mandag den 20. august 2012

Jeg har lavet et AGFS kort.

 Jeg er helt kommet fra det med at blogge, men hverdagen er travlt optaget og weekenderne tilbringer vi i Tversted i vores dejligt campingvogn. Total afslapning og hygge med naboerne er hvad vi får tiden til at gå med deroppe..vi elsker det bare :)

Men i sidste uge bad Erik om jeg ikke kunne lave et kort til en kollega der havde fået en ballonudvidelse og som de havde samlet ind til og han skulle da bare bruge det dagen efter! :) Så satte jeg mig ved mit scrapbord og lavede et AGFS kort. Nu tænker du måske hvad er et AGFS kort så? Jo det er såmænd:
Alt Godt Fra Scrapbordet. Altså lige hvad der lå på bordet. Jeg havde leget med en tørembossingplade og den lå bare og flød sammen med en Spellbinders udstandsning. Der lå også noget grønt karton samt en bladpunch jeg havde købt af Kirsten og VUPTI havde jeg et AGFS kort :)
Til en scrapaften i Holstebro fik jeg lavet dette kort til min svoger der havde fødselsdag...jeg er bare ikke så god til de der herrekort altså :) Men på eet eller andet tidspunkt ser jeg vel lyset i dem.

Nu er en ny arbejdsuge så lige startet og den skal bare gå hurtigt så vi kan komme til Tversted igen...naboen har nemlig udfordret os i Trivial Pursuit og den udfordring kan vi jo ikke have hængende over hovedet, vel :)

Kan i alle have en FAnTASTISK uge:)

Hilsen

Anette 

8 kommentarer:

lam sagde ...

ja så lærte jeg da noget nyt. AGFS kort fedt navn ,det må jeg huske og dit kort blev skønt. Jeg er heller ikke specielt vild med at lave herrekort ,men du er da slibet rigtig gost fra det. Skønt maskulint kort. Jeg håber i vinder udfordringen med naboen

ingejc sagde ...

Fantastisk hvad du har fået ud af, at rydde bordet. Virkelig et flot kort.

Ann Weiss sagde ...

Flotte kort :)
Cool udtryk ;)

nedergaard sagde ...

Genialt ord... og sikke et smukt kort du fik ud af det. Herrekortet er også super flot.
Også god uge til dig

Annette sagde ...

Haha....Så fik jeg også udvidet mit ordforråd i dag. ....Skønt ord.
Og flotte kort. Begge to.
Herrekort er umulige....Vi er enige.

Gitte sagde ...

Ja så lærte jeg også noget nyt idag. :-) Fine kort du har lavet.

Grete sagde ...

Synes nu det ser ud til at du har fuldt ud styr på herrekortene, denne er da super fin.
Godt ord, den må jeg lige huske.
Ønsker Jer nogle gode camping-weekender.

Linda sagde ...

Ha ha kanont udtryk, og et rigtig fine kort.