lørdag den 19. januar 2008

Mit bidrag til Multis udfordring

Jeg er hoppet på vognen og er som mange andre også med i Ibens udfordringer i 2008. Mit bidrag var et layout om min mormor som jeg beundrede meget og faktisk stadig gør. Selv om hun døde for en del år siden er hun stadig i mine tanker.
Udfordringen lød på:
1. Scrap op en person i beundre eller er et idol.
2. der skal bruges masser af bling, folie eller glitter.
3. Skitsen skal liftes fra en anden blog.
Jeg valgte en skitse fra Jettes blog: http://www.jettesscrapblog.blogspot.com/
"Sct james park".
Her er mit bidrag til udfordringen:Så havde jeg bedt om en skitse fra Lisette da jeg sys at det jeg scrapper er for ens og kedeligt. Så svesken Lisette sendte mig en rigtig lækker skitse. Den brugte jeg i torsdags da jeg var til scrap i holstebro. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger den skitse.
Blomsterne er hjemmelavet efter bedste evne :o))Tak fordi du kiggede forbi :)

6 kommentarer:

lam sagde ...

Ej hvor er det dejligt at se ,at du kunne bruge skitsen, som jeg jo have fået inspiration til fra min scrapkalender fra autumn leaves.

Super fedt layout og blomsterne er for lækre

piabau sagde ...

Et dejligt lo med en historie til, lækre farver og en fin skitse

charlotte sagde ...

Mormor-LOet er virkelig skønt. Flotte farver og dejligt at se så meget tekst. Det blev super flot med "blingen" på de blå filtblomster - den må jeg lige skrive mig bag øret. :-)

Og det andet LO blev også flot. Dejligt enkelt. Og de hjemmelavede blomster blev super cool!

Betina Olesen sagde ...

Hej Søde

Ja, jeg havde godt nok gættet at dette var dit LO til konkurrencen. Det er blevet et virkeligt skønt LO, et godt lift du har valgt ;-) Det oser rigtig meget af stemning og hygge. Som garanteret passer på din mormor.

Det andet er et megetanderledes LO end det du plejer at lave, men jeg kan nu rigtig godt lide det. Men..du plejer da ikke at være til skitser...er du ved at blive omvendt ;-))))))

Knuz fra Betina

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, jeg havde jo også gættet dit udfordrings-glitter LO, men det er hammer flot lavet ;-)Flotte blå farver, og titelbogstaverne ser virkelige exclusive ud!
Lisettes skitseudfordring synes jeg du løste så flot, og det kørte jo på skinner undervejs...du rystede det jo nærmest ud af ærmet LOL...Lækkert LO i lækre farver og materialer!!

Charlotte Ravn sagde ...

Flotte layouts, jeg kan især rigtigt godt lide det nederste!