mandag den 28. januar 2013

Lidt kort fra mig :)

Så er der taget hul på en ny uge, men jeg vil nu vise jer hvad jeg fik lavet i weekenden. Lørdag skulle Erik og jeg ud til en tidligere kollega fra Birn og se deres nye überlækre nybyggede hus. Hold da fast det var lækkert!! Det var bare så hyggeligt sådan lige at catche up når vi nu ikke længere ses hver dag. Nøj hvor jeg stadig savner kollegaerne derfra :) Jeg var et smut i Moster D og købe en gave til dem og skulle naturligvis have et kort dertil. Jeg fik lavet dette kort med husene :) 


Søndag skulle jeg lave et par bestillingskort til en barnedåb/bryllup. Dåbekortet kom til at se således ud. Stemplet var eet jeg købte til Scrap i det jyske sidste år  hos Hobbyboden og passede jo lige til dette kort.


Bryllupskortet blev lavet vha 2 hjerter. Det er ldit svært at se men det hvide hjerte er med en tørembosset "kjole" på. Ideen til dette har jeg lånt fra Pinterest...I just looove Pinterest :)


Egentlig havde jeg også planlagt at lave mit Project life, men jeg havde dundrende hovedpine, så det måtte jeg desværre udskyde. Det kommer nok i næste blogindlæg håber jeg :)

Jeg glæder mig til næste weekend hvor vi i vores scrapklub for besøg af Pia fra Kreative Fornemmelser der skal holde kursus for os. Det er altid så hyggeligt og inspirerende :)

Kan i alle have en dejlig uge og tusind tak for alle jeres søde kommentarer :)

Knus
Anette

8 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er de bare fine og specielle alle 3! Elsker også pinterest, der er så meget inspiration at hente! Dit bryllupskort er fantastisk, det lifter jeg nok en dag 😊og Hero Arts husene er jeg også vilde med 😉

ingejc sagde ...

Virkelig skønne kort du har lavet.

Anne Thormose sagde ...

Hvor giver det en god effekt, at stemple på mønstret papir og så samle delene. Det ser super godt ud.

God bedring med hovedet.

Annette sagde ...

Det er nogle rigtig flotte kort du igen har lavet.
Hvert kort rummer så meget inspiration - og det kan man jo alkdrig få nok af.....Tak.
God bedring med hovedet....

nedergaard sagde ...

De er så smukke dine kort... er vild med det med husene
Vi ses på lørdag til en hyggelig dag med Pia.

Grete sagde ...

Hvor er det nogle fine kort, rigtig god idé det med hjerterne til bryllupskortet.

Olivia sagde ...

Skønne kort du har lavet og det med husene er jeg vild med. Er da også straks pinnet ;-)

lam sagde ...

nogle super fine kort