onsdag den 1. december 2010

Julemåneden med en twist.

Så er det blevet december og alle har travlt med julerierne. Min julemåned har fået en liidt anden udformning i år, da jeg skal opereres i min højre skulder d. 13. december og må ikke bruge armen i 4 uger..gisp ingen scrap i SÅ LANG TID!!! Det har jeg alligevel aldrig prøvet før..
Derfor har vi herhjemme liiidt mere travlt end ellers da der er meget der skal nåes inden da. Men det går nok :) Jeg glæder mig i hvert fald til at min skulder kommer til at fungere igen. Det har den ikke gjort i mange år og nu kan det være nok! :)

Jeg vil gerne vise jer min advenstkrans lavet ude ved Jette til vores årlige dekorationsdag. det er altid en vildt hyggelig dag som jeg glæder mig til. I år kom adventskransen til at se sådan ud:
Jettes kat, Franz, er en historie for sig. Han stormede ud på badeværelset da jeg åbnede døren. Hvad vil han? spurgte jeg Jette. Han er tørstig lød svaret..og ganske rigtig :)

Een af traditioner ude ved Jette er at jeg bringer skoven til Franz. Han nyder at ligge i det som vi egentligt skal bruge til dekorationerne. Her er det mit mos han nyder. Vi måtte flytte ham da jeg skulle hjem for der lå han stadig i kassen :)

Jeg har fået scrappet men kan ikke vise jer det, da det var et bestillingslayout der er givet væk igen, sådan kan det gå. Dog kan jeg vise jer hvad jeg lavede til oktoberudgaven af Scrapsistermagasinet: Først et layout hvor vi skulle bruge et layout af meltersen som skitse. Dét var altså liidt svært med al den white space:

Jeg skulle også pynte en Kleenex boks til en artikel i magasinet, men valgte at lave den til mit gaveprojekt. Her på vejen blev en ældre dame 70 år og hun køber en del af mine kort, så jeg vidste at hun ville sætte pris på dette sæt istedet for en blomst. Hun talte og 25 buketter så det var godt vi ikke kom med nr 26. Hun blev superglad for sættet her og kunne ikke nænne at bruge noget af det. Hun takkede og takkede. Skønt når det er værdsat hvad man laver :) Og ja indrømmet...det tog lang tid at lave, men pyt :)
Sidste ting jeg kan vise jer er et rundt kort og til en artikel.

Nu er der jo desværre ikke noget Scrapsisters mere og jeg føler det næsten som skal jeg lære at cykle uden støttehjul. Det har været en del af mig i omkring 2½ år, men det går nok. Men indrømmet, det bliver sørme underligt ingen deadlines og sjove udfordringer at have :)
Kan i nu alle have en fortsat fantastisk uge. Her står den på julefrokost med arbejdet. Altid en virkelig skøn fest :)
Glædelig december allesammen!
Hohooo fra
Anette

15 kommentarer:

Raziel sagde ...

Sikke dog et lækkert white space LO! Den er gemt på lift listen :) Dejlige billeder af den skønne kat :) Jeg ønsker dig held og lykke med operationen og håber du kommer hurtigt over den igen, så du kan komme i gang med det kreative!

Siv Anne sagde ...

Å så koselig at dere bruker å ha en årlig dekorasjonsdag. Flott adventskrans.
Masse lykke til med operasjonen.

Cecilie sagde ...

Din adventskrans er rigtig fin, og det lyder som sådan en hyggelig tradition, at du og Jette laver dekorationerne sammen.

Sikke en masse fint du har fået lavet - jeg synes dit layout med alt det hvide er fedt!

Hav en dejlig december og held og lykke med operationen.

Anne Thormose sagde ...

Det kan godt være, at du stresser nu, men tænk på, hvilken afslappet jul du får, når andre skal stå for alt det praktiske? ;o)

Sikke et lækkert sæt, du har fået lavet til fødselsdagen. Kan godt forstå at modtageren har været begejstret.

Mio sagde ...

Sikke mange dejlige ting du har fået lavet : ) skøn adventskrans. Ha ha den kat er da guld jeg elsker katte der er helt ders egene ; )
Lækkert Lo og de ting du fik lavet til fødselsdagen er super flotte, forstår godt hun blev rigtig glad.
Blomster er dejlige men holder ikke, din gave kan hun have glæde af rigtig længe, især nu hvor hun ikke nænner at bruge det *GG*
Håber at du når alt hvad du gerne vil inden din operation, bagefter må du sætte de andre i sving, og "prøve" at nyde det ; ) held og lykke.

Anonym sagde ...

VILDT! 4 uger uden scrap overhovedet. Føler virkelig med dig. EN super lækker dekoration og er vild med loet.

Heidi sagde ...

Jeg er da helt vild med dit lo - flot :) Hvor er han bare skøn felix ha ha ha og iøvrigt smuk dekoration du fik lavet
En rigtig god ide med pakken du lavede - jeg har nogen gange givet et gavekort i stedet, så kan modtageren selv bestemme hvornår det skal indløses :)

Ja snøft med scrapsister - det kommer jeg godt nok også til at savne :(

Linda sagde ...

Det er altid skønt at se med hos dig, dine indlæg er der fyld i:-)
Flotte dekorationer og en fantastisk kat;-)...begge mine hunde kunne finde på noget i den stil bare for at få opmærksomhed. Du har fået lavet et flot LO og et lækkert rundt kort.
Held og lykke med operationen og god jul

Kirsten sagde ...

Super LO du har lavet, jeg er ikke så god til det med white space, jeg synes det er SÅ flot når andre lavet LO'er med en masse white space, men det spiller ikke for mig selv.
Det lyder så hyggeligt med din og Jettes tradition, det er i hvert fald nogle smukke ting i får lavet.

Pia sagde ...

super flotte projekter kan godt forstå naboen blev rigtig glad. det med en kat der er tørstig kender vi fra vores main coon kat som kun drikker vand af vandhanen på badeværelset. Du må have en god fredag

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Ha ha synes det er så sjovt at Franz deltager i jeres hygge dekorations dag... Fedt lo, er vild med den måde du placere blomsterne på, det må vist liftes!

Held og lykke med operationen, håber du trods alt får en skøn dec mdr og sår slappet max af...

Betina Olesen sagde ...

Underlig kat... LOL... tror han har misforstået det med at være skovkat.

Skønt LO, stadigvæk... kan godt huske hvordan du snakkede om det white space... men skønt blev det jo.

Åh træls med den operation, men skønt at det blive gjort, selvom det måske ikke er den smarteste tid på året... men bare den er iorden når vi skal ud til Kirsten engang...

Knuz

lam sagde ...

Super skønne kreationer som altid. Sjovt du har dit adventskrans i et zink fad, for det har jeg også ..;O) 4 uger uden scrap er lang tid, men bare rolig de udfordringer i din pakkekalender skal nok få dig på andre tanker om ikke andet, så tænker du ike på andet :O)

Mette sagde ...

Sikke et flot sæt, hvem ville ikke blive ellevild ?
Rigtig god bedring, men prøv at nyd at du er sat ud af spillet, se en masse gode film og læs nogle lange (scrap) bøger...

Linda sagde ...

Hej Netti. Sikke nogle flotte ting og Lo du har lavet. Og en vildt lækker advendts dekoration.
Den kat er da hvis kongen i Jettes hjem. Men hold da helt på hvor er han flot.
Trist du skal igennem en operation, men ønsker dig helt og lykke med det. Så er der tid til gode bøger i stedet for scrap.