lørdag den 29. december 2007

Så gik julen..

Jeg håber at i alle har haft en dejlig jul, det havde jeg - stille og rolig og total hyggelig. Tempo var fuldstændig ligeglad med juletræet og hang ikke i det som Jettes kat :o) MEN inden jeg roser ham for meget - igår væltede begge hunde juletræet da de legede tagfat. Der var ingen tvivl om at de godt var klar over at den var gal for Felix spurtede ud på din pude og lagde sig og Tempo løb ind under spisebordet - nu er juletræet væk! :o)

Jeg fik nogle lækre gaver; en dejlig hovedpude, et vedhæng til mit lovelink-armbånd, et gavekort til li om hjørnet (lækkert), en CD med Big Fat Snake, et tørklæde, en råhvid bluse, en taske fra Friis og Company og en kop, underkop samt kagetallerken i mit stel Grå Magnolia.

I dag har jeg lavet en udfordring på SIF; en skitse af Valerie tror jeg hun hedder. Den blev godt nok ikke lige som jeg havde regnet med, men det er jo efterhånden typisk mig :o)

Tak fordi du kiggede forbi :o)

3 kommentarer:

lam sagde ...

dejligt at høre at du ahr haft en god jul og sikken nogen banditter du har i huset. Måske de skulle kommer her over og lærer noget af min stille og "rolige" hund. Han var også total ligeglad med træet.

Super lækkert layout,du har bikset sammen. Fed detalje med den klippet bue til cirklen. Lækker doodling, du sq den jyske dooling queen

piabau sagde ...

Er enig med lam at det er en fed detalje med at gøre plads til en cirkel, super flot. Godt nytår til dig og din familie

Jette / ma11edina sagde ...

Altså, jeg synes det er flot, jeg hoppede jo let og elegant over doodling-delen hihi...men er også vild med skitsen og synes du har løst det rigtig flot. (ps...Franz HAR væltet træet, så nu er det plyndret og sat udenfor)
Ses søndag ;-)