søndag den 12. maj 2013

Project Life; ugerne 10,11,12,13 og 14.

På forhånd undskyld, for jeg kommer virkelig til at vise mange billeder - men sådan kan det gå :) Ugerne 10-13 er lavet hos Lisette. Det var inspirerende at se hende lave project life of jeg fik rigtig mange gode fif. 

Her kommer ugerne i en lind strøm :)

Uge 10 var da Milo blev trimmet og Anna Cecilie farvede mit hår. OG ..der var onvention :)
 Jeg prøvede for første gang at lave sådan en indsats til PL og det er bestemt ikke sidste gang...det er jo smart :)


Uge 11 var vi bla til foredrag med Christian Bitz... Han er så bestemt ikke min kop te! Anna Cecilie var til opvisning med zumbaholdet også.
Uge 12; Anna Cecilie fyldte 19 år!!Uge 13: papiret fik jeg af Lisette. Vi skulle lave denne uge med det samme kit og så se hvor forskellige de blev...sjov opgave :)  Ugen var også den weekend hvor jeg var hos Lisette og det var sjovt at scrappe den, men man var i ugen så at sige :)
Sørme en indsats mere ..


Uge 14 lavede jeg hos Jette i onsdags. Vi besluttede at lave en PL-aften og hvor var det hyggeligt. Jeg fik brugt lidt af det jeg lærte hos Lisette; bla at stemple med andre farver end sort :) Det giver da en meget god effekt..

Psst..læg lige mærke til de to journaling nr 1 og 2 fra venstre. Selve noten (altså det jeg skriver på) er et stempel fra Hero Arts som jeg købte hos Hobbyboden til Scrap i det jyske. Det er da smart..så kan man jo få dem i lige den farve man ønsker :)


Uge 14 var da vi fik bilen BENT :)


Så pyha nu er der da ikke flere billeder. Jeg har også meget andet at vise jer, bla en stak kort jeg har lavet samt nogle DT projekter som jeg virkelig glæder mig til at vise jer..men det må blive en anden gang.

Kan i have det godt og nyde det sidste af mors dag :)


Knus
Anette

9 kommentarer:

Gitte sagde ...

Super flotte sider du har lavet.

Louise Tarp Poulsen sagde ...

Rigtig lækre sider :)

Kisser Laptern sagde ...

Hvor fine ting, du laver.

Knus fra Hinnerup.
Kirsten

Annette sagde ...

Når du blogger - så BLOGGER du ! Sikke mange sider du har lavet og hvor er du bare kommet efter det. Bare så fint det hele. De indsatssider giver da lidt spil i albummet, så det er nok en god ide. (siger jeg og lyder som om jeg har forstand på det, men ikke selv gider lave PL, fordi jeg har lavet det IRL i næsten 20 år - til H, hver dag til skolen)

God ny frisk uge.

Tillykke med din smukke datter - for lang tid siden...hihi.

Annette sagde ...

Hold da helt op en masse PL, og de er alle super flotte. Skønne og sjove billeder. Gode tekster m.m.

lam sagde ...

Ja jeg har jo set mange af dem blive til,selvom det efterhånden er et stykke tid siden. De er blevet virkelig flotte og jeg kan fornemme ,at du har fundet din Pl stil ;O)

nedergaard sagde ...

Super skønne sider masser af dejlige billeder og flotte papirer. Ser da godt ud med indsats

Ses på onsdag

Kirsten sagde ...

Hold da op, hvor har du haft gang i den. Lækre og meget forskellige sider, som skal nærstuderes noget mere, for jeg kan da godt se, at der er masser at idéer at hente.
Tak for kigget :-)

Charlotte sagde ...

Hold da op - sikke et come-back med hensyn til PL. Fede sider. Der ser ud til at du er blevet mere "modig" og får fyldt lommerne godt ud.
Hyggeligt at følge med. Og hyggeligt at se på de mange små detaljer. :)
Og ja, indstik-sider er en GOD ide. Jeg elsker dem også. :)
Tak for kigget og jeg glæder mig til at se flere.