søndag den 7. august 2011

Så er ferien slut.

Om jeg fatter at nu er ferien slut og hverdagen banker på imorgen.!? Hvordan kunne den gå SÅ hurtigt? Vi har haft en rigtig hyggelig ferie, først i Tversted på "vores" campingplads. Vi nød de 14 dage deroppe selv om den første uge var lidt "alternativ" med en del regn. Men når man nu ikke kan lave så meget udenfor..så kan man jo lave noget indendøre ;) Så Susanne, der var i sommerhus 5 km fra mig, og jeg kørte ned til Scrapper om tirsdagen i uge 29. Det var superhyggeligt hos Linda og kan varmt anbefales..det var skønt lige at få tanket op og købt noget jeg ikke vidste jeg ikke kunne leve uden :)
Se dét her savner jeg...aftensmaden foran vores campingvogn og naboen der lige kiggede forbi :)

Sidste aften tog vi ned på stranden for at sige ferie-farvel til den..og der findes da vidst ikke smukkere måde at afslutte en ferie på!


Jeg fik skam også lavet lidt kort. I uge 30 fik jeg besøg af Heidi Nielsen og vi lavede Donnakort (det er nemt at pakke ned til og hyggeligt at lave). Det var en super super hyggelig dag :) Dette kort var dog lavet forinden til een af Anna Cecilies campingveninder der fyldte år. Hun skulle naturligvis have en campingvogn ;)


Jeg havde taget 3 blokke med papir fra Tilda med og så skabelonerne til Donnakortene.
Tasken her var faktisk nem at lave og det er helt sikkert ikke sidste gang den bliver lavet.


Kagen her fik jeg også lavet den da Heidi var på besøg..


Hjemme i Ejsing igen gik vi igang med at male køkkenet og sikke da en dejlig forandring det gav. Men sådan noget har med at gribe om sig så en fryser blev flyttet, et bord smidt ud samt et skab med næsten alt indhold røg samme vej...skønt!! :)
Dog var det tid til i fredags at besøge Riddereholm Desig sammen med Kirsten og Jette. Superhyggeligt arrangement hvor vi mødtes med Linda Ballegård, Anne og Karina..sikke vi fik snakket og grinet og hygget (ehhmmm og shoppet). Jeg fik lavet et helt kort færdigt samt eet der mangler pynt så det må i se en anden gang.


Igen havde jeg bare taget Tildablokkene med...dejlig nemt :)


Idag har vi været omme på Struerskolen og aflevere Anna Cecilie så nu er her stille igen. Lidt underligt, men hun skal nok få et kanont år er jeg sikker på :)


Kan i alle have en dejlig uge..jeg tager nu en dyb indånding og gør klar til hverdagen i morgen :)


Knus

Anette

7 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Flotte Donna-kort. Det lyder til i har haft en god ferie.

Gitte sagde ...

Flotte Donna-kort.

nedergaard sagde ...

Skønne Donnakort i sødt papir og så fint pyntet. Lyder til at have været en rigtig dejlig ferie. Men alting får jo en ende :-)
Vi ses onsdag!!!

Anne Thormose sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt. Og sikke nogle skønne Donna-kort, du har fået lavet.
Jeg er helt enig med dig i, at Donnas skabeloner er perfekte til ferien. Jeg er allerede ved at forberede en stak, som jeg kan have med i kufferten til Malta senere på året.

lam sagde ...

det lyder til at du ahr ahft en fantastisk ferie og sikken nogle skønne Donna kort

Engel sagde ...

Kære Anette.
Super dejlige og sommerlige kort. Skønt papirvalg..! og hvor ser det hyggeligt ud ved campingbordet - får helt lyst til at tage afsted. Og den solnedgang er du da nødt til at scrappe. Du har virkeligt indfanget stemning med det billede.
Jeg håber, at du får en skøn weekend!
Knus
Engel...

Betina Olesen sagde ...

Lyder til at det har været en skøn ferie i Tversted, og det er jo altid skønt med lidt scrapning på ferien. Linda har jeg stadig til gode, af en eller anden uvis årsag.

Skønne Donna-kort du har lavet, ser ud til at være et hyggeligt "håndarbejde".

Knuz