mandag den 20. maj 2013

Så er der træ..og en håndfuld kort :)

Traditionen tro plejer jeg jo at vise jer mit japanske kirsebærtræ og i år skal i da heller ikke snydes for det :) Pga det møgvejr vi har haft er det sprunget ud en uge senere end det plejer, men pyt. Det er ren medicin for sjælen at stille sig ind under det og kigge op :) Nå men jeg fortalte sidste gang at jeg havde lavet en del kort og de kommer her, så spænd sikkerhedsselen :)

Her er det en bestilling på et kort med 80´er tema:


Anna Cecilie skulle lige bruge et kort til en kollega der skulle konfirmeres og da de arbejder sammen hos Dyrenes Beskyttelses Internat, skulle der naturligvis en hund og kat på :)


Jeg fik en bestilling på et golf kort..godt at Jette kunne rede mig mht golfudstyr :)


De næste 3 er også bestillingskort:
Søndag før Bededag fik jeg en henvendelse fra en tidligere kollega om jeg kunne lave en sangskjuler til om fredagen og gerne noget med de der converse. Til alt held havde jeg lige selv købt et par converse, så det blev til denne model:


Flere bestillingskort:
Sådan nu er jeg up to date med hvad jeg har lavet..næsten da for der er et par hemmeligheder endnu ;)
Vi er ellers enormt glade og stolte for Anna Cecilie har fået læreplads i en tæjbutik i Struer der sælger tøj i den dyre ende. Hun sendte ansøgningen i tirsdags, var til samtale onsdag og fik det fredag. Sådan! Nu glæder hun sig bare til at starte 1.7 :) Sååå...eneste minus er så at nu flytter hun snart hjemmefra..piv det er hårdt for moren :´(
Kan i alle have en dejlig kort uge og hold jer munter :)
Knus
Anette

7 kommentarer:

rhh sagde ...

Hvor flot, sådan en træ står lidt længere nede ad gaden, min mand havde været hos bageren, og var meget opmærksom på at da vi skulle køre at vi kom den vej forbi istedet den vej vi plejer at køre.
Du har godtnok været flittig med kortene, rigtig flotte og meget meget forskellige, dejligt når man får lov at lave noget forskelligt - tillykke med datteren sådan nogle elevpladser hænger ikke på træerne, og så må mor vænne sig til tanke om at hun skal flytte hjemmefra :)

Annette/aka sagde ...

Fantastisk flot træ - og lidt blær....synes jeg, der kun har nogle små totter i vores nye have - og intet der er over 1 meter høj !!!
Dine kort er jo bare SÅ flotte, som vanligt. Og sikke du kan variere....
Tillykke med din datters læreplads. Det er vel nok dejligt med sådan en historie - især i disse tider.
At hun så flytter.....det er jo et sundhedstegn. Vær glad for at hun KAN. (selvom jeg godt forstår dit piveri....hihi)

God ny uge.

ingejc sagde ...

Fantastisk træ og virkelig smukke kort du har lavet.

nedergaard sagde ...

Dit træ er smuk som sædvanligt og ligeså alle dine kort... og den sangskjuler er bare så super godt lavet.

Ha en god tirsdag aften, ses måske i morgen

Linda sagde ...

Aller først et stort tillykke med at Anne Cecilie har fået læreplads. Og sikke nogle fede kort du har laver, so. Altid super flotte!
Træet er bare så flot, hver år når du viser, tænker jeg man burde købe et:-) kan du have en god arbejdsuge:-)

Linda sagde ...

Ha ha Anette det var en fælde for at se om du læser dine kommentar:-) undskyld men her er ikke nogle søer eller en so:-) sorry!

Linda sagde ...

Ha ha Anette det var en fælde for at se om du læser dine kommentar:-) undskyld men her er ikke nogle søer eller en so:-) sorry!