mandag den 15. april 2013

DT opgave hos Card and Scrap..og så indhenter jeg lige livet :)

Okay, spænd sikkerhedsselen eller stram cykelhjelmen for det er bliver nok et liiiidt langt indlæg...jeg er jo håbløs bagefter! Typisk mig, men jeg har bare hamrende travlt og så kommer bloggen lidt i baggrunden :)

Først vil jeg lige vise jer mig bidrag til den nye udfordring hos Card and Scrap der i al sin enkelthed går ud på at bruge dies. Jeg har lavet dette konfirmationskort til en Emilie. Lisette havde nemlig vist mig hvordan det skulle foldes..det er jo hamrende nemt :) 


Selve kortet til at skrive på, kom til at se sådan ud:Er du med endnu?? Godt, det glæder mig :) 

Jo altså jeg var jo over hos Lisette i påsken. Jeg tog bussen derover og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det. Det er jo dejlig nemt! Vi havde de skønneste dage sammen og fik sludret og grinet og ikke mindst lavet 4 ugers Project Life (men de kommer i næste indlæg som jeg lover kommer om ikke ret længe). Eneste lille minus på min ferie var at jeg blev syg om fredagen..men sådan kan det jo gå :) Lørdag var jeg heldigvis frisk igen :) Jeg nød min ferie hos Lisette og lærte rigtig meget af hende. Tak for en dejlig ferie, Lisette :)

Nå men da Anna Cecilie fyldte år havde jeg lavet et kort til hende hvor jeg forsøgte mig ud i kunsten at lavet SPLATS! Det var nu meget sjovt, men jeg har fået af vide at jeg er for forsigtig når jeg laver dem..så jeg øver skam..Jette :) :)


Jeg havde set mange lave Donna-converseskoen og den ville jeg også prøve. Pyh den tager tid, men jeg forstår godt at folk er glade for den. Denne her kom der til at stå Sebastian på, da en veninde købte den :)


 Er du faldet i søvn? Nej? Super så fortsætter jeg :) Jeg havde fået eet par bestillinger på pengekort med fodboldtema og de blev afleveret i morges på Eriks arbejde (min tidligere arbejdsplads, Birn)


Messi er altså ret svær at lave feminint..hihi :)


Samme tidligere kollega skulle også lige bruge et par sko, så dem har jeg færdigjort her til aften :)Det var så alt jeg havde at vise denne gang. Jeg har travlt i hverdagen, meget travlt, men det er okay..jeg nyder det og slapper max af i weekenderne med at scrappe :) Jeg er superglad for mit arbejde og trives med det. Der er meget nyt og ikke 2 dage er ens :)
Hvis du ikke er faldet i søvn endnu, så må du have en fantastisk uge. Jeg lover at blogge ofterer...eller i al fald forsøge på det :)

Knus
Anette

14 kommentarer:

Gitte sagde ...

Super flotte kort du har fået lavet.

Annette sagde ...

Selv om du har travlt med dit arbejde, så får du sandelig lavet mange fine ting. Alle de konfirmartionskort du har lavet er bare superflotte.
Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at du har råhygget hos lam.....Herligt med sådan en ferie.
Fortsat god uge.

ingejc sagde ...

Sikke mange fantastisk flotte projekter du har fået lavet.

Anne-Mette sagde ...

Sikke nogle flotte kort du har fået lavet.

nedergaard sagde ...

Masser af super flotte kort du trods arbejde har fået kreeret

Ha en god dag, knuss

rhh sagde ...

Du har virkelig været flittig og lavet mange spændende ting, jeg kan rigti godt lide Converserne, men det der syeri er nok ikke lige mig
Dejligt at du trives i dit nye arbejde og når man så kan tage på "arbejdsferie" er det jo også skønt at have fri

maria sagde ...

super super flotte kort alle sammen, sikke travlt du har haft :0)

Rikke Lisette sagde ...

Hold da op du har fået lavet en masse selv om du jo nærmest arbejder i døgn drift ;)
Sikke fine kort :)

Alice sagde ...

Du er vildt god til det her! JEg blev helt sikkert inspireret til at prøve kræfter med Scrapbooking igen! :D

lam sagde ...

selv tak for nogle skønne og produktive dage. som altid flotte og varieret kort.

Anne Thormose sagde ...

Hvor har du været flittig. Og sikke flotte kort, du har fået lavet.

Ira Huberts sagde ...

Gorgeous creations! Really love your Converse shoe cards, they're superbly made! Thanks for your sweet comment on my blog, take care, Ira xox
irascreacorner.blogspot.nl

Pia Krogh Larsen sagde ...

Hold da op en kreativitet. Masser af lækre kort.

KATEANDERSEN sagde ...

flotte convers kort, kAN MAN KØBE KOPI AF MODELN HOS DIG