søndag den 11. september 2011

En hyggelig weekend med scrap :)

Denne weekend har stået i scrappens tegn; fredag aften fik jeg pakket det ned der skulle med om lørdagen og lørdag var jeg til Kort og Scrap i Ålborg. Det var rigtig hyggeligt og jeg fik da handlet lidt ;o) Idag har jeg bare været bombet og hvilet ud. Tusind tak for en herlig lørdag til Jette (ROADTRIIP), Connie, Anne, Gitte og Linda for hyggeligt selskab ved bordet og skønsang! :) Og tak til Betina for at holde arrangementet :o)
Erik ringede til mig lørdag kl 12 og sagde at nu kørte han og Anna Cecilie fra Ålborg (de havde hjulpet en kusine med at flytte) med traileren, om jeg havde købt så meget at han skulle køre omkring og tage det med hjem...tøhøøøø han sys han var morsom! Tsk tsk...
Jeg fik også lavet noget i Ålborg, men først lige et par kort jeg har lavet på bestilling. Det første her skulle min mor bruge. Hun ringede om jeg havde et kort til en mand der blev 75 år? Øhh nej men jeg kan da lave eet...så det gjorde jeg:o)
Næste kort skulle min skønne lillesøster bruge. Hendes veninde blev 40. Jeg opfandt dette kort og lad mig bare slå fast...det er ikke eet man lige sidder sig ned og laver. Indrømmet det tastatur tog laaaang tid :o) Men det var sjovt at lave.

Nå men til Kort og Scrap fik jeg da lavet lidt. Dette kort bla ..stemplet med grenen købte jeg deroppe og måtte lige lege med det inden vi kørte hjem, så derfor dette hurtige kort :o)


Min mor skulle bruge endnu et kort så jeg lavede dette til hende :


I Ålborg var der et par skitsekonkurrencer og jeg nåede at få lavet dem begge. Den ene gik ud på at bruge en skitse. Jeg fik dette layout ud af det:


Den anden var en skitse og farvekombination. Jeg hyggede mig med papiret fra Tilda og f ik lavet dette layout:


Mere nåede jeg ikke...

Hvad har du lavet i din weekend?


Knus

Anette

8 kommentarer:

Fru Hansen sagde ...

Skønne kort og dejlige layout og hvor er det en fin computer du fik opfundet;0))
Tak for sidst og dejligt og se dig igen;0)
Knus

Jean sagde ...

wow hold da op du har været aktiv!!
Flot så meget du alligevel liiige har lavet :) Det grene stempel er da skønt! Forstår godt du var nød til lige at lege med det inden hjemturen :)

Skøn humoristisk mand du har dig :) Selvom det lidt frækt tihih :)

Hvor er det bare sødt og lækkert det LO med Tilda papir .. Smukt lavet...!!
Beundre jer der kan lave så meget sådan en dag med alle de mennesker omkring jer...

Jeg har selv været afsted til Scrap´N´dream igår.. super hyggeligt.. men fik ikke lavet ret meget tihihi.. Men da hygget mig og shoppet.. Se evt billederne på min blog :)

lam sagde ...

Det lyder som en fantastisk weekend og sikke nogle flotte kreative kort, du har lavet. Dine smukke layouts vækker minder og hold da fest, det er længe siden, de var to små lyserøde piger ;O)
Hav en god uge

Kisser Laptern sagde ...

Jeg tror, jeg ved, hvem Facebook-Helle er ...!

Linda sagde ...

Selv tak for sidst - og tak for skøn sang. Det rullede bare LOL....
Skønne kort og LO du fik lavet Netti.

nedergaard sagde ...

Lyder til en rigtig hyggelig tur... og sikke smukke kort og Lo'er du fik lavet. Den pc er da SÅ flot.
Ses vi på onsdag!!!

Annette sagde ...

Sikken en lækker og flot blog du har fået.

Lækre kort og LO'er du har fået lavet i weekenden.
Ja, jeg har også været til scrap hele lørdagen, men fik kun lavet ½ LO, det må da virkelig være min bundrekord - for scrap på 12 timer.

Charlotte Ravn sagde ...

Du har da været ret produktiv! Super skønne kort og layouts! Rigtig god weekend!