søndag den 9. maj 2010

Et smut i England.

Jeg var i denne ige 3 dage i England for at besøge nogle af mine kunder derover. Jeg startede ud i en lille engelsk landsby, Charney i Oxford. Ren idyl. Klovnen Anette glemte at stille den ene mobil 1 time tilbage, hvilket jeg opdagde da jeg havde været i bad og fået tøj på. Da var klokken blevet 05.20. Nå vejret var skønt så jeg gik på fotosafari i landsbyen:

Her er pubben som jeg overnattede på.
Hovedgaden i byen. Jeg mødte en mand med en border collie der lige ville spille bold med mig. Superhyggeligt. Han fortalte stolt at den var trænet af en RAF soldat. Efter lidt boldkast gik jeg videre.
Alle blomster og træer stod i fuld flor. Jeg næste jublede da jeg så denne syrenbusk. Jeg siger jer den duftede herligt.

Dette billede er jeg ret glad for. Jeg kunne ikke se over hækken men rakte bare mit kamera op. Nogle gange har man lov til at være heldig :)

Nå men jeg kom hjem igen og skulle lige lave det sidste til genboens konfirmation. I ved det der lilla projekt. Gæstebogen blev lavet. Af alle resterne af papiret punchede jeg sommerfugle som blev drysset ud på mindten af bordene. Sådan kom jeg af med dét papir *G*

Bagefter skulle jeg lave de sidste konfirmationskort i år. Jeg skal nok selv sige at man godt kan se at det er de sidste krampetrækninger. Jeg trænger lidt til en pause fra konfirmationskortene.
Dem her skulle jeg dog selv bruge.
Det første her har jeg leget med mit nye heroart stempel med påfuglen. Halen på fuglen har fået en gang glimmer med stickles og bagefter glimmermist.

Mathias skulle have et fodboldkort. Igen tak til Jette for at jeg måtte date hendes fodbolddie da jeg besøgte hende :)

Idag var vi til konfirmation. Kortet til Cecilie er med papir fra Ungarn. Pigen er vild med heste så jeg ville ikke dække papiret for mege til. Blomsterne er fra England ;)

Og så se lige hvad min hund kan!! Han kan lave kort..kan jeres hunde det?? *G* Konfirmanden elsker at gå tur med ham da hun ikke selv må få hund. De har 3 katte og 3 heste så jeg forstå godt at mor siger stop.
Felix gav hende en hundesnor da hun nogle gange kommer og låner vores samt en bøtte med godbidder og så havde han sørme lavet dette kort:


Indeni havde han skrevet følgende:

Han skal vidst øve sig liiidt på de der bogstaver ;)
Kan i allesammen have en dejlig kort arbejdsuge. Her står den på 2 x zumba. Når vi får ferie skal jeg bare læse og læse til eksamen i spansk..GYS!!!

10 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Godmorgen :0)
Sikke nogle lækre billeder fra England. Smukt ser det hele ud! Og sejt billede du tog ind over hækken.
Det der med at stille urene en time tilbage har vi også prøvet, da vi var i London. Der var ikke mange på gaden da vi drog afsted... he he.
Flotte kort og det kort fra Felix er da herligt. Sjovt med de omvendte E'er.
Her er det så ikke en kort uge - den eneste fridag jeg har er på onsdag ... ØV. Men god kort uge til dig.

Heidi sagde ...

Skønne billeder fra England og ja suk syrenbusk i fuld flor - glæder mig til vi oplever det her :O)

Rigtig flotte kort du har lavet - fedt heste papir til en heste pige. Den fodbold dies tror jeg skal på min ønskeliste ;o)

Rigtig god uge til dig

BellaMio sagde ...

Hvor var det et skønt sted du besøgte.., rigtigt engelsk!! Der er lidt vej endnu, til vores syrener springer ud... :(
Skønne kort du har lavet og sikke dog en kvik hund!!
God uge :)

Jette / ma11edina sagde ...

Skønne billeder...minder mig meget om Fullbourn uden for Cambride, hvor jeg var på besøg for maaange år siden *G* Typisk engelsk landsby, og ren idul. Nu har du vel sat XXXX i kalenderen....ik´så tit du er så tidligt oppe LOL ;)
Flotte kort du har lavet, godt at konfirmationerne er ved at være overstået! Ham Felix hunden er sørme dygtig! Herligt kort, og en rigtig god ide.

lam sagde ...

Sikken nogle skønne billeder fra din morgentur. jeg var ikke klar over ,du kunne komme så tidlig top ;O)
Som altid en stribe skønne kort

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke dejligt der ser ud. Jeg har endnu aldrig været i England, men får da helt vildt lyst, når jeg ser dine billeder.
Super skønne kort du har lavet og hvor er det bare sjovt med teksten på det nederste! :)

Cecilie sagde ...

Det var nogle skønne stemningsfulde billeder fra din morgentur i England. Der er sjældent noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget ;o)

Kortene er fine - jeg kan godt forstå, at du trænger til en konfirmationskortspause, men sæsonen lakker vel også så småt mod enden.

Pia sagde ...

wow Netti sikke smukke billeder og sikke lækre kort som er fyldt med personlige elementer, flot opsæt og farver.
knus Pia

Linda sagde ...

Ha ha jeg holder af dit altid lyse sind når du skriver på din blog. En god ide at lade uret stå - og så få sådanne gode billeder. Dine kort er rigtige flotte som altid. Påfuglen er jeg da hvis nød til at eje, hold da helt op hvor er den sød. Og din hund - Ja, den er både sød og fantastisk dygtig. Held og lykke med eksamen.

Betina Olesen sagde ...

Sikke nogle skønne billeder... ren idyl, det er ihvertfald ikke samme sted i England vi to har opholdt os ;-)

Skønne kort, og sikke mange af dem... men hvor er det med påfuglen bare skønt... sæt det på et LO, og jeg køber det også....LOL..
Sjovt, har på fornmmelsen, at den historie, med at du ikke har ret mange stempler fra HA, er en historie du prøver at binde mig på ærmet.... Godt jeg snart selv kommer og tjekker... Knuz