søndag den 6. januar 2008

En opdate efter en scrapdag hos Sabina.

Igår var jeg til scrapdag hos Sabina og igen var det vildt hyggeligt. Alle havde glædet sig helt vildt og så frem til det så der var en glad stemning. Jeg fik lavet 5 layouts. Men først en update op et par layouts jeg lavede ude hos jette men ikke blev helt færdige med:
Ja jeg beklager blitzen men jeg prøvede VIRKELIG på at undgå den..sorry :o)

På billedet her er det desværre lidt svært at se overskriften men der står "play". Jeg har brugt noget af mit papir fra Bohemea (staves) serien. Det gjorde liidt ondt at bruge for det er så flot. Af een eller anden grund har jeg det med mit papir som børn havde det med glansbilleder - men jeg prøver :o)

Jeg elsker pyjamas.stribet papir som jeg kalder det:o)

De næste layouts er lavet i Skive igår:
Dette layout skal sidde på samme side som Kronborg layotete - derfor ville jeg gerne at de var lidt ens og så alligevel ikke - igen mine pyjamasstriber :o)
Overskriften har jeg selv lavet - for at prøve noget nyt OG jeg har lavet det i unormale farver; jeg er slem til at bruge de samme farver til Tempo (brun og blå) så jeg ville lige prøve noget andet :o)

Så gik jeg igang med Anna Cecilies fødselsdag:
Jeg har bestemt at holde alle layouts i de rødlige farver - så der ligesom er en sammenhæng. Dette her var for at prøve noget jeg ikke havde lavet før. Jeg er faktisk ret glad for det - det er i hvert fald anderledes end hvad jeg plejer at lave:o)
Beklager at det er blevet lidt mørkt :o)
Det sidste layout jeg lavede var om gymnastikafslutningen som Anna Cecilie deltog i på sin fødselsdag. Den lille doodling i midten har jeg tegner på sort karton, klippet ud og givet en gang Ranger Glimmer:
Papiret er købt i USA og jeg mener det der Fancy Pants men er ikke sikker.


Tusind tak fordi du kiggede forbi :o)

14 kommentarer:

lam sagde ...

wow du har godt nok været produktiv og fået en masse flotte layoutsfra hånden. De er virkelig blevet gode og fyldt med detaljer som doodling og flot håndskrift.

Majer sagde ...

Hold da op du har da været effektiv :-) Det er umuligt at gå i gang med at kommentere på de enkelte LO da der er så mange :-)Men flot ser det ud.

rnielsen79 sagde ...

Hold da op du har været produktiv. Regner med at se noget af det på SIF, så gemmer kommentarerne, vil jo godt sige lidt til flere af dem. Men den med doodling på Kronborg fik altså smilet frem.

Jette / ma11edina sagde ...

Dejligt at se ALLE dine LO´s færdige ;-) Jeg skriver heller ikke de store kommentarer til de enkelte LO´s her (...men dem har du jo også fået undervejs lol...) men vil dog sige at de er super flotte, og så lige...det er dejligt at se dig scrappe i RØDLIGE farver hihi!

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Søde

Ja, tak for igår kan jeg jo desværre ikke sige.....øv øv øv ...men tror stadig at det var det bedste valg, med den snestorm vi endte op med heroppe.

Sikke produktiv du var igår, mon der manglede et forstyrrende element el. noget i den stil LOL

Super flotte LO'er, især det øverste er jeg ret vild med...men fedt at du selv er på billederne, det er jo ikke det man er bedst til...vel...
Sjovt LO med AC, hun ser da sød ud om morgenen ;-)

Nå, det kunne også være jeg snart skulle få lavet et indlæg på min blog...synes bare ikke jag kan tage ordentlige billeder i det gråvejr vi har hele tiden.

Knuz fra Betina

maria sagde ...

hold da op hvor har du fået lavet meget.
De er bare så flotte alle sammen:0)

Sabina Bjerre sagde ...

Ja de er bare rigtig flotte, alle LO's.

Og dejligt at du hyggede dig - det var som altid dejligt at scrappe sammen igen :)

Anonym sagde ...

wauw hvor har du fået lavet meget !!! vildt!! kan godt lide dine blå blomster :)

Anne Bente sagde ...

1000 tak for hilsnene i min blog, jeg var sle tikke klar over at du også havde blog:)

såååå mange utrolig lækre loer du dog har lavet, flotte detaljer på dem alle.

her vil jeg komme forbi, jeg tilføjer dig lige til min liste, håber det er ok?

ha en god dag

Kirsten sagde ...

super flotte LOér som altid ;-))
du har mange flotte detaljer med.
Dejligt til inspiration

Charlie sagde ...

FLotte LO - og hold da op - 5 på en dag - jeg bøjer mig i støvet - det har jeg indtil nu ALDRIG nået.

charlotte sagde ...

Nøøøj hvor har du lavet mange LOer! Og hvor er de flotte! Nu fik jeg virkelig lyst til at scrappe - men jeg er desværre på vej til job!

Jeg kan vældig godt li' den måde du bruger knapper på! F.eks. på "Godmorgen-fødselsdags-LOet". Super cool opsætning lige præcis det LO har.
Men jeg kan li' dem alle! Super skønt at kigge på!

Sofie sagde ...

Det er da helt vildt som du har fået scrappet;0)
De er alle sammen super flotte. Fik især øje på rammen med alle knapperne;0)

Bitten sagde ...

Uhh...jeg elsker altså bare blå og brun sammen - super lækkert. Det med doodling på Kronborg, jamen det er simpelthen for sjovt og godt set, du må være en ægte scrapper, hihi... Jeg kigger også altid om folk jeg snakker med, har nogle pæne knapper på deres tøj - skørt, ikk´?