søndag den 6. januar 2013

Project Life uge 1

Jeg er også begyndt på Project life. Jeg havde jo fugle Lisettes hele 2012 og blev ved med at sige: "Det er virkelig flot, men jeg ville ALDRIG kunne gennemføre et helt år". Den sang, sang jeg for mig selv hele 2012..eller næsten hele 2012; for jeg kom til at besøge en blog. Denne her og pludselig kunne jeg se fidusen med det. Det VAR da lige mig :)) At det var ordnet og gennemtænkt, var jo lige det jeg kunne lide. Og nok derfor jeg ikke smasher...alt for rodet og grisset :)  Sååå sæt igang Anette med Project Life 2013!! 

Her er min forside. Hm jeg er ikke helt vild med den for jeg kæmper med den dæmon der ikke kan lide skaldede sider (hvor der ikke er ret meget på, forståes) Men sådan bliver den indtil videre i al fald..

Jeg har skam lavet den første uge. Igen jeg er ikke helt vild med det og føler ikke jeg endnu har fundet "min" stil...men det kommer nok :)

Lige et tættere billede af den første side:Og side 2: 

Igen..jeg synes det er for skaldet og ..jeg skal nok bare finde min stil som sagt. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at lave det :))

Er du hoppet på bølgen eller er du allerede træt af at høre om det??

14 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Rigtig fine sider du har lavet :-), og jeg synes ikke de er "skaldede"... Det skal jo også være til at overskue og en fornøjelse at berette om sin uge.. Og jo, jeg er jo også i fuld gang ved du jo ;-). Glæder mig rigtig meget til at følge dit PL :-)

rhh sagde ...

jeg synes det ser godt ud indtil videre - og hvis du ikke er helt tilfreds kan du jo altid gå tilbage til siderne når du har fundet din "stil" og gøre lidt mere ved dem
Jeg synes PL lyder spændende men synes der sker for lidt til at hoppe med - men har dog valgt at bruge "konceptet" for vores nov/dec billeder - så jeg følger lidt med hist og pist

Kirsten sagde ...

Jeg synes altså det er rigtig flot det du har lavet. Enkelt og overskueligt, lige som jeg kan lide det.
Jeg tror man skal passe på og ikke gøre det alt for omfattende, for ikke at køre sur i det, jeg synes ikke PL må fylde så meget, at der ikke er overskud til at lave andre former for scrap.
Glæder mig til at følge med i dit PL og se hvad du får lavet.

lam sagde ...

hvor er det blevet godt og så dejligt at du er hoppe med, så vi kan inspirere hinanden.
Skallenheden får du væk med mere tape og stempler, du mangler stempler stempler og atter stempler ;O)

Anne Thormose sagde ...

Jeg er hoppet med på endnu et år, men gør det digitalt. Jeg er allerede vild med den de sider jeg har lavet for i år, så det skal nok blive godt.

Synes du har lavet nogle rigtig flotte sider, og glæder mig til at se, hvordan projektet forløber.

Charlotte sagde ...

Jeg synes altså ikke dine sider er skaldede (sikke et herligt udtryk!!). :) Flot introside og herligt at kigge på hvad der skete hos dig i uge 1.
.... og så synes jeg det er SÅ godt at jeg kunne inspirere dig til at hoppe ud i det. :)
Rigtig god ny uge til dig - glæder mig til at følge dit PL.

Madamscrap's scrapperier sagde ...

Det er nogle super fine sider, du har fået lavet... er også selv hoppet i år, men laver mine sider digitalt.

Anne Bente sagde ...

jeg synes det er super flotte sider, men jeg har det som dig, er slett ikke tilfrdse med mine sider, men hyggeligt er det
knusss

nedergaard sagde ...

Så fin din blog er blevet... og sikke skønne sider i dit PL. Jeg synes stilen er lige den stil, som du plejer og rigtig lækkert ser det ud.
Ha en god mandag... ses på onsdag

Cecilie sagde ...

Som du ved er jeg med for fuld udblæsning, og jeg er sikker på, at det bliver et forrygende år. Det er tricky at finde sin egen stil, men man kan vel heller ikke forvente at den er der i første hug? Jeg synes, dine sider er rigtig fine, de hænger flot sammen, og du får fortalt dine historier. Det er da succes! Glæder mig til flere mere eller mindre skaldede sider fra din hånd :o)

Annette sagde ...

Jeg synes nu dine sider er fine. Der er meget ro over dem, og så er de overskuelige.
Jeg kan godt forstå du tør hoppe med, efter at have set dine links....
held og lykke med projektet.

Og jo, jeg er lidt træt af at læse om alle de PL. Måske fordi jeg godt kunne tænke mig at lave det også, men jeg synes ikke min hverdag levner ro til det. Jeg scrapper on/off. Nogle dage meget andre uger ikke en pind - og næsten altid i nattens mulm og mørke.
Jeg har stress nok i min hverdag, og jeg er bage for at PL vil være endnu en stress-faktor.
Men måske hopper jeg med engang, når I andre er færdige og kommet videre....hihi.

God dag til dig.

maria sagde ...

super lækre PL sider du har lavet, og syntes bestem ikke de er skaldede.
glæder mig til at følge med i dit PL :0)

Cheryl sagde ...

These are really wonderful pages!

Runa sagde ...

Weee! Mig en en andens PL :-)
Det ser suuuper godt ud! :-)
Og ikke for bart!