søndag den 14. november 2010

En hel dag med julekort.

Sikke en skøn weekend der har været: Anna Cecilie var hjemme sammen med hendes kusine Sandie og de hyggede hele weekenden sammen. Idag har jeg deltaget i Scrapsisters Julekortcrop som var virkelig hyggelig. Jeg kunne fint nå opgaverne..indtil vi pludselig fik gæster. Nå men jeg nåede da 7 af opgaverne og de kommer her:
Første opgave var at klippe en figur selv på kortet. Jeg valgte mine skøve juletræer. OG jeg nød at lege med mine nye punches fra Stampin Up..taaak maj-britt :)
På opgave 2 skulle der stemples. Jeg valgte at bruge mine stempler købt i USA hos Lifetime Moments i sin tid.
Så var der en skitse som voldte mig nogle (læs MANGE) problemer da der ikke var de sædvanlige 3 cluster, men kun 2. Autisten Anette havde det meget svært med det...men det lykkedes.

Opgave 4 var en opgave hvor vi skulle lave et kort med en anderleds lukning. Her er mit bud.

Opgave 5 var en hurtig opgave hvor vi havde en time til 3 kort. Jeg fik lavet disse til Cancerkort :)
Opgave 6 var at bruge farverne grøn, rød, guld og hvid/creme. Det var faktisk svært for mig ikke lige at dutte noget brunt eller blåt ind..for slet ikke at tale om guld som jeg faktisk ikke ejer noget af..men sjovt dét var det :)

Den sidste opgave jeg nåede var opgave 7 hvor det var bestemte ting vil skulle bruge.
Mere nåede jeg så ikke da gæsterne jo som sagt dukkede op.
Det næste jeg skal scrappe er indbydelser til et bryllup og dét glæder jeg mig til at gå igang med :)
Den kommende uge har jeg glædet mig til læææænge: jette og jeg skal i musikteateret og se/høre teaterkoncerten STUPID MAN som er en forestilling over Thomas H sange :) Bryan Rice synger bla. Uha hvor jeg glæder mig...det bliver SÅ godt :)) og nåe ja..så skal jeg ud til Franz og give ham en dag i skoven..aka Jette og jeg skal lave dekorationer igen i år :)
Kan i alle have en dejlig uge.

11 kommentarer:

aka sagde ...

Sikke mange flotte kort. Det ene kønnere end det andet.
Jeg er især vild med det 6. Det er bare så smukt.

Heidi sagde ...

skal da love for du har fået lavet nogle kort - de er bare super flotte alle sammen - stemplet på dansk er det også fra stampin up?? Jeg har været i Ålborg hele dagen og se Emil spille hockey så ingen scrap til mig øv

Jette / ma11edina sagde ...

Lækre udfordringer og skønne løsninger du har lavet, også med skØve juletræer *G*.
Ja...juletid....Franz´ foretrukne årstid, når man nu er indekat, og kun kommer ud, når ens "forældre" siger ok for det hehe...Så han ser helt sikkert frem til, at dig og skoven rykker indendøre! Mia arbejder i musikteatret, og siger at vi skal GLÆDE os MEGA meget!! Det er en fed forestilling...Dejlig uge vi går i møde :))

Stempel Maybe sagde ...

Jamen, det var så lidt ... og jeg sidder her og griner, fordi jeg bare så dit kort på FB og tænkte: Så er punchene kommen fr
rem :-)

... og ved et lille smut på din blog læser jeg mit navn ... pudsigt :-)

Det er bare såååå flotte kort du har tryllet ... og med alle de fine stempler du har kan du jo nu trylle kort året rundt ... og jeg glæder mig allerede nu til at se dem.

Knuzz
Maj-Britt

lam sagde ...

Hold da fest du var produktiv til croppet. Det ene flotte julekort efter det andet, man skulle tro du ryster dem ud af ærmet.

God tur på onsdag

mette wad sagde ...

Hold da op en masse kort du fik nået at lave, alle er bare så flotte, er især vild med juletræ/tekst stemplet og dit nederste kort..

Cecilie sagde ...

Ums! Jeg er glad for, at du ville lege med, og dine kort er bare så flotte. Det var hyggeligt at lave julekort i dit selskab i går.

Bertram sagde ...

Sikke dog en lækker omgang julekort. I har været rigtigt flittige i går.

Charlotte Ravn sagde ...

Wauh nogle skønne julekort du fik lavet Netti!

Pia sagde ...

wow du har nået meget på en søndag, så flotte og kreative løsninger. Du må have en god aften

Lise Vejby sagde ...

Super mange lækre kort og detaljer du fik lavet. Bare jeg havde samme iver;-)
God tur i teateret!