søndag den 22. maj 2011

Jeg elsker at farvelægge blomster.

Så er vi kommet hjem igen efter en skøn weekend på Sjælland :) I dagene op til vores tur fik jeg travlt med et par kort. Først skulle en veninde lige bruge et konfirmationskort der skulle sendes inden weekenden og sørme om jeg ikke nåede det. Jeg valgte at farvelægge et blomsterstempel fra Hero Arts. Jeg elsker at farvelægge. Det er lige som at sidde med malebogen da jeg var lille. Det er totalt afstressende og beroligende..noget jeg helt sikkert kan bruge :) Her er kortet jeg fik lavet:
Til Lisettes datters konfirmation fik jeg lavet dette kort: Jeg havde faktisk planer om et andet kort men jeg havde ikke tiden til det, så jeg lavede et stafilikort i stedet.


Vi havde en rigtig dejlig tur til Sjælland. Først fejrede vi dog Eriks fødselsdag om onsdagen og torsdag tog vi så turen over til Lisette og hendes familie. Fredag stod den så på konfirmation hele dagen. Dog nåede vi et smut forbi Kronborg inden vi skulle i kirke. Det var enormt hyggeligt at gå rundt kl 9 om formiddagen/morgenen inde på slotspladsen bare Anna Cecilie og jeg. Erik kiggede på både og biler :) Noget helt andet..er i klar over hvor ovenud skønt det var at sove på Lisettes scrapværelse?! Himmelsk siger jeg jer! :)


Her er et billede af konfirmanden og Anna Cecilie. For søren de er blevet voksne. Tænk sig de har kendt hinanden siden de var helt små.Kan i nu have en fantastisk uge. Jeg er ikke helt oppe på dupperne, men det kommer jeg vel :)


Tusind tak for jeres søde kommentarer, som jeg er rigtig glad for.


Knus


Anette

6 kommentarer:

lam sagde ...

Tak for sidst, det var dejligt at få snakket IRL.
Skønne kort og det til Signe ja det er jo fantastisk flot og så passede det jo perfekt til borddækningen ;O)

Kirsten sagde ...

Skønne, personlige kort du har lavet, du er super god til at farvelægge :-D
Det lyder som om I har haft en rigtig, rigtig dejlig weekend, man må sove SUPER godt i et scrapværelse :-D

Jette / ma11edina sagde ...

Super søde og smukke konfi-kort! Dit hjemmedesignede pengekort, er altid så flot lavet. Dine blomser er smukke, skønne farver du har farvelagt med :))
Håber du snart er helt fit igen, og kommer du mon ikke på onsdag...please? ;))

aka sagde ...

Det er rigtig søde kort du har lavet - begge.
Det lyder som en rigtig dejlig dag - over there....og pigerne ser jo glade og tilfredse ud.
Tænk at sove i lams scraprum...fatter ikke du overhovedet kunne sove...hihi.

Linda sagde ...

Fantastiske flotte kort fu har lavet og sikke nogle smukke farver. Og ikke mindst det sidte billede at de 2 piger - hvor er de kønne og søde ;-)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Super søde kort du har fået lavet. Hvad farvelægger du med?
Er vild med det blomsterstempel- Hero arts har bare så mange fede stempler.