søndag den 6. februar 2011

Årets første layout :)

Jeg har sørme lavet årets første layout :) Først vil jeg dog liige undskylde for det virkelig dårligt billede jeg har taget af layoutet, men der var ikke så meget dagslys tilbage. Materialerne er nogle jeg har fået af Lisette i min pakkekalender og een af de udfordringer jeg ikke nåede inden jeg skulle opereres. Og Lisette..undskyld jeg ikke nåede at tage billede af materialerne inden jeg brugte dem :)
Layout nr 1
Jeg har faktisk scrappet mere end det, men jeg har ikke fået taget billede af det endnu, så det må vente til næste blogindlæg :)
Denne weekend har vi haft besøg af Anna Cecilie og Mads og det var virkelig hyggeligt. Det er altid dejligt at have de to her :) Hov i skal da lige se en dejlig buket roser jeg fik af Erik forleden:
Er de ikke fine? Og de står SÅ flot endnu :) Jeg elsker at få blomster og det er Erik heldigvis ret god til.
Imorgen skal jeg til kontrol hos min læge på Aleris Privathospital og jeg skal ærligt indrømme at jeg er lidt nervøs..tænk nu hvis min skulder ikke bliver helt fit for fight?!
Næste weekend skal jeg til Skagascrap sammen med Jette, Kirsten og Betina..dét glæder jeg mig helt vildt til - hov måske jeg skal begynde at planlægge lidt dertil.
Jeg får stadig ikke scrappet nær så meget som jeg gerne vil, men min skulder og arm bliver så træt så træt lynhurtigt så jeg må stadig tage den lidt med ro..hmmpf! LOL
Kan i alle have en virkelig dejlig uge..nu må vi da snart få lidt solskin!!
Tak for alle jeres søde kommentarer, jeg nyder virkelig at læse hver og een :)
Vi ses
Anette

11 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Fed "vase". Låååwe it!!

Jayne sagde ...

Hvor fint LO, du har fået lavet :-) og skønne detaljer.

Håber at du får gode svar idag... Desværre tager alting sin tid.. Så tålmodighed.. Men det nok svært når man ingenting kan... I NOW..

Dejlig dag til dig

Jayne

lam sagde ...

Så flot dit layout og det er godkendt. God tur på lørdag og jeg ved jo, du har mindst en ide til et layout.....noget med nogle cirkler ikke ;O)

Bertram sagde ...

Jeg krydser fingre for dig hos lægen.
Fint LO på trods af det dårlige lys, det er jo et problem vi alle har på denne årstid.
Lækker blog du har.

Linda sagde ...

Hvor er du sød på det LO :0) Og det er også rigtig fint ligesom dig. Håber det gik godt i dag, og så ses vi på lørdag. Jeg glæder mig:0)

Benita sagde ...

hold da op hvor er det et fedt retro layout du har lavet. Det er lidt sjovt at billeder fra denne tidsperiode for de er alle sådan lidt orange og ikke helt skarpe. Gad vide om vores børns billeder der er printet i sephia kommer til at være lige så retro engang...

Lækkert med blomster fra manden, det er min desværre ikke så god til. Men det er jeg tilgengæld :)

aka sagde ...

Superflot layout i den opsætning - og jeg kan efterhånden godt "oversætte" farverne til virkeligheden. Det er rigtig træls ikke at kunne gengive de smukke kulører, når man nu har gjort sig umage med at matche papirerne.

Og så er det dejligt at hedde Annette og være gift med en Erik der er god til det med blomster - og andet ! men vi fortjener det vel....LOL.
Smuk buket er det helt sikkert.
Den lille cupcake har jeg også på køkkenbordet - med gourmetsalt i !

Ja, ting tager tid...og en dårlig skulder tager længere tid...men held med det.

Betina Olesen sagde ...

Det er da godt nok træls med den skulder, ja, det er da noget møj... håber godt nok på det bedste for dig...
Skønt Lo, og fine materialer du har fået i udfordringen, som jeg synes du har klaret flot...
Jeps, glæder mig også til at vi ses på lørdag... det er bare allltttt for længe siden...

Knuz

Cecilie sagde ...

Det var dejligt at se dig i gang med scrapperiet. Jeg kan kun forestille mig, at du har savnet det slemt. Jeg håber, at undersøgelsen gik godt, og at skulderen bliver i tiptop form.

Jette / ma11edina sagde ...

Det er virkelig smukt, og det var en fornøjelse at se dig arbejde med det ;)) Du havde jo gevaldige abstinenser haha... Skal nok støtte og berolige på lørdag også, når du sikkert vil nå mere end armen tillader ;)) Men så kan vi jo snakke, shoppe og spise lidt....nåh jo, der er jo også et kursus *G* Ses meget tidligt lørdag morgen ;))) Bliver så nice!

Helle Sahl sagde ...

Super layout.0 Håber snart det går fremad med din arm.

Vi ses i morgen til Skaga Scrap.