mandag den 24. maj 2010

The same procedure as last year? :)

Jep-jep, som de andre år skal i også i år se mit japanske kirsebærtræ som blomstre lige nu. Størrelsen på det kan man rigtig se ved at tørrestativet er med på billedet. Nu håber vi så bare på vestenvind...så får alle naboerne nemlig lyserøde haver og ikke os *G*
Erik er rigtig glad for hans arbejde og vi nyder alle at han nu igen har noget at lave :) Jeg bestod min spanskeksamen, ikke med en stor karakter men jeg bestod. Det var ikke alle der gik op, og min lærer pressede mig til at prøve så jeg er okay tilfreds.

Jeg har skam også scrappet. Først skulle der laves et kort til Anna Cecilie der lørdag skulle til babyshower i Viby i Århus ved en venindes søster. Jeg fik lavet dette kort med et stempel jeg købte i Manchester. Og ja ..de véd at det er en dreng :) De hvide prikker mellem titlen "lige om lidt" er ikke bling, men papiret. Jeg opdagede det ikke før jeg havde limet bogstaverne på.
Igår havde jeg besøg af Jette, Kirsten og Betina til en dag med scrap, snak og hygge. Kirsten viste os nogle nye produkter fra hendes arbejde og i kan godt glæde jer skal jeg hilse og sige. Vi var i hvert fald meget begejstret for dem. Så hold øje med Creativ Company ;)
Jeg fik lavet 2 layouts. Det ene kan jeg dog ikke vise jer, men det andet kommer her. Det er mit dåbsbillede der skal hænge i stuen sammen med Erisk dåbsbillede. Så skal jeg bare lige have lavet Anna Cecilies. Og det her er også så meget white space som jeg kan strække mig til at lave uden at gå i panik!

Til sidst skal i da lige have et stemningsbillede fra igår da vi sad og scrappede. Tusind tak for en dejlig dag piger og tak for den lækre gave, som jeg vil vise jer alle i næste indlæg.

Nu vil jeg så nyde den allersidste helligdag inden jul...puha det er hårdt at tænke på.
Kan i alle have en forrygende uge :)

12 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Sikke et flot LO du ( som du altid gør ) har lavet med dåbsbilledet...skønne farver.
Nyd den sidste feriedag

pia overgaard sagde ...

Sikke et smukt layout, Anette. Og en god idé at have sådan et af jer hver hængende i stuen. WOW et flot træ - vores blomstrer også lige nu - men jeg har ikke fået taget et billede endnu!

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak for en skøn dag, det er os der takker for buddet ;)
Ja, jeres træ er virkelig smukt - og stort ;)). Godt jeg ikke er nabo til jer lige nu *G*G*
Virkelig smukt og lækkert LO, det kommer til at se rigtig godt ud, med sådan 3 dåbslayouts på væggen!
Vi ses torsdag :))

Grete sagde ...

Det er da et imponerende flot træ i har i haven - meget smukt.
Dejlig med sådan en hygge dag sammen med skønne veninder, og sikke et fint LO du har fået lavet, med dit dåbs billede.

lam sagde ...

Dit træ er bare så flot.
Skønt kort og en rigitg flot layout. det lyder som en hyggelig scrapdag

Majer sagde ...

Hvor er det bare smukt det træ!!
Det ser hyggeligt ud med et mini-crop :-)

Linda sagde ...

Jeg elsker din gode humor :0) Ja flot træ, især for naboerne hvis det er? lol....
Og dit kort og LO er som altid flotte. Man kan godt se at i hygger Jer. Den sidste melding du kom med, den ved jeg ikke om det ikke er dårlig humor. For der sq træls !!!!! Kan du have en god uge.

Pia sagde ...

wow Anette for et smukt træ og et nuttet kort du har lavet og så billeder af råhygge med de søde og kreative piger.
knus Pis

Charlie sagde ...

Hej Anette - TAK for dit besøg og din kommentar. Til lykke med gemalens job - er selv blevet ledig lige p.t. så kender usikkerheden. FLOT DåbsLO sikken en god ide - og sødt babykort. Sidste fridag inden jul - UHA sikken en tanke - men jeg har jo masser lige pt.

Madamscrap's scrapperier sagde ...

Hold da fast et flot træ... har selv lige fået et dværg et af slagsen i min have. Det er nogle flotte ting du har fået scrappet, og en sød ide med et dåbslayout fra jer hver hængende fremme..

Kh. Jette

Anonym sagde ...

Stort tillykke med examen. Og et super lækkert dåbslayout.

Benita sagde ...

Wauw et flot kirsebærtræ! Mit er godt nok lille i forhold til.

Jeg elsker at scrappe med andre - det er nemlig så hyggeligt. :)