dyrt at sende sine børn på efterskole, vi har haft 3 afsted, og det er absolut det bedste vi har kunnet give dem, de har alle haft 1
(den ene af dem 2) fantastisk år, som de stadig husker tilbage på som en meget positiv oplevelse.

Betina Olesen sagde ...

Nejjjj, det er ikke rigtig, nu var i lige kommet på den anden side af det jobsjov... det gør mig rigtig ondt for jer. Øv, alt bliver så surt og trist, især den første tid er hård.
Jeg håber at i kommer på den anden side, og at den order fra Indien snart ankommer... eller der er nogn helt andre der får øjnene op for Eriks kvaliteter...

Skønne scrapting du har lavet, og den mappeide der, er da bare for god... hmmmmm, hvad mon man skal gøre for at få sådan en ;-)

ang. hende Esmeralda... så kan du jo sige til Erik, at ham har du jo også beholdt..... LOL... aj, nu skal jeg nok være sød.
Stort knus og mange tanker herfra til jer.

MH72 sagde ...

Hvor er det trist - selvom det "kun" er penge, så er der ikke ret meget "kun" over det når de er knappe!!! Håber der snart dukker et godt job op.

Det lyder som en god idé med ny skole. Det er bare så trist når tingere går skævt i skolen - det er jo altså bare så vigtigt for ens fremtid at det fungerer.

Lise sagde ...

Jeg tror på at hele din familie kommer styrket ud af dette her :-) Og tøsebarnet overlever, og får det bedste skoleår i hele sit liv.

Jeg er klar til at bytte en esmeralda for lidt strik :-)

Cecilie sagde ...

Jeg er ked af at livet slår kolbøtter for jer for tiden, og jeg håber, at der bliver rettet op på det hele snart igen. Kram til dig.

Alle dine kreative sager er smukke! Og Esmeralda må man da holde af.

Tanja sagde ...

Jeg er virkelige ked af at høre om jeres nuværende situation, men jeg håber og krydser fingere for at det er en kort periode....
Hvor er det nogle rigtig flotte ting og jeg er som ALTID vild med de sider du laver med AC... :o)
WOW hvor er det et rigtig flot album du har lavet til Jette og kanon god ide´med de forskellige skabeloner..
Jeg syntes hende Esmaralda er total cute.... :o)
Scrapknuzz Tanja

Benita sagde ...

Hvor er Esmaralda da fantastisk!!! Jeg er helt vild med hende. Kan godt forstå du er vild med hende. Synd med manden og arbejde. På als er der godt nok også blevet fyret mange sidste år. Håber snart det vender for jer, og stort held og lykke til datteren på Struer skole. :D