onsdag den 16. februar 2011

Skagascrap.

I lørdags var jeg også til Skagascrap sammen med Kirsten, Jette og Betina. Deroppe mødtes vi med Conni Riddersholm og Linda. Sikke vi hyggede, snakkede, spiste, scrappede, spiste, var på kursus, spiste og handlede. Vi vik det lækreste mad og som Helle Sahl sagde så behøvede vi ikke mad før om tirsdagen..mums det var lækkert :)
Det første jeg lavede var mit andet layout i år; den sidste udfordring jeg manglede fra Lisettes pakkekalender. Den bestod af en skitse med 9 cirkler som jeg havde sagt jeg ALDRIG skulle lave (hvornår lærer jeg at holde KÆFT!! LOL) Vupti var den i min pakkekalender. Nå den skulle jo laves med det papir jeg havde modtaget i kalenderen. jeg valgte nogle billeder fra Londonturen, for NU skal de dæleme scrappes færdig! Mange kom og spurgte mig hvor de kunne købe den die jeg brugte bag cirklerne og det kan i hos Gitte . Jeg kan varmt anbefale den. Og læg så lige mærke til at der er INGEN sværtede ELLER revne kanter...jeg er SÅ stolt :)
Jeg var også blevet lokket på et kursus med UTEE...og lad os bare sige at det var sjovt men dæleme ikke kommer inden for mine døre...det grisser. Folk der kender mig ved at jeg HADER at få beskidte fingre (ja jeg ved det..hvad dælen laver jeg så med denne hobby), så jeg var liiige ved at gå i panik. Der var dog et par stykker (læs Kirsten og Jette) der morede sig konge over mig LOL jeg fik lavet denne tag the one and ONLY!
Derefter lavede jeg et fødselsdagskort, en tag og et lille blomsterkort til min Onkel Ejvind som vi skulle til 70 års fødselsdag ved, dagen efter. Beklager det dårlige billede, men jeg havde dæleme travlt.

Her kan i se kortene sammen med gaven: en 3 l stakitøl fra Indslev Bryggeri på Fyn. Sikke et cirkus jeg var igennem for at skaffe den, men det lykkedes da :)


Det var en super dag i det nordjyske og jeg er bestemt klar til at tage afsted igen. Det kan varmt anbefales til alle jer der ikke har prøvet det endnu :)
Og så lige en update mht min kontrol af skulderen: den lille trold på min skulder fik desværre ret. Min skulder er ikke i orden :( I sjældne tilfælde kan man få en frossen skulder af operationen og det har jeg fået - typisk! Foreløbigt fik jeg en blokade og skal komme igen om 2 måneder. I mellemtiden skal jeg fortsætte min genoptræning. På sigt kan der blive tale om at operere den igen :( Behøver jeg at skrive at jeg stortudede hele vejen hjem fra lægen...
Kan i alle have en dejlig uge ..og lad os så boykotte den sne!!!

15 kommentarer:

lam sagde ...

Hvilken sne ;O)

Skønne kort til fødselaren og dejligt at se, at du kom igennem den sidste udfordring. den er blevet super flot og du har bestået, så bonusgaven modtager du når du mindst venter det (måske allerede før end du aner)

Sofie sagde ...

Først vil jeg sige tak for sidst, jeg er glad for vi fik snakket sammen;0)
Også må jeg lige sige, at jeg elsker dit blog design, lige i min smag!
Ja det layout har jeg jo set og super dejligt er det... Den runde punch gad jeg godt have fingerne i.
Knus

Brit sagde ...

Lækkert LO og super flot tag, selvom du ikke er til griseri :) (hvordan klarer du dig egentlig igennem denne hobby?) :)
Vi ses vel lige om lidt til convention.

Helle Sahl sagde ...

Har jeg sagt det? Ggg kæft jeg snakke sgu så meget jeg ikke kan huske hvad jeg har snakket om :o)

Super flotte ting du har lavet. Jeg er vild med det LO. Godt i er til forskellige ting alle sammen. Gad da god have set dig til det kursus. Havde du medbragt handsker?

Føler mig lidt som en gammel mand når jeg tænker den der stakit øl ønsker jeg mig. Gerne med de flotte kort til.

Helle Sahl sagde ...

Hov,..godt VI er...

Benita sagde ...

Det lyder som om I virkelig har hygget jer til Skagascrap.

Lækkert nyt blogdesign - det ligner jo næsten en tegneserie. Herligt, man bliver jo helt forårsklar. :)

Jeg ville godt nok også være blevet udfordret af den skitse! Din løsning er rigtig fin!

aka sagde ...

Hovsa....troede lige jeg var gået forkert ! Sikke da en flot ny blog. Jeg bliver helt glad af at se alle de farver.

FLOT layout. Jeg har faktisk mødt den 3 gange nu. Den er bare så fin.

Hvor er det mange år siden jeg har set stakitøl. Det er da en herlig gave at få.

Det Skagascrap lyder som en hyggelig omgang......men laaangt væk.
Men I har åbenbart også sne. Jeg er med på et boycot. Men nu kan vi dog trods alt komme væk fra sommerhuset igen. Jeg var lige ved at tro vi skulle blive til foråret kom.....

Øv med den skulder.....det er surt med alt det du har været igennem.

Heidi sagde ...

Halløj hvad er der lige sket her på din blog - fedt flot og meget mere, jeg er vild med det nye look ;))

Lækker sager du fik lavet til skaga scrap og sikke meget, måske derfor jeg ikke hørte så meget til dig gggg glæder mig til vi ses igen i Ejsing

Anonym sagde ...

Nice blog design - I like:)

Den UTTE tag er super lækker.

Linda sagde ...

Tak for sidst Netti det var super hyggeligt at være sammen med jer, glæder mig til vi snart ses igen. Jeg syntes dine kort er så flotte og et lækkert stempel du har brugt. Og det LO med cirklerne er jeg bare vil med. Kan du have et god weekend :0)

Kirsten sagde ...

Jeg synes det er et super flot og anderledes Lo du fik lavet, og kortene er jeg da SÅ vild med, de er simpelthen nødt til at blive liftet.
Selv tak for sidst det var en rigig hyggelig dag i selskab med jer skønne quinder :-) ikke mindst til kurset synes nu du klarede det flot trods manglende gummihandsker :-))
Knus Kirsten

Pia sagde ...

super flot layout og lækre kort du har lavet

Aud R. sagde ...

Tusen takk for koselig kommentar på min blogg! Det var en flott side du hadde laget, likte godt de punchene! Han var også heldig som fikk øl og flott kort! Og så må du være flink og trene armen din, jeg har også problemer med min skulder etter at jeg brakk den for et år siden..

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak for en super duper dejlig dag :)) Jeg er SÅ vild med dit layout, meget anderledes end det du plejer, men stadig i en fed stil, absolut en udfordring til UG :D
Det er også en rigtig fin gave, og dine kort og tags dertil passer jo perfekt. De blev rigtig skønne, og holdt i stilen så de matcher den flotte øl-gave!
Glæder mig til næste stop - Scrap i det jyske - endnu en dag i hobbyens og hyggens tegn :))

Majer sagde ...

Flotte herrekort, du har lavet, de passer jo perfekt til den fine gave.

Sjov læsning omkring din omgang med UTEE :-)