søndag den 30. december 2007

Hyggescrap hos Jette.

Idag var Sabina og jeg kørt ud til Jette for at have en scrapdag hos hende. Det var superhyggeligt og sjovt at møde hendes kat, Frans. Han bimsede rundt med noget papir på gulvet og hyggede sig. Da vi spiste frokost lød der pludselig et BRAG og Frans kom fisende ind i stuen og gemte sig - han var godt klar over at han havde lavet noget der ikke var så smart - han havde væltet ALT i Rikkes vinduskarm :o) Det var nu svært at holde masken...heldigvis gik der ikke noget i stykker! Jeg fik scrappet nogle layouts hos Jette som jeg har haft i tankerne i lang tid - endlig blev de lavet.


Her er resultatet:


Det er min mor og hendes bror og min onkel Erik der spiller i jule 2006.

Næste layout var sjovt at lave. Normalt laver jeg ikke meget i BG selv om jeg faktisk har en del - så idag bestemte jeg mit for at lave noget med det:

Det var faktisk Charlottes orange trøje der "valgte" papiret :o)

Tak fordi du kiggede forbi og kan du have en god nytårsaften!

5 kommentarer:

lam sagde ...

dejligt at høre at din scrapdag gik god. Super flotte layout du fik fra hånden . Sjovt nok har ejg ahft fat i nøjagtig samme papir i dag, valgte dog noget andet, men havde samme tanke omkring Basicgrey.

Pialine sagde ...

Hey sikke flotte LO og så kender jeg ovenikøbet to af de søde piger - Annette og Lisette og Netti jeg har jo fulgt din gavekalender til Lisette på bloggen, kreativt og iderigt. Jeg vil ønske dig og din familie et godt og lykkebringende nytår.
Knuz
Pialine

Sabina Bjerre sagde ...

Ja tusind tak for en kanon hyggeligt dag - i herligt selskab!!

Det må vi gøre om på et tidspunkt igen :)

KnuSSS


Haha.... nej nej jeg glemte skam ikke dine LO's... som tidligere sagt idag er de hammer flotte - alle 3½ du fik lavet :)

Jette / ma11edina sagde ...

Hej Anette!
Ja, det var som altid dejligt og sjovt at scrappe med dig og Sabina, kanon hyggelig dag synes jeg, og du fik lavet nogle rigtig flotte LO´s...og brugt lidt Tres Jolie papir LOL....ja ham Franz...pyh vi bli´r gamle før tid med ham i huset...det lille pus hahahaha.... Rigtig godt nytår til dig, Erik og AC, vi ses jo om en lille uge igen.
Knuz Jette

Betina Olesen sagde ...

Hva..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! har i holdt scrapdag uden mig...GULP......
Og her ville jeg suse ind og og sige godt nytår...men nu ved jeg skisme ikke rigtig.....nå, så pyt da, du har gjort så mange andre gode gerneinger i årets løb ;-)

Hej Søde

Kan du, Erik og AC have et rigtig godt og lykkebringende nytår. Jeg har nydt de timer vi har været sammen i årets løb, og ser frem til en masse flere i det nye år. Tak for dit venskab, din måde og være på, og ikke mindst din umidelbarehed....

Stort knuz til dig