søndag den 28. august 2011

Vi fik jo desværre ret.

Som mange af jer ved, så fik vi jo desværre ret i vores mistanke om at Felix har testikelkræft :(
Tirsdag ringede Erik til mig på arbejdet og fortalte at den ene af Felix´ testikler var virkelig stor men ikke øm. Efter lidt googlen kunne jeg læse at var den ikke øm, var der risiko for testikelkræft. Vi ringede til dyrlægen og fik en tid. Dyrlæge Egon bekræftede vores mistanke da han kunne undersøge Felix uden han så meget som reagerede. Han syntes lige som vi, at med Felix´ alder (han bliver 13 i december) samt hans andre skavanker (hører ikke så godt længere, har gigt og hudproblemer) ja så ville det være synd at operere ham. Så aftalen blev at vi tog Felix med hjem og nyde ham i den tid vi nu har ham. Når han begynder at få ondt eller der går hul så skal han aflives :( Det er aldrig sjovt og jeg skal da indrømme at vi forkæler ham nok endnu mere for tiden. Og Felix..ja han nyder det og aner ikke at han ikke er rask.
Men puha det er svært..

Nå det hele skal ikke være trist så jeg kan da vise lidt af hvad jeg har lavet. Først et layout fra den dag vi kørte Anna Cecilie om på Struerskolen hvor hun bor i år samtidig med at hun er begyndt på HG på Struer Statsgymnasium :)
Det sidste jeg kan vise er et kort jeg skulle lave for Anna Cecilie. Hun skulle til surpricefest for hendes kusine og skulle bruge et kort..og hvad passer bedre end en drink? :) Ehh da jeg havde afleveret den måtte jeg storme tilbage for jeg havde glemt at tage et billede..hihi så er man vel scrapper?? :)


Hov forresten kender du Pinterest?? Hvis ikke så HOLD DIG VÆK!!! For hunnen man bliver afhængig af det skidt og sikke mange kreative ideer jeg får, så bare vent ;)


Kan i alle have en rigtig dejlig uge og gi jeres kæledyr et ekstra klap :) ...nu må jeg ind på Pinterest og se om der er pinnet noget lækkert ;)


Knus

Anette

10 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

kedelig besked med Felix :-(

Flot kort med drink!

Og jeg holder mig væk fra det der!! Det lyder farligt

Annette / aka sagde ...

Uha, det lyder rigtig trist med Felix. Det er så hårdt, for man elsker jo de dyr.
Mange tanker til jer i den anledning.
(i øvrigt sært med de navnesammenfald vi har. Både vi, vore mænd og hunde hedder det samme. Min Felix er her:
http://minscrapside.blogspot.com/2011/05/blogcandy-hos-ifversen.html )
Og så er det jo et skønt layout i de dejligste farver du har lavet - og festligt kort.
Jo, jeg har luret på de farlige sider...men jeg bliver så stresset, for jeg vil bare lave det hele...så jeg prøver at begrænse kiggeriet.
Hav så god en uge som muligt.

Gitte sagde ...

Det lyder meget trist med Felix.
Rigtig fint LO. og et fint kort.

nedergaard sagde ...

Kedeligt med Felix... så forkæl ham så længe I kan. Et super smukt Lo i noget skønt papir og fine detaljer med blomster og swirl. Også en skøn drink... godt du nåede at tage et billede.
Har hørt om Pinterest, men har ikke været der endnu :-)
Ha en god uge, vi ses vel på onsdag???

Ann Weiss sagde ...

Jeg er ked af at læse det med Felix! Det er altid hårdt når vores kære dyr bliver syge!
Virkelig hyggeligt og flot LO! Er ret vild med blomsterne!
Og flot kort! Er altid så imponeret over jer der laver donnakort! Det kræver da en del tålmodighed at skulle sy ;-)

Pia sagde ...

ja trist når ens kæledyr bliver ramt af sygdom, så svært at skulle undværre et trofast dyr som bliver som et kært familie medlem.
Super flot layout med lækre detaljer

Helle Sahl sagde ...

Øv øv øv. Hvor er det sørgeligt med din hund. Det er også mange år han har været i jeres familie.

Dejligt layout med Anna Cecilie, En favoritfarve.

Jo jo. Følger dig allerede på Pinterest.

Linda sagde ...

Uhh hvor træls med Felix godt han har det godt. Og i må gerne forkæle ham, kan sagtens følge jer. Super sødt Lo du har lavet med jeres datter :-) Og dit Donna kort er da perfekt til en der skal til fest. Jeg kan lige høre dig "tilbage tilbage jeg skal have taget et billede hi hi..."
Pinterest, ja det er dælme en go ting og det tager en masse god tid. Men det er nogle gode ting og god stil du har at pinne, tak for det Anette. Kan du have en god uge :-)

lam sagde ...

jeg tænker på min lille forlovet og håber i er ekstra god ved ham. stakkels lille fyr.
Smukt layout og festligt kort

Pia sagde ...

Nej hvor er det trist med Felix. Ja sørg nu for at forkæle ham - det er bare ikke til at bære at miste sit kæledyr. Stort knus fra mig!! Vi ses!